Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Δείτε το hc της Γαλλίας με τις ΗΠΑ.Το +8.5 είναι δυνατό.
Συμφωνώ απόλυτα, μάλιστα προσωπικά θα ρίξω λίγα και στην κανονική νίκη της, μου γυαλίζει το 4.45 που βλέπω αυτή τη στιγμή σε stoiximan. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή προτού ξεκινήσει καν το μουντομπασκετ τους έχω τους Γάλλους για το μεγαλύτερο φαβορί μαζί με τους Αμερικανούς για να το πάρουν, πιο κάτω έχω Σέρβους, Ισπανούς. Τρομερό υλικό έχουν (Ντε Κολο, Φουρνιέ, Μπατούμ, Γκομπέρ, Πουαριέ, Ντιλικινα, κλπ.) και τους λείπουν και άλλοι πολύ καλοί παίκτες που θα βοηθούσαν αρκετά παραπάνω όπως ο Ερτέλ ή ακόμη και ο "οδοστρωτήρας" Seraphin.Δείτε το hc της Γαλλίας με τις ΗΠΑ.Το +8.5 είναι δυνατό.
Συμφωνώ απόλυτα, μάλιστα προσωπικά θα ρίξω λίγα και στην κανονική νίκη της, μου γυαλίζει το 4.45 που βλέπω αυτή τη στιγμή σε stoiximan. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή προτού ξεκινήσει καν το μουντομπασκετ τους έχω τους Γάλλους για το μεγαλύτερο φαβορί μαζί με τους Αμερικανούς για να το πάρουν, πιο κάτω έχω Σέρβους, Ισπανούς. Τρομερό υλικό έχουν (Ντε Κολο, Φουρνιέ, Μπατούμ, Γκομπέρ, Πουαριέ, Ντιλικινα, κλπ.) και τους λείπουν και άλλοι πολύ καλοί παίκτες που θα βοηθούσαν αρκετά παραπάνω όπως ο Ερτέλ ή ακόμη και ο "οδοστρωτήρας" Seraphin.
έλα αδελφέ έλα να σε κεράσω εγώ ....όχι άμα παίζουν αβερτα κουβέρτα με τη δικιά σου κάρτα πας για μέσα
παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος... Η καρτα απο τα φρουτακια του οπαπ που ειναι στο ονομα του καθενος μας.. Αν την δινουμε σε φιλους και γνωστους και παιζουν αβερτα κουβερτα ολη την ημερα μπορει η εφορια να μας πει τιπ φεριπιν εμενα να με πουν χρηστο βγαζεις 30 ευρω μεροκαματο και παιζεις 100 ευρω την ημερα σε τζογο θα σε παρουμε το σκαλπ οπως οι ινδιανοι τους καουμποιδες μΕ λΙγα λογια η καρτα μας στα φρουτακια του οπαπ υποκειται σε φολορογικο ελεγχο η ειναι ξεφραγο αμπελι για να κονομαει ο οπαπ και το κρατος απο το μαυρο χρημα και δεν τους νιαζει τιπ? οποιος με απαντησει κερναω καφε ελληνικο αν κατεβω αθηνα
αδερφε τυ . απο σημερα τους το κοβω . Βασικα την εδινα με σκοπο να παιρνω τα μπονους που βαζουν αλλα αν ειναι να παρεις 10 και 20 ευρω απο τα μπονους και να κανεις την γκομενα στην φυλακη να με λειπει το βυσινοέλα αδελφέ έλα να σε κεράσω εγώ ....όχι άμα παίζουν αβερτα κουβέρτα με τη δικιά σου κάρτα πας για μέσα
αδελφέ δε λέω για δεκαρικα και ταληρα...αλλά αν αρχίζουν και πέσουν αβερτα κουβέρτα εκατομπαλα τότε θα είναι το πρόβλημα...και εγώ μακαρονάς ειμαιαδερφε τυ . απο σημερα τους το κοβω . Βασικα την εδινα με σκοπο να παιρνω τα μπονους που βαζουν αλλα αν ειναι να παρεις 10 και 20 ευρω απο τα μπονους και να κανεις την γκομενα στην φυλακη να με λειπει το βυσινο
ΥΓ.. Μολις εφαγα μισο κιλο πακετο μακαρανια(ειμαι μακαρονας τι να κανουμε ) με 250 γραμαρια κοκκινη σαλτσα απο πανω + 2 φετες ψωμι και μια ντοματοσαλατα με 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο λατζιμας ηταν προσφορα για το λυκοπενιο αχχ 1 κουπονι ποτε θα κερδισουμε εμεις στο στοιχημα.. Με ματιαξανε οι γκομενες για την κορμοστασια μου το θεληματικο πηγουνι μου και τον αυτοσαρκαζμο μου
aderfe εχεις δικιο 100τομπολα παιζουν ολοι μαζι την ημερα. δηλαδη 100 ευρω. θα τους το κοψω . Αδερφε μααρονια με κοκκινη σαλτσα και λιγο κεφαλοτυρι ολα τα λεφτα ετσι ειχε φορτωθει το διπλο τις κροατιας εχθες με το αζερμπαιτζαν σχεδον 2 εκατομμυρια ευρω στην βετφαιρ 95,7% στο διπλο και ηρθε χ και ο κουβας απανταχου στην γηαδελφέ δε λέω για δεκαρικα και ταληρα...αλλά αν αρχίζουν και πέσουν αβερτα κουβέρτα εκατομπαλα τότε θα είναι το πρόβλημα...και εγώ μακαρονάς ειμαι
Συμφωνώ απόλυτα, μάλιστα προσωπικά θα ρίξω λίγα και στην κανονική νίκη της, μου γυαλίζει το 4.45 που βλέπω αυτή τη στιγμή σε stoiximan. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή προτού ξεκινήσει καν το μουντομπασκετ τους έχω τους Γάλλους για το μεγαλύτερο φαβορί μαζί με τους Αμερικανούς για να το πάρουν, πιο κάτω έχω Σέρβους, Ισπανούς. Τρομερό υλικό έχουν (Ντε Κολο, Φουρνιέ, Μπατούμ, Γκομπέρ, Πουαριέ, Ντιλικινα, κλπ.) και τους λείπουν και άλλοι πολύ καλοί παίκτες που θα βοηθούσαν αρκετά παραπάνω όπως ο Ερτέλ ή ακόμη και ο "οδοστρωτήρας" Seraphin.
μισο να βαλω εναν πατερ παω να κωψω 3 ντοματες με κανα 3-4 κουταλιες ελαιολαδο και 3-4 φετες ψωμι γιατι με εκωψε η πεινα στην μεση σαν τους ταχυδακτυλουργους που κοβουν παρα λιγο τις γκομενες στην μεση. παιδια χρειαζομαι 100 χιλιαδες αυρω να παω για 1 μηνα διακοπες στο μαιαμι αν ακουει καποιος εφοπλιστης πολυ δυνατος και θελει να κανει ενα καλο ας επικοινωνησει μαζι μου για να με κανει το ντονειτ
Aυτο το 15αρι της Ισπανίας δεν σας κάνει "μπαμ" στο μάτι?
Πολύ αθλητική ομάδα,με παικταραδες,δέσιμο και μόνο μείον τον Σκαριόλο...
Με απωτερο σκοπό να πουλήσω μετά θα το πάρω με 200....units!
Ελλάδα στο 13 μόνο ο Τρουμπάκης θα το παίξει.Σερβία στο 5 δεν αξίζει.