You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Χερτα-Στουντγκαρδη U
Λεβερκουζεν-Μπαγιερν G/G, Να σκοραρει σε οποιοδηποτε σημειο του αγωνα ο Κισλινγκ, και 2.
Φιορεντινα- Ιντερ 2
Και μπασκετακι... Π.Α.Ο - Πανιωνιος οβερ 155.5
Λεβερκουζεν-Μπαγιερν G/G, Να σκοραρει σε οποιοδηποτε σημειο του αγωνα ο Κισλινγκ, και 2.
Φιορεντινα- Ιντερ 2
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα στράκι...Χερτα-Στουντγκαρδη U
Φιορεντινα- Ιντερ 2
Που είναι ο γάττο να μας πει για τη Χέρτα που απέχει μόλις 2 βαθμούς από την παραμονη???
Που να της μετρούσαν και το γκολ με τη Μπορούσσια...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Καλημερα τρελο αγορι...
Τωρα μελεταει και θα τα μπουμπουνιξει τα "σιγουρα"
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε γαμημένε πάλι με παρερμηνεύεις?Καλημέρα στράκι...
Που είναι ο γάττο να μας πει για τη Χέρτα που απέχει μόλις 2 βαθμούς από την παραμονη???
Που να της μετρούσαν και το γκολ με τη Μπορούσσια...
Είπα εγώ ότι δεν έχει ελπίδες η Χέρτα να σωθεί?Απλά είπα το αυτονόητο...ότι έχει αγγούρι πρόγραμμα!Τώρα αν νικήσει όλους τους πρωτοπόρους...μαγκιά της!Καλό το διπλό της Στουτγάρδης πάντως σήμερα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
χλευαζεις;;;
Καλημερα τρελο αγορι...
Τωρα μελεταει και θα τα μπουμπουνιξει τα "σιγουρα"
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πανούτσος από contra.gr
"Μπλα μπλα μπλα.........
Είναι η εποχή που οι πρόεδροι των ομάδων που κινδυνεύουν να πέσουν ψάχνονται και με τους τέταρτους. Για την περίπτωση που ο διαιτητής τραυματιστεί ή κάνει τον τραυματισμένο, τον αντικαταστήσει ο τέταρτος και από εκεί και πέρα των φρονίμων τα παιδιά, πριν τα πιστολίσουν, μαγειρεύουν. Κοιτάνε δηλαδή να έχουν έναν τέταρτο που «να μην αδικεί καμία ομάδα» που για ένα πρόεδρο σημαίνει να δίνει καρπούζι, κουκούτσια και τραπεζομάντηλο στην ομάδα του.
Μέχρι τους τέταρτους δεν φτάνει η χάρη μου αλλά για τους πρώτους ένα πράγμα που φαίνεται με το μάτι είναι ότι ο Κομπότης τράβηξε από αυτούς που βρίσκονται στη βάρκα που βουλιάζει το κοντό άχυρο. Ο Τάσος Κάκκος δεν ανήκει στους πονόψυχους διαιτητές και στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ ο Κομπότης χρειαζόταν έναν διαιτητή ψυχούλα. Τι ξέρανε στον ΟΠΑΠ και φράξανε το Λεβαδειακός – ΑΕΚ στο πρώτο δίωρο δεν το ξέρω αλλά ο ορισμός του διαιτητή δεν δείχνει Κομπότη.
Οσο για τα υπόλοιπα τέσσερα ματς που αφορούν τον υποβιβασμό ο Πανιώνιος και η Λάρισα δεν χρειάζεται να στήσουν κανένα ματς για να καταλάβουν οι παίκτες ότι η ισοπαλία είναι βολική και για τους δύο. Για τους μόνους που δεν θα είναι βολική είναι για τους Πάνθηρες που κρατάνε προηγούμενα από την τελευταία φορά που ο Πανιώνιος έπεσε στην Β’ κατηγορία και η Λάρισα είχε δώσει μία από τις πατητές. Για τα υπόλοιπα ματς που μπορεί να παίξουν ρόλο στον υποβιβασμό το σότο που έχω ακούσει μέχρι στιγμής είναι τόσο, που στοιχηματικά θα προτιμήσω να παίξω την Β’ κατηγορία της Αρμενίας παρά να τα ακουμπήσω.
Ξυπνήστε και μην ακούτε τα παπαγαλάκια...
"Μπλα μπλα μπλα.........
Είναι η εποχή που οι πρόεδροι των ομάδων που κινδυνεύουν να πέσουν ψάχνονται και με τους τέταρτους. Για την περίπτωση που ο διαιτητής τραυματιστεί ή κάνει τον τραυματισμένο, τον αντικαταστήσει ο τέταρτος και από εκεί και πέρα των φρονίμων τα παιδιά, πριν τα πιστολίσουν, μαγειρεύουν. Κοιτάνε δηλαδή να έχουν έναν τέταρτο που «να μην αδικεί καμία ομάδα» που για ένα πρόεδρο σημαίνει να δίνει καρπούζι, κουκούτσια και τραπεζομάντηλο στην ομάδα του.
Μέχρι τους τέταρτους δεν φτάνει η χάρη μου αλλά για τους πρώτους ένα πράγμα που φαίνεται με το μάτι είναι ότι ο Κομπότης τράβηξε από αυτούς που βρίσκονται στη βάρκα που βουλιάζει το κοντό άχυρο. Ο Τάσος Κάκκος δεν ανήκει στους πονόψυχους διαιτητές και στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ ο Κομπότης χρειαζόταν έναν διαιτητή ψυχούλα. Τι ξέρανε στον ΟΠΑΠ και φράξανε το Λεβαδειακός – ΑΕΚ στο πρώτο δίωρο δεν το ξέρω αλλά ο ορισμός του διαιτητή δεν δείχνει Κομπότη.
Οσο για τα υπόλοιπα τέσσερα ματς που αφορούν τον υποβιβασμό ο Πανιώνιος και η Λάρισα δεν χρειάζεται να στήσουν κανένα ματς για να καταλάβουν οι παίκτες ότι η ισοπαλία είναι βολική και για τους δύο. Για τους μόνους που δεν θα είναι βολική είναι για τους Πάνθηρες που κρατάνε προηγούμενα από την τελευταία φορά που ο Πανιώνιος έπεσε στην Β’ κατηγορία και η Λάρισα είχε δώσει μία από τις πατητές. Για τα υπόλοιπα ματς που μπορεί να παίξουν ρόλο στον υποβιβασμό το σότο που έχω ακούσει μέχρι στιγμής είναι τόσο, που στοιχηματικά θα προτιμήσω να παίξω την Β’ κατηγορία της Αρμενίας παρά να τα ακουμπήσω.
Ξυπνήστε και μην ακούτε τα παπαγαλάκια...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τον μπουλο!χλευαζεις;;;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καυλώνω όταν στάζει μέλι ο στόμας σου για μένα...Ρε γαμημένε πάλι με παρερμηνεύεις?
Είπα εγώ ότι δεν έχει ελπίδες η Χέρτα να σωθεί?Απλά είπα το αυτονόητο...ότι έχει αγγούρι πρόγραμμα!Τώρα αν νικήσει όλους τους πρωτοπόρους...μαγκιά της!Καλό το διπλό της Στουτγάρδης πάντως σήμερα!
Τριπλή το ματς με στουτγκάρδη...
Το γκολ/γκολ της Μπάγερν είναι καλό και το διπλό της Σάλκε...
Αν το έβρισκα πάντως θα μπουμπούναγα και το διπλό της ΑΕΚ...σε αποδόσεις από 3.80 και πάνω είναι σκέτη πρόκληση!!!!
Ούτε με την Μπάρτσα να έπαιζε...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
σηκω φυγε ρε γιωταΤον μπουλο!
Στο 20λεπτο θα είναι όβερ η Χέρτα!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κακιά πούστραααααααα...σηκω φυγε ρε γιωτα
Στοιχηματομπουρδελεοι, τι επιπτωσεις εχει η Αεκ αν χασει βαθμολογικα??
Δηλαδη αν χασει αυριο, θα ξεκινησει με λιγοτερους βαθμους τα πλει οφ για την καταληψη της 3ης θεσης? Ή στα παπαρια της κι αν χασει
Δηλαδη αν χασει αυριο, θα ξεκινησει με λιγοτερους βαθμους τα πλει οφ για την καταληψη της 3ης θεσης? Ή στα παπαρια της κι αν χασει
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μπουμπούνα το αύριο μισή ώρα πριν την έναρξη!Ανεβαίνει συνέχεια...Αν το έβρισκα πάντως θα μπουμπούναγα και το διπλό της ΑΕΚ...σε αποδόσεις από 3.80 και πάνω είναι σκέτη πρόκληση!!!!
Ούτε με την Μπάρτσα να έπαιζε...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Οπως και με την Ντορντμουντ καριολακι ...σηκω φυγε ρε γιωτα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Το πέταξε έξω η Ιντερβέττεν γαμώ την καταδίκη μου και ήθελα να το φορτώσω άσχημα...Μπουμπούνα το αύριο μισή ώρα πριν την έναρξη!Ανεβαίνει συνέχεια...
Ετσι μου'ρχεται ν'ανοίξω λογαριασμό στην betfair...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είναι λίγο μπερδεμένη ιστορία!Αν π.χ. χάσει και η ΑΕΚ και ο Άρης αύριο δεν αλλάζει κάτι στην βαθμολογία της ΑΕΚ!Στοιχηματομπουρδελεοι, τι επιπτωσεις εχει η Αεκ αν χασει βαθμολογικα??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K