kalhspera. Μολις εφαγα 3 φετες ψωμι με 2 κουταλιες τις σουπας ταραμα
μετα επειδη ηθελα κατι για γλυκισμα σε μια φετα ψωμι την ελουσα με ταχινι και απο πανω 1 κουταλια της σουπας μαρμελαδα ρικο κο βερυκοκο
Στο θεμα μας τωρα.
Λοιπον ο καφετζης μου ειναι μανιακος με το στοιχημα (οχι οτι δεν ειμαι και εγω ενταξει με την καλη την ενοια ο καθενας οπος μπορει) αλλα παιζει αποδοσεις δηλαδη απο 2 και κατι απανω, ενταξει οτα βαζει ισοπαλιες και ημχρονα τελικα χ-χ ας πουμε η κανα 2πλο αουτσαιντερ κτλ εκει ξεφευεγει πολυ με τις πολυ μεγαλες αποδοσεις αλλα και εκει θα παιξει με μυαλο συστημα κτλ. Τωρα το 95% των παιχτων ανα την γη ειναι υπερβολικα η απλα φαβορακιδες φουλ του ασσου με παπα νταμα και ριγα
Ολοι αυτοι κοροιδευουν τον καφετζη μου οτι παιζει στον γαμο του καραγκιοζη. Και ομως ο καφετζης μου που εχει πιασει το νοημα ειναι ο μονος κερδισμενος η για να το πω καλυτερα δεν ειναι χαμενος σκεφτεται οτι το οβερ 2,70 (και που το επαιξε
) που εδινε ο οπαπ στο αλκορκον καντιθ γιατι να μην βγει σε λεει ισπανια ειναι αν μπει 1 γκολ νωρις γιατι να μην μπουν και αλλα 2. Τι θελω να πω οτι 1 το στοιχημα ειναι αποδοση και οτι αν εβγαιναν τα φαβορι η τα ποσοστα φαβοριτισμου που δινουν οι μπουκ μεικερ και ακολουθουμε εμεις σαν προβατα
. Απλα δεν θα υπηρχαν εταιριες μπουκ μεικερ .
Το μεσημερι κατα τις 3 με 4 και κατι επαιζα στο λαιβ της βετ365 στον γαμο του καραγκιοζη κατι μικρο ποσα 0,20 0,30 και δεν εφανιζοντουσαν σαν κουπονια. κανα 3 ευρω ειχα παιξει τα κουπονια πουθενα
λεω θα τους καλεσω στο τσατ νε με πουν τι παιζει . Και με ειπαν λογο υπερβολικης στοιχηματικης δραστιριοτητας τα επαιξε
το συστημα.... και το προβλημα θα επιλυθει οπως και επιλυθηκε αλλα τα κουπονια επιστραφηκαν πισω δηλαδη εκει που θα εχανα πηρα τα πονταρισματα μου πισω. Ας ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ
Το πιο απλο δηλαδη με 0,1 iq(σαν εμενα
) να εχει καποιος μπορει να το σκεφτει αυτο αν το στοιχημα ειναι για να κονομαμε εμεις δεν θα υπηρχε ειναι πολυ απλο. Το πιο συμαντικο ειναι οτι το στοιχημα για οποιον παιζει αυτο το παιχνιδι ειναι αποδοση και οτι θελει εγκρατεια υπομονη οχι παρορμηση αλλα λογικη οχι γρηγορα αλλα πολυ αργα το live ειναι γκιλοτινα 2 πραγματα οδηγουν στην λαθος αποφαση η βιασυνη και ο θυμος.
Δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή.
Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός και να συμπληρωσω οτι τα αγαθα κοποις κτωνται δηλαδη αν δεν σκεφτουμε αν δεν διαβασουμε κτλ κτλ κτλ δεν γινεται τιπ.Το πιο συμαντικο να εχουμε το στοιχημα σαν χομπι γιατι να βγαλουμε λεφτα η με το μυαλο μας να ζουμε απο αυτο δεν γινεται. Εκτος αν ειμαστε παρανομοι μπουκ μεικερ
ας κανω λιγο διαλογισμο εχω ανοιξει ολες τις πορτες εξοπορτες κτλ κανει ρευμα στο σπιτι το μεσιμερη ειχε 33 βαθμους καηκαμε με το αερακι να με χτυπαει αρμονικα και να χονεψω το ψωμι με τον ταραμα
ολη η δυναμη παιδια ειναι στην ηρεμια στην σιγη
στην ταπεινωση[/bδεν εχω τιπ απο αυτα αλλα εκει ειναι το μυστικο πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι βρεξει χιονισει και 45αρισει απο την ζεστη.