Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Δείτε το hc της Γαλλίας με τις ΗΠΑ.Το +8.5 είναι δυνατό.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Δείτε το hc της Γαλλίας με τις ΗΠΑ.Το +8.5 είναι δυνατό.
Συμφωνώ απόλυτα, μάλιστα προσωπικά θα ρίξω λίγα και στην κανονική νίκη της, μου γυαλίζει το 4.45 που βλέπω αυτή τη στιγμή σε stoiximan. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή προτού ξεκινήσει καν το μουντομπασκετ τους έχω τους Γάλλους για το μεγαλύτερο φαβορί μαζί με τους Αμερικανούς για να το πάρουν, πιο κάτω έχω Σέρβους, Ισπανούς. Τρομερό υλικό έχουν (Ντε Κολο, Φουρνιέ, Μπατούμ, Γκομπέρ, Πουαριέ, Ντιλικινα, κλπ.) και τους λείπουν και άλλοι πολύ καλοί παίκτες που θα βοηθούσαν αρκετά παραπάνω όπως ο Ερτέλ ή ακόμη και ο "οδοστρωτήρας" Seraphin.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Συμφωνώ απόλυτα, μάλιστα προσωπικά θα ρίξω λίγα και στην κανονική νίκη της, μου γυαλίζει το 4.45 που βλέπω αυτή τη στιγμή σε stoiximan. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή προτού ξεκινήσει καν το μουντομπασκετ τους έχω τους Γάλλους για το μεγαλύτερο φαβορί μαζί με τους Αμερικανούς για να το πάρουν, πιο κάτω έχω Σέρβους, Ισπανούς. Τρομερό υλικό έχουν (Ντε Κολο, Φουρνιέ, Μπατούμ, Γκομπέρ, Πουαριέ, Ντιλικινα, κλπ.) και τους λείπουν και άλλοι πολύ καλοί παίκτες που θα βοηθούσαν αρκετά παραπάνω όπως ο Ερτέλ ή ακόμη και ο "οδοστρωτήρας" Seraphin.

Έτσι,πολύ αθλητική ομάδα και με φοβερή χημεία καθώς παίζουν μαζί χρόνια

Εγώ έχω πάρει πριν αρχίσει Σπανιόλους και μου έκατσε όπως το περίμενα.
Μόνος μου φόβος μην έβρισκαν στον ημιτελικό την Γαλλία....
Μου έκαναν την χάρη οι Αυστραλοί! :kissass:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
:hi:

παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος... Η καρτα απο τα φρουτακια του οπαπ  που ειναι στο ονομα του καθενος μας.. Αν την δινουμε σε φιλους και γνωστους και παιζουν αβερτα κουβερτα ολη την ημερα :grin: μπορει η εφορια να μας πει τιπ φεριπιν εμενα να με πουν χρηστο βγαζεις 30 ευρω μεροκαματο και παιζεις 100 ευρω την ημερα σε τζογο θα σε παρουμε το σκαλπ οπως οι ινδιανοι τους καουμποιδες  :grin: μΕ λΙγα λογια  η καρτα μας στα φρουτακια του οπαπ υποκειται  σε φολορογικο ελεγχο η ειναι ξεφραγο αμπελι για να κονομαει ο οπαπ και το κρατος απο το μαυρο χρημα και δεν τους νιαζει τιπ? οποιος με απαντησει κερναω καφε ελληνικο αν κατεβω αθηνα  :happy: :hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.884
Πόντοι
5.006

παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος... Η καρτα απο τα φρουτακια του οπαπ  που ειναι στο ονομα του καθενος μας.. Αν την δινουμε σε φιλους και γνωστους και παιζουν αβερτα κουβερτα ολη την ημερα :grin: μπορει η εφορια να μας πει τιπ φεριπιν εμενα να με πουν χρηστο βγαζεις 30 ευρω μεροκαματο και παιζεις 100 ευρω την ημερα σε τζογο θα σε παρουμε το σκαλπ οπως οι ινδιανοι τους καουμποιδες  :grin: μΕ λΙγα λογια  η καρτα μας στα φρουτακια του οπαπ υποκειται  σε φολορογικο ελεγχο η ειναι ξεφραγο αμπελι για να κονομαει ο οπαπ και το κρατος απο το μαυρο χρημα και δεν τους νιαζει τιπ? οποιος με απαντησει κερναω καφε ελληνικο αν κατεβω αθηνα  :happy: :hi:
έλα αδελφέ έλα να σε κεράσω εγώ ....όχι άμα παίζουν αβερτα κουβέρτα με τη δικιά σου κάρτα πας για μέσα  :grin: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
έλα αδελφέ έλα να σε κεράσω εγώ ....όχι άμα παίζουν αβερτα κουβέρτα με τη δικιά σου κάρτα πας για μέσα  :grin: :hi:
αδερφε τυ :hi:. απο σημερα τους το κοβω . Βασικα την εδινα με σκοπο να παιρνω τα μπονους που βαζουν αλλα αν ειναι να παρεις 10 και 20 ευρω απο τα μπονους και να κανεις την γκομενα στην φυλακη :happy: να με λειπει  το βυσινο :hi:

ΥΓ.. Μολις εφαγα μισο κιλο πακετο μακαρανια(ειμαι μακαρονας τι να κανουμε :happy:) με 250 γραμαρια κοκκινη σαλτσα απο πανω + 2 φετες ψωμι και μια ντοματοσαλατα με 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο λατζιμας ηταν προσφορα :grin: για το λυκοπενιο :hi: αχχ 1 κουπονι ποτε θα κερδισουμε εμεις στο στοιχημα.. Με ματιαξανε οι γκομενες για την κορμοστασια μου το θεληματικο πηγουνι μου και τον αυτοσαρκαζμο μου  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.884
Πόντοι
5.006
αδερφε τυ :hi:. απο σημερα τους το κοβω . Βασικα την εδινα με σκοπο να παιρνω τα μπονους που βαζουν αλλα αν ειναι να παρεις 10 και 20 ευρω απο τα μπονους και να κανεις την γκομενα στην φυλακη :happy: να με λειπει  το βυσινο :hi:

ΥΓ.. Μολις εφαγα μισο κιλο πακετο μακαρανια(ειμαι μακαρονας τι να κανουμε :happy:) με 250 γραμαρια κοκκινη σαλτσα απο πανω + 2 φετες ψωμι και μια ντοματοσαλατα με 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο λατζιμας ηταν προσφορα :grin: για το λυκοπενιο :hi: αχχ 1 κουπονι ποτε θα κερδισουμε εμεις στο στοιχημα.. Με ματιαξανε οι γκομενες για την κορμοστασια μου το θεληματικο πηγουνι μου και τον αυτοσαρκαζμο μου  :grin:
αδελφέ δε λέω για δεκαρικα και ταληρα...αλλά αν αρχίζουν και πέσουν αβερτα κουβέρτα εκατομπαλα τότε θα είναι το πρόβλημα...και εγώ μακαρονάς ειμαι :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
αδελφέ δε λέω για δεκαρικα και ταληρα...αλλά αν αρχίζουν και πέσουν αβερτα κουβέρτα εκατομπαλα τότε θα είναι το πρόβλημα...και εγώ μακαρονάς ειμαι :grin:
aderfe εχεις δικιο 100τομπολα παιζουν ολοι μαζι την ημερα. δηλαδη 100 ευρω. θα τους το κοψω :grin: . Αδερφε μααρονια με κοκκινη σαλτσα και λιγο κεφαλοτυρι ολα τα λεφτα :grin: :respect: ετσι ειχε φορτωθει το διπλο τις κροατιας εχθες με το αζερμπαιτζαν σχεδον 2 εκατομμυρια ευρω στην βετφαιρ 95,7% στο διπλο και ηρθε χ και ο κουβας απανταχου στην γη :grin: :hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536

:takethis:

Τύπε περιμένω να δω τι κας θα δώσει σε Ισπανία.Λεω να το κλείσω αν μου δώσει καλό.
Μέχρι χθες έδινε 2.2 φορές τα λεφτά μου.Περιμενα να έδινε παραπάνω από 15 σε 5 που έφτασε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
El Dude επί 5 το δινει τώρα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606

Νιου γιορκ σιτι-Τοροντο=2,5 Οβερ mls

Ντιναμο Χιουστον-Μινεσοτα=Γκολ&2,5 Οβερ mls

Κολοραντο-Λος Αντζελες Γκαλαξι=2 mls

Ιντεπεντιεντε Μεντεγιν-Ονσε Καλντας=Γκολ-Γκολ κολομβια

Ρεαλ Σολτ λεικ-Σαν χοσε=Χ mls

Προσωπικα τα επαιξα  καρφωτυρι οπαπ  1 ευρω  :grin: :sunglasses: μισο να βαλω εναν πατερ  :priest: παω να κωψω 3 ντοματες με κανα 3-4 κουταλιες ελαιολαδο και 3-4 φετες ψωμι γιατι με εκωψε η πεινα στην μεση σαν τους ταχυδακτυλουργους που  κοβουν παρα λιγο :happy: τις  γκομενες στην μεση. παιδια χρειαζομαι 100 χιλιαδες αυρω να παω για 1 μηνα διακοπες στο μαιαμι αν ακουει καποιος εφοπλιστης πολυ  δυνατος και θελει να κανει ενα καλο ας επικοινωνησει μαζι μου για να με κανει το ντονειτ :grin: :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!
Δυο ματσάκια για Τέταρτη βράδυ (μεσάνυχτα) που αξίζουν και για live beting.

Μάραθον 2
Ιντερνασιονάλ 2

Καλή επιτυχία.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
μισο να βαλω εναν πατερ  :priest: παω να κωψω 3 ντοματες με κανα 3-4 κουταλιες ελαιολαδο και 3-4 φετες ψωμι γιατι με εκωψε η πεινα στην μεση σαν τους ταχυδακτυλουργους που  κοβουν παρα λιγο :happy: τις  γκομενες στην μεση. παιδια χρειαζομαι 100 χιλιαδες αυρω να παω για 1 μηνα διακοπες στο μαιαμι αν ακουει καποιος εφοπλιστης πολυ  δυνατος και θελει να κανει ενα καλο ας επικοινωνησει μαζι μου για να με κανει το ντονειτ :grin: :hi:

:2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
:hi:  ενα αμερικανικο που εχει τωρα στο λαιβ α μολις μπηκε το γκολ το ειχα οβερ 1,5  3 ευρω  :grin:για να δουμε θα βγει.. Παιδια σηκωθηκα απο την πεινα και μολις εφαγα 4 φετες ψωμι με ταχινι και μαρμελαδα βερικοκο σκετο το ταχινι δεν τρωγεται πρεπει να εισαι χωρις αισθητηριο της γευσης για να το φας :happy: τι τραβαμε και εμεις οι επαρχιωτες τζογαδοροι.

Αντε να ερθει το σου κου να βγαλουμε κανα 500αρικο καθαρο απο το στοιχημα με την οπισθεν :grin:

οι ιδιοκτητες τις βετ365 2 αδερφια ειναι.. εχουν καθαρη αξια αυτην την ωρα που μιλαμε 16 δις ευρω σχεδον η αδερφη 8δις καικατι ο αδερφος που εχει και την στοουκ την ομαδα που βολοδερνει στην β εθνικη αγγλιας :grin:. 4,και κατι δις. η αδερφη πληρωσε στον εαυτο της 200 εκατομμυρια λιρες αγγλιας περσι γιατι αισθανοταν κουρασμενη απο το χωραφι  :happy: 65 δις δολαρια παιχτικαν περσι στην μπετ365 εξω αυτην την ωρα οι γατες γαυγιζουν σαν σκυλοι απο τον τσαμπουκα και την μανουρα. τεσπα βαλτε ακομα ενα γκολ να βγαλω ενα 4ευρω καθαρο στο λας βεγκας -φοινιξ-ραιζινγκ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606

947=Ντομζαλε-Μουρα 3,5 οβερ σλοβενια μονο αποδεκτο στον οπαπ 0,50 λεπτα επιστροφη 1,25 να παρω αυριο 1 ψωμι και ενα κουλουρι με σουσαμι ;) :grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Aυτο το 15αρι της Ισπανίας δεν σας κάνει "μπαμ" στο μάτι?
Πολύ αθλητική ομάδα,με παικταραδες,δέσιμο και μόνο μείον τον Σκαριόλο...

Με απωτερο σκοπό να πουλήσω μετά θα το πάρω με 200....units!

Ελλάδα στο 13 μόνο ο Τρουμπάκης θα το παίξει.Σερβία στο 5 δεν αξίζει.

Vamooooooooos!!! :takethis: :wanker:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλή Παρασκευή σε όλους εύχομαι.

Τρουά 1
Λυών 2

Καλή επιτυχία.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Cash out,τώρα ας κερδίσει το μπάσκετ! :grin:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
ΛΙΛ 1
ΧΑΒΡΗ 1
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ OVER 2.5

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
[move]:hi: καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης του γαλαξια του συμπαντος  :hi:[/move]

Μολις εφαγα 2 πατατοπιτες απο τον φουρνο του discount ενταξει 0,75 η μια καλα ειναι αν πω την αληθεια δεν χορτασα  αλλη μια την ετρωγα  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΥΓ.. δηλαδη τωρα κανω καταθεση μεσο πει σεφ στην βετ365 και σε στελνει κωδικο στο κινητο  βαζεις τον κωδικο και μετα σε αφηνει να βαλεις τον κωδικο της πει σεφ. Και σε κλεβουν οι μπουκ μεικερ γιατι δεν κερδιζει κανεις  και σε ελεγχουν πατοκορφα  :grin: τεσπα ενταξει δεν ειναι τιπ. στα @@ μας :) παω να πιω εναν χυμο εβιτα απο τα ldl γιατι οι γερμανοι ειναι αδερφια των αυστριακων οχι δικα μας :)  :think: φιορεντινα -γιουβεντους 2 ητες οι φιορεντινα  2 νικες η γιουβε προιστορια γκομενα της γιουβε η φιορεντινα :grin: αλλα.. θα παιξω να βαλει 1 γκολ η φιορεντινα  κινητρο(τι θα πεσει β εθνικη ενταξει πλκαα κανω ειναι ακομα νωρις :grin: ) εδρα αλλα το πιο βασικο η γιουβε παιζει πιο νωρις απο την ιντερ ειναι δηλαδη 1 ενταξει σε ισοβαθμια και η ισοπαλια παλι θα ειναι 1 βαθμο πανω απο την ιντερ αλλα.. Στον πυθμενα ;) ειναι τωρα η Φιορεντινα μην ληξει κανα 1-0  :grin: τεσπα θεωριες συνωμοσιες  αλλα ετσι ειναι το στοιχημα  :grin: :grin: :grin: :grin:  σιγιου λετερ αουφιρντεζεν αριβερτνετσι κομαν του ταπελ  :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom