[move]
καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης [/move]
Λοιπον καρντασια
Τωρα πινω φραπεδακι γλυκο με γαλα
αντε να ερθει το σαββατοκυριακο να παω στο χωραφι
εκει που μαζευω τα φρουτα τις ελληνικης γης μας
είναι παραδεισος
μεσα σε λοφους καταπρασινους και να εχει γυρο γυρο κερασιες βερυκοκιες νεκταρινια δαμασκυνα ελιες το αεροπλανο που διωχνει τα συνεφα να πεταει πανω απο το κεφαλι μας να μας σπαει τα @@
σαν μυγα ακουγετε βουζζζβουυ καλα αυτο που διωχνει τα συνεφα για να μην πιασει βροχη χαλαει την φυση (ενταξει για να μην χαλασουν οι παραγωγες των ανθρωπων απο την βροχη η το πιθανο χαλαζι) αλλα ρε φουστη μου ασε να βρεξει λιγο να δροσισει
Αααα η δεη για 40 ευρω με πηραν τηλεφωνο να τα πληρωσω πω πω ειχα αφησει 40 ευρω ετσι για το μαμοτο και με πηραν τηλ παει και η δεη για φουντο σε καλει για 40 ευρω
Εχει παιχνίδια σημερα εχθες μαμω το κιλελερ
4,50 ευρωπουλα μας εφαγε ο ΟΠΑΠ μπραβο του
Στον δημο στην σκουπιδιαρα δουλευουν 4 ωρες εκει δεν μπορεσα να μπω ηταν τα μεγαλα βυσματα
από εβδομαδα βλεπω 35αρια θα κανει οποτε με βλεπω να πιανω στις 4 το πρωι δουλεια και σημερα ηταν να πιασω στις 5 αλλα λεω δεν μαμιετε ας παω στις 6
Πως την βγαζουν οι αλβανοι στο χωραφι πινοντας ελαχιστο νερο δεν τρωνε στο σπιτι τιπ μονο αν τους δωσει στο διάλειμμα ο παραγωγος κανα κρουασαν δεν πινουν φραπε σαν και εμενα τωρα όταν ξυπνάνε τεσπα
Ας βαλω την φορμα μου τωρα του δημο εχω άλλη στο χωραφι άλλη στον δημο
που βρωμαει σαν βρομουσα αυτο το μικρο το ζουζουνι
μαρεσει που εβγαλα σχολη μαγειρικης εχω επαγγελματικο διπλομα αλλα δουλευω στα χωράφια στα εργοστασια και τωρα ετυχε και 1 4αμηνο συμβαση στον δημο
γιατι δεν μαρεσαν τα αλλα 2 στην ζωη πρεπει να κανουμε αυτο που μας αρεσει. Οι μισοι που βγαλανε σχολη μαγειρικης και παραπανο κανουν αλλη δουλεια
ΥΓ..το θρεντ της ιωαννας τουνη εχει πιο πολλες επισκεψεις και από την βικιπαιδεια
ειμαστε μερακλιδικος λαος