Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Εντός 24ωρου επιστρέφεται το ποσό πονταρίσματος αν γίνει διακοπή για τον ΧΨΖΩ λόγο στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του Διαδικτύου.
Η μαλακισμένη η Νιγηρία με έκαψε στο λάηβ του συνημιτόνου ΓΚΡ...........

Συνημμένα

• Eπιστρέφεται το ποσό..........png
    Eπιστρέφεται το ποσό..........png
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Δοκάρι Μπόκα Χαράμ & Ολλανδία.........png
    Δοκάρι Μπόκα Χαράμ & Ολλανδία.........png
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 41

monimaprostuxos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Εντός 24ωρου επιστρέφεται το ποσό πονταρίσματος αν γίνει διακοπή για τον ΧΨΖΩ λόγο στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του Διαδικτύου.
Η μαλακισμένη η Νιγηρία με έκαψε στο λάηβ του συνημιτόνου ΓΚΡ...........
ναι αλλα εγω εχω παιξει κι αλλα στο ιδιο δελτιο που τα πιασα κανονικα... θα μετρησει μοναδα ο αγωνας που διακοπηκε και τα υπολοιπα μετρανε κανονικα?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
κλαμπ μπριζ -σαρλερουα=γκολ-γκολ

γουεστ χαμ-σριουσμπερι=γκολ-γκολ

λεστερ-φλιτγουντ=οβερ

μονακο-νισ=1

οστανδη-γκενκ=γκολ-γκολ καρφωτα οπαπ  :afro: :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
Μονακό => αναδρομικός Άσσος..........
Sparta Rotterdam - Vitesse => τώρα 0-0 στο 33ο, πιθανότητα δίπλας 58-64% με λίγα δείγματα.
Πετάμε για Γαλλία σε 27 λεπτά.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Γκινγκαμπ-Λυων=Χ2  ΔΕ

βΑΛΕΝΘΙΑ-αΛΑΒΕς=οΒΕΡ

Τουλουζ-Ναντ=γκολ-γκολ

Ατλετικο Μαδριτης-Σεβιλλη=1

Απολλων Λεμεσου-Ομονοια Λευκωσιας=1

γουιγκαν-Μπορνμουθ=γκολ-γκολ

εσπανιολ-μπαρτσελονα=2/2 ημιχρονο τελικο καρφωτα οπαπ 5 ευρω επιστροφη 100,64  :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης

γιατί πρόκειται περί γουδιών :jerking: και δικαίως τους αποκαλώ έτσι....
Για δεύτερη φορά, στην ίδια χώρα/κατηγορία και την ΙΔΙΑ μέρα σπάει Άσσος παραπλήσιων αποδόσεων => της πόρνης Μονακό, με ανατροπή αρχικά στο συνημίτονο ενώ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε.....
Η δε Αζαξό ισοφαρίστηκε με πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του ημιτόνου. Άλλη γαμιόλα κι αυτή.
Για σήμερα, με πρώτη ανάλυση, θα δοκιμάσω ένα 6/7 σύστημα, αξίζει να το ρισκάρω αφού έχω διαθέσιμο κεφάλαιο, ca$$$h out RULEZ!
Iνδία, Σουδάν & Κόστα Ρίκα θα πονταριστούν και μεμονωμένα λίγο πριν την έναρξη, αφού θα έχω και τις τελικές αποδόσεις (όπως και σε λάηβ) για να καλυφθούν ή να μετριαστούν οι όποιες απώλειες του συστήματος.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Eκεί www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272160.150]άσχετα με το σπαμ[/url] ρίχνω με 52 απόδοση 1-3 σκορ κι αμέσως γίνεται 0-1, οπότε τράβηξα κας άουτ, ενώ άφησα τα λοιπά σημεία να τρέχουν......
Κοίτα πώς τα έφερε ο Αλλάχ, να βγει 3-1 αντί για 1-3, τέσπα μέτριο ταμείο, γιατί αν περνούσε θα έβγαινε μεροκάμματο.
1-0 στην Ινδία με το καλημέρα, άντε ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Συνημμένα

• ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.............png
    ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.............png
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 43

Επισκέπτης
Τώρα φάνηκε γενναιόδωρος ο Αλλάχ!
LMFAO το θρέντ θυμίζει Μέκκα  :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
Στο 87ο παραμένει 2-0 στου Αλλάχ.....

Συνημμένα

• ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ & ΒΟΥΔΑΣ!!!!.png
    ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ & ΒΟΥΔΑΣ!!!!.png
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
Πόρνη Λυών καβαλήθηκες στον κώλο σπάζοντας τη ΔΕ και έτσι έως τώρα 4/6 το μεγάλο σύστημα ΓΚΡ.....
Τέσπα ρίχτε λάηβ την 3αδα, οι αραπάδες κρατάνε γερά, τώρα οι λύκοι φέρνουν ισοπαλίες στα κύπελλα με πιθανότερο σκορ 1-1.....
Μην κολλάτε που έχει μεγάλη απόδοση, παίζουν με πιθανότητες άνω του 50% το κάθε σημείο, αλλά πρέπει να κατουρηθεί και καμμιά κοπελιά από εδώ μέσα για να κάτσει το δελτίο!
Σταματάω εδώ, δεν ασχολιέμαι με την Κόστα Ρίκα, εντάξει κάτι βγήκε και σήμερις!

Συνημμένα

• Λάηβ μπόμπα.png
    Λάηβ μπόμπα.png
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Πόρνη Λυών καβαλήθηκες στον κώλο σπάζοντας τη ΔΕ και έτσι έως τώρα 4/6 το μεγάλο σύστημα ΓΚΡ.....
Τέσπα ρίχτε λάηβ την 3αδα, οι αραπάδες κρατάνε γερά, τώρα οι λύκοι φέρνουν ισοπαλίες στα κύπελλα με πιθανότερο σκορ 1-1.....
Μην κολλάτε που έχει μεγάλη απόδοση, παίζουν με πιθανότητες άνω του 50% το κάθε σημείο, αλλά πρέπει να κατουρηθεί και καμμιά κοπελιά από εδώ μέσα για να κάτσει το δελτίο!
[/quote
Θελω να ξαναγραψω οτι υποκλιθηκα στη λογικη σου για την ανατροπη του Γαυρου με Λαμια ασχετα αν δε περασε!Τοσα χρονια ο μαλακας και δεν το ειχα σκεφτει αν και παιζω μονο σκορ και ανατροπες

Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται να υποκλιθείς ούτε να ψάλλεις εγκώμια, γιατί τα έχω ποστάρει κι αλλού: το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα του τζόγου. Από εκεί και πέρα (τώρα βαριέμαι) σε γενικές γραμμές ο ΟΣΦΠ ανεξαρτήτως των αποδόσεων εμφανίζονται 2-3 γκολ συνολικά.
Αν κατεβάσεις το πρόγραμμα θα το δεις και μόνος σου. Φυσικά παίζοντας στην έδρα με μια αδύναμη είναι μεγάλη :jerking: να ποντάρεις 1/1 ημίχρονο/τελικό......
Να πάρεις τι???
1 @@ρι με απόδοση άντε 1.25???
Ή θα παίξεις ανατροπή 2/1 (που έχει ένα χρόνο να φέρει) είτε Χ/1.
Να έχεις όμως υπ' όψιν ότι τα ημίχρονα/τελικά είναι σα να ποντάρεις δύο ξεχωριστά ματς, για αυτό και τα αποφεύγω. Καλύτερα να ρίξω τελικό σημείο είτε κωλάντερο/over με αποδόσεις πάνω από 4 (να πέρασε στην Αίγυπτο το over 3.5) παρά ημίχρονα/τελικά κάτω από 5.....
Ε αραιά και που, ρίχνω και καμμιά ανατροπή μεμονωμένα πάντα.

Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται να υποκλιθείς ούτε να ψάλλεις εγκώμια, γιατί τα έχω ποστάρει κι αλλού: το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα του τζόγου. Από εκεί και πέρα (τώρα βαριέμαι) σε γενικές γραμμές ο ΟΣΦΠ ανεξαρτήτως των αποδόσεων εμφανίζονται 2-3 γκολ συνολικά.
Αν κατεβάσεις το πρόγραμμα θα το δεις και μόνος σου. Φυσικά παίζοντας στην έδρα με μια αδύναμη είναι μεγάλη :jerking: να ποντάρεις 1/1 ημίχρονο/τελικό......
Να πάρεις τι???
1 @@ρι με απόδοση άντε 1.25???
Ή θα παίξεις ανατροπή 2/1 (που έχει ένα χρόνο να φέρει) είτε Χ/1.
Να έχεις όμως υπ' όψιν ότι τα ημίχρονα/τελικά είναι σα να ποντάρεις δύο ξεχωριστά ματς, για αυτό και τα αποφεύγω. Καλύτερα να ρίξω τελικό σημείο είτε κωλάντερο/over με αποδόσεις πάνω από 4 (να πέρασε στην Αίγυπτο το over 3.5) παρά ημίχρονα/τελικά κάτω από 5.....
Ε αραιά και που, ρίχνω και καμμιά ανατροπή μεμονωμένα πάντα. :rockon: :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Οι ανατροπές είναι που πληρώνουν καλά. Άντε να τις πιάσεις όμως :(

Επισκέπτης
Το είπες βρε γκαντέμη, η Λέστερ 0-1 λίγο πριν το ημίτονο και τώρα στο 58ο έγινε 2-1 :grin:
Έχω ρίξει όμως και δυάδα. Πάντως αν θυμάσε στο έχω πει ότι από Απρίλη που θα έχω ενός έτους πλήρη στατιστικά Oddsportal θα αρχίζει επίθεση με όλες τις μπάντες......
Λίγα - λίγα να μαζεύονται και ελπίζουμε & στην θεά τύχη να δώσει 5ψηφιο αριθμό κάποια μέρα!

Συνημμένα

• Ισοφαρίστε ρε Λύκοι οι κορίτσαροι θέλουν Costa Navarino!.png
    Ισοφαρίστε ρε Λύκοι οι κορίτσαροι θέλουν Costa Navarino!.png
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 45

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
εχω ακουσει για δυο συνδρομητικα .μακραμπετ και μπετφελλας. ξερεις κανεις τιποτα? ειναι καλα? αξιζει κανενα για συνδρομη?

Επισκέπτης
Όχι δεν ξέρω τίποτα και φυσικά δεν πληρώνω ούτε cent.....

Φτου δοκάρι, 1-1 οι Λύκοι και στο καπάκι 2-1......
0-1 στο γρήγορο στην Κόστα Ρίκα αλλά τι να ποντάρεις αρχίδια ο Άσσος είναι στο 2.3 καριόλια θα το έχουν στήσει βλέπω ότι η Marathonbet εμφανίστηκε ως μέγιστη στα Χ2 σημεία.....
Άντε μωρή Σεξοκουκουβάγια αν δε σε φέρω στο Costa Navarino να κατουριέσαι επάνω να μη λένε.....

Επισκέπτης
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΛΙΛΑ :happy: :orchestra: :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom