χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 606
ρε κορακα στο παιχνιδι ΟΦΗ παο τι πεναλντι εδωσες δες λιγο το βαρ αχχχ ποτε θα κερδισουμε κανα κουπονι
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!
Εχθές ΔΕΝ στοιχημάτισα μόνο και μόνο για να ΜΗΝ χάσω στο καπάκι (όπως συνήθως) τα κέρδη της Δευτέρας!
Αν και οφείλω να ομολογήσω πως η δυαδούλα που είχα σταμπάρει έκατσε {Φλαμένκο over & Κάντιθ under}, εν τέλει ΔΕΝ βγήκα ζημιωμένος!
Σήμερα αν και οι στοιχηματικές επιλογές του κουπονιού ΔΕΝ μου γεμίζουν καθόλου το μάτι ΔΕΝ κατάφερα να αντισταθώ στο μικρόβιο... *P
Γιουβέντους g/g
Λέστερ g/g
Καλή επιτυχία.
Μονο αντβερπ επιασα χθες! γινονται αυτα οταν ρισκαρεις..δεν πτοουμαστε.Νικη μπαρτσα με γκολ-γκολ
Οφη 1
λιβερπουλ γκολ/οβερ 3.5
Ατρομητος οβερ
γκλαντμπαχ γκολ/οβερ 3.5
αντβερπ 2
Συστημα 4/6 καλη επιτυχια σε ολους!
καλησπερα το στοιχημα ειναι αποδοση καλα επαιξες οι εταιριες βαζουν μπονους συγκεκριμενα που παιζω στην βετ365 με βαζει κανα 5αευρω οταν εχει κεφια αυτο εξαρτατε πιστευω απο το ποσα θα χασω μαλλον αλλα ενταξει πιο πολυ ειναι να παιζουμε σωστα οσα μπονους και να παρουμε αν παιζουμε οτι να ναι χωρις λογικη πανε ολα στον βρουντο - στον αεραΜονο αντβερπ επιασα χθες! γινονται αυτα οταν ρισκαρεις..δεν πτοουμαστε.
Σημερα. ΠΑΟΚ νικη και γκολ
αρης γκολ/οβερ
φεγενορντ γκολ/οβερ 3.5
Μπριζ γκολ/οβερ
παο. διπλο στο μπασκετ
συστημα 4/5 καλη επιτυχια σε ολους
Αυτο με τα μπονους ειναι μεγαλο θεμα.Εγω στη στοιχημαν,αν δεν τους ενοχλησω δεν βαζουν!καλησπερα το στοιχημα ειναι αποδοση καλα επαιξες οι εταιριες βαζουν μπονους συγκεκριμενα που παιζω στην βετ365 με βαζει κανα 5αευρω οταν εχει κεφια αυτο εξαρτατε πιστευω απο το ποσα θα χασω μαλλον αλλα ενταξει πιο πολυ ειναι να παιζουμε σωστα οσα μπονους και να παρουμε αν παιζουμε οτι να ναι χωρις λογικη πανε ολα στον βρουντο - στον αερα
Να κοιτας και το κας αουτ φιλε.Σε αυτα τα ματς που ειναι πολυ πιθανο το οβερ το πληρωνουν καλα.El Classico εχτές θα έχουμε ματσαρα λέω. Βγάζω δελτιάρα απόδοση 75 με over το μπάρτσα-Ρεάλ. Πάει Κουβά κι αυτό.