stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Αστο καλυτερα...Ετσι μου'ρχεται ν'ανοίξω λογαριασμό στην betfair...
Αστο καλυτερα...Ετσι μου'ρχεται ν'ανοίξω λογαριασμό στην betfair...
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟπως και με την Ντορντμουντ καριολακι ...
Με λιγότερους βαθμούς θα ξεκινήσει αν ανοίξει η ψαλίδα από τον 2ο και τον 5ο...Στοιχηματομπουρδελεοι, τι επιπτωσεις εχει η Αεκ αν χασει βαθμολογικα??
Δηλαδη αν χασει αυριο, θα ξεκινησει με λιγοτερους βαθμους τα πλει οφ για την καταληψη της 3ης θεσης? Ή στα παπαρια της κι αν χασει
Κλαψεεεεεεεεεεεεεε και εσυ!!!! Α χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!Εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα ανοίξει τα πόδια της στο γαυροπαράρτημα...
Το Πέτρινο το ξεσκόνισες ή περιμένεις να μπει το καλοκαιράκι????Κλαψεεεεεεεεεεεεεε και εσυ!!!! Α χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!
Οπότε υπαρχει κοστος για την αεκ αμα χασει. Αρα το 1.57 που το βρισκω δεν ειναι και τοσο ελκυστικο σε αυτη την κατασταση.Με λιγότερους βαθμούς θα ξεκινήσει αν ανοίξει η ψαλίδα από τον 2ο και τον 5ο...
Αλλά ποιος της εγγυάται(αν χάσει) ότι δεν θα είναι αυτή στην 5η θέση???
Εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα ανοίξει τα πόδια της στο γαυροπαράρτημα...
Δεν είναι στάνταρ αυτό λέμε!Αν χάσει αύριο ο Άρης δεν αλλάζει κάτι για την ΑΕΚ όποιο αποτέλεσμα και να φέρει...Οπότε υπαρχει κοστος για την αεκ αμα χασει. Αρα το 1.57 που το βρισκω δεν ειναι και τοσο ελκυστικο σε αυτη την κατασταση.
Περσι με το γαυρο που αν θυμαμαι τον ειχε σκισει, ηταν αλλιως γιατι τα παντα ειχαν κριθει στις πρωτες θεσεις οπότε γιατι να μην ανοιγε τα ποδαρακια ο κοκκινος στολος?
Αν νικησει δηλαδη δεν πλασαρεται καλυτερα στα πλει οφ, εναντι του παοκ?Δεν είναι στάνταρ αυτό λέμε!Αν χάσει αύριο ο Άρης δεν αλλάζει κάτι για την ΑΕΚ όποιο αποτέλεσμα και να φέρει...
Όχι...η βαθμολογία βγαίνει με βάση τον τελευταίο που αυτή την στιγμή είναι ο Άρης και ξεκινάει με 0 βαθμούς!Για τους υπόλοιπους για κάθε 5 επιπλέον βαθμούς από τον Άρη παίρνουν 1 βαθμό για τα πλέι οφ!Αν π.χ. έχεις 7 βαθμούς περισσότερους από τον Άρη μπαίνεις με έναν βαθμό στα πλέι οφ...αν έχεις όμως 8 βαθμούς περισσότερους μπαίνεις με 2 βαθμούς!Είναι πολύ ρευστό...αυτή την στιγμή η ΑΕΚ απέχει 3 βαθμούς από τον Άρη και μπαίνει με 1 βαθμό...αν χάσει και η ΑΕΚ και ο Άρης ή έλθουν ισοπαλία δεν αλλάζει κάτι...απλά μπορεί να κερδίσουν οι πιο πάνω αλλα για αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι η ΑΕΚ...οπότε καλό είναι να ξεχρεώνουμε καμμιά δόση!Αν νικησει δηλαδη δεν πλασαρεται καλυτερα στα πλει οφ, εναντι του παοκ?
Οκ, θενξ. Εγω ψηφιζω ιταλια παντως, οπου οι ομαδες φερνουν ''εντιμοτατα'' το αποτελεσμα που τους βολευει .Όχι...η βαθμολογία βγαίνει με βάση τον τελευταίο που αυτή την στιγμή είναι ο Άρης και ξεκινάει με 0 βαθμούς!Για τους υπόλοιπους για κάθε 5 επιπλέον βαθμούς από τον Άρη παίρνουν 1 βαθμό για τα πλέι οφ!Αν π.χ. έχεις 7 βαθμούς περισσότερους από τον Άρη μπαίνεις με έναν βαθμό στα πλέι οφ...αν έχεις όμως 8 βαθμούς περισσότερους μπαίνεις με 2 βαθμούς!Είναι πολύ ρευστό...αυτή την στιγμή η ΑΕΚ απέχει 3 βαθμούς από τον Άρη και μπαίνει με 1 βαθμό...αν χάσει και η ΑΕΚ και ο Άρης ή έλθουν ισοπαλία δεν αλλάζει κάτι...απλά μπορεί να κερδίσουν οι πιο πάνω αλλα για αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι η ΑΕΚ...οπότε καλό είναι να ξεχρεώνουμε καμμιά δόση!
Προς το παρον Γουεστ Χαμ κ Ντορτμουντ..Η Ρεαλ ειναι γερος ασος..
Βαλτε λεφτα,σπιτια,γυναικες κ οτι αλλο εχετε..
Εγω εχασα τ'αυγα κ τα πασχαλια το Ευρωπαικο τριημερο αλλα ολο κ κατι θα πουλησω για να τα σπρωξω στην Ρεαλ..
Κλώνος του gastez είσαι?Οκ, θενξ. Εγω ψηφιζω ιταλια παντως, οπου οι ομαδες φερνουν ''εντιμοτατα'' το αποτελεσμα που τους βολευει .
Oχι ρε που να κατέβουν στου διαόλου τη μάνα και με απαγόρευση μετακινήσεων και με τα χάλια της ομάδας...Ρε συ μπουλακο τι εμαθα, σας περιμενουν πως και πως οι φιλοι σας οι οφιτζηδες στην Κρητη...??? Αχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!
Στην θαλασσα σας βλεπω παρεα με τους σαργους και τα μπαρμπουνια... Αν τυχον κανει κανεις το λαθος και πατησει το ποδι του κατω...
Καθαρίζει στα εκτός η Χερτα βλακέντιε...Τράβα να σώσεις την Χέρτα ρε άσχετε!