μπραβο συγχαρητηρια μσακι
παιδια θα σας πω 1 πραγμα με παρα πολλες λεξεις
οποιος εχει προγραμμα να παρει παπουτσι ημισπορ τα λεγομενα ορειβατικα
που δηλαδη φοριουνται ανετα μεσα στην πολη για καφε το πρωι εξοδο το βραδυ κτλ αλλα πανε αν θες και στο βουνο. Για μενα πιο ανετα και σκυλια παπουτσια πιστευω απο μικρος που εχω φορεσει οτι εχει κυκλοφορισει σε αθλητικα. Σαν αυτο το πανινο δερματινο παπουτσι δεν εχω ξαναφορεσει
φανταστειτε οτι το φορεσα 1 χρονο εξω κτλ και 6 μηνες καθε μερα στα χωραφια με λασπες πανω κατω στην σκαλα 1 τρισεκατομμυριο φορες (ενταξει ελληνες
ειμαστε βαζουμε λιγη σαλτσουλα στην υπερβολη) καταπονηση χτυπηματα ψιλοβροχες ενταξει το πατουμενο δεν υπαρχει για οποιον θελει πανινο σπορ παπουτσι αποροφαει τους κραδασμους φοβερη αισθηση nike air και φρυδια
αλλο επιπεδο αυτα τα σολομον ανεση περπατας και σε καθε βημα αισθανεσε οτι γουσταρεις θελεις να περπατας φοβερη ανεση προσφυση ειναι πολυ γερα αφου σκεφτεσε αντιλαμβανεσε οτι τα εχεις ξεσκισει και αναροτιεσε ρε μαμο το κερατο μου
δεν χαλανε με τιποτα ειναι ο superman των πανινων σπορ παπουτσιων παιδια αν θα ηθελε τωρα τις γιορτες να παρει 1 ζευγαρι πανινα σπορ τα προτεινω με 10000% 1 μονο μειονεκτηματακι οτι γλιστρανε στο βρεγμενο πλακακι της βροχης πεζοδρομιο κτλ εκει λιγο στο βρεγμενο θελει καλη προσοχη. σαν σsuperman εχει και τον κρυπτονιτη του αλλα σκεφτείτε ομως τι ειναι ο σουπερμαν
μετα απο 2 χρονια τα ξανααγορασα se gtx τα ιδια gore tex για αδιαβροχοποιηση που ειναι αυτα
τα ιδια ειναι απλα αυτα εχουν και αυτη την τεχνολογια μεμβρανη που δεν εχουν τα αλλα στο πανω βιντεακι οποιος τα παρει θα με θυμηθει
εδω στο 2 βιντεακι ο ντοστογεφσκι-ρουσος
τα ξανααγορασε κοιταχτε τι τα εκανε τα αλλα καπως ετσι τα εφτασα και εγω στα χωραφια στην δουλεια. οπως και στο πανω βιντεακι που οι ορειβατες εχουν απο 2 ζευγαρια και τα φορουν ποσα χρονια και τα αγοραζουν ξανα και ξανα ενταξει οτι και να σας πω ειναι λιγο