You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΩ
κας άουτ και τα δύο στοιχήματα στο 82ο και στα φρύδια μας.......
Συνημμένα
Επισκέπτης
Και συνεχίστηκε το σερί των τελικών σημείων, 4/5 (έσπασε η Σαουδαραβία, ε δε γαμιέται) καλά πήγαμε και επικεντρώνομεθα στα βραδυνά των 21:00
EΔΩΣΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, στον κουβά οι γκάβαλοι & οι λοιποί ακατανόμαστοι
Συνημμένα
Επισκέπτης
στο 45 έπεσε κόκκινη, ο Αλλάχ με φώτισε στο 43 να το κάνω κας άουτ!
Αλλάχ, τιμή & πετσοκομμένη ψωλή
Y.Γ.
Προς τα κορίτσια του χώρου, εμ την έχω κόψει κάπως την Άρεια, όχι περιτομή αλλά κάτι διαφορετικό για να σας αρέσει κι αυτός είναι ο λόγος που ποντάρω και στο Ισλάμ
Αλλάχ, τιμή & πετσοκομμένη ψωλή
Y.Γ.
Προς τα κορίτσια του χώρου, εμ την έχω κόψει κάπως την Άρεια, όχι περιτομή αλλά κάτι διαφορετικό για να σας αρέσει κι αυτός είναι ο λόγος που ποντάρω και στο Ισλάμ
Συνημμένα
Επισκέπτης
του συστήματος στην πετσοκομμένη μου ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.........
Κας άουτ τους αραπάδες να βγει μια Φυλής και ρίξιμο 8.8Ε (εσείς βλέπετε το πρώτο δελτίο με τα 80 λεπτά) και δρόμο γιατί αύριο πετάμε Αγγλία!
[move]ΦΟΥΛΑΜ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΞΑΝΑ!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ![/move]
Ο Αλλάχ πάντως κράτησε το αποτέλεσμα, 1-3 έληξε στο Ντουμπάι, δεν πειράζει που έγινε κας άουτ νωρίς, ποτέ δεν ξέρεις με κάρτες τι γίνεται, ειδικά αν παίζουν καράτε!
Αλλάχ ακμπάρ!
Κας άουτ τους αραπάδες να βγει μια Φυλής και ρίξιμο 8.8Ε (εσείς βλέπετε το πρώτο δελτίο με τα 80 λεπτά) και δρόμο γιατί αύριο πετάμε Αγγλία!
[move]ΦΟΥΛΑΜ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΞΑΝΑ!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ![/move]
Ο Αλλάχ πάντως κράτησε το αποτέλεσμα, 1-3 έληξε στο Ντουμπάι, δεν πειράζει που έγινε κας άουτ νωρίς, ποτέ δεν ξέρεις με κάρτες τι γίνεται, ειδικά αν παίζουν καράτε!
Αλλάχ ακμπάρ!
Συνημμένα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
1 Ναι
Σπόρτινγκ Χιχόν v Αλκορκόν
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες)
13/01/2018 Κανένα
1,90
Ανοικτό
2 Over 2.5
Αλμερία v Ταραγόνα
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,30
Ανοικτό
3 Over 2.5
Εϊμπάρ v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,40
Ανοικτό
4 Ναι
Μονπελιέ v Μονακό
13/01/2018 Κανένα
1,95
Ανοικτό
5 Over 2.5
Σαραγόσα v Τενερίφη
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,25
Ανοικτό
6 Over 2.5
Μπράγκα v Μπενφίκα
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,00
Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ. Στοιχημάτων Στήλες Συνολικό στοίχημα Επιστρέφει Κέρδος
6 Επιλογές 1 0,5 0,50 46,23
Στοίχημα: 0,50 Επιστρέφει: 46,23
Σπόρτινγκ Χιχόν v Αλκορκόν
13/01/2018 Κανένα
1,90
Ανοικτό
2 Over 2.5
Αλμερία v Ταραγόνα
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,30
Ανοικτό
3 Over 2.5
Εϊμπάρ v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,40
Ανοικτό
4 Ναι
Μονπελιέ v Μονακό
13/01/2018 Κανένα
1,95
Ανοικτό
5 Over 2.5
Σαραγόσα v Τενερίφη
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,25
Ανοικτό
6 Over 2.5
Μπράγκα v Μπενφίκα
(Σύνολο Γκολ)
13/01/2018 Κανένα
2,00
Ανοικτό
Πολλαπλά
6 Επιλογές 1 0,5 0,50 46,23
Στοίχημα: 0,50 Επιστρέφει: 46,23
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Έτσι είναι Χρήστο. Τα πες όλα με 2 λόγια
ειναι απατεωνες ασχετος που παιζω στην βετ365. Δεν ειχαν το παιχνιδι Λαρισα-ολυμπιακος εχθες.
Οπως θελουν ενεργουν αναλογα με το συμφερον τους. Καμια εταιρια δεν ειναι σωστη. Απο τις δεκαδες σελιδες απο σχολια παικτων του στοιχιματος στο ιντερνετ τα καλυτερα λογια τα εχω ακουσει για την pinnacle που φυσικα οπως και αλλες εταιριες το ελληνικο κρατος τις απαγορευσε . Για να κανει τα μονοπολιακα τερτιπια του ΟΠΑΠ και νομιμοποιησε μονοπολιακα τα φρουτακια και εκανε ολη την ελλαδα 1 απεραντο καζινο
Επισκέπτης
Μετά το σερί επιτυχιών, ως είθισται πόνταρα μεγάλα δελτία για έχουμε τόσα κορίτσια εδώ μέσα και τα τρώει η μουναρίτσα μαζί με τη σουφρίτσα.
2/7 χθες στα γουδιά της Γαλλίας (δεν τα πάω καλά εκεί), 3 στα 8 το απόγευμα στο Τσάμπιονσιπ Αγγλίας (εδώ μιλάμε μεγάλη γκίνια η πόρνη η Νότιγχαμ από το 18ο λεπτό το πάλευε για το GG), οπότε ήρθα περίπου στα ίσια......
Αρχίζω μετά τα μεμονωμένα πονταρίσματα 2/2 Νότια Αφρική και τώρα πάει καλά η Σαραγόσα (Άσσος επιλέχθηκε) αναμένω τη Βαλένθια.
Αρχίζω πάντως να σκέφτομαι ότι θα ρίχνω και δεύτερο μεγάλο δελτίο με τα ακριβώς ανάποδα όταν θα έχω σερί επιτυχιών.
Δυστυχώς δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα φτυάρια.
2/7 χθες στα γουδιά της Γαλλίας (δεν τα πάω καλά εκεί), 3 στα 8 το απόγευμα στο Τσάμπιονσιπ Αγγλίας (εδώ μιλάμε μεγάλη γκίνια η πόρνη η Νότιγχαμ από το 18ο λεπτό το πάλευε για το GG), οπότε ήρθα περίπου στα ίσια......
Αρχίζω μετά τα μεμονωμένα πονταρίσματα 2/2 Νότια Αφρική και τώρα πάει καλά η Σαραγόσα (Άσσος επιλέχθηκε) αναμένω τη Βαλένθια.
Αρχίζω πάντως να σκέφτομαι ότι θα ρίχνω και δεύτερο μεγάλο δελτίο με τα ακριβώς ανάποδα όταν θα έχω σερί επιτυχιών.
Δυστυχώς δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα φτυάρια.
Συνημμένα
anentaxtos00123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2017
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
ΝΤΟΥΝΤΑΡΑ αλώσαμε και το μιντλεσμπρο,,, στο είπα φουλαμ γερά στην πρεμιερ ξανα 3 ευρο την εβαλα στα χασομερια μεγαλη φουλαμ
Επισκέπτης
Με σκέφτεται η Χατζή που ξέρεις ότι έχει ρίζες εξ Ισπανίας 0-1 τώρα η Βαλένθια.........
Τους τραβάω τώρα κας άουτ και ρεφάραμε έχοντας ένα μικρό κέρδος.........
Μα να τους γαμήσω την Αγγλία δεν το περίμενα τέτοια αποτυχία.......
Τη Φούλαμ την έριξα κωλάντερο, με λίγα λόγια πέρασαν τα άντερ/οβερ της Αγγλίας και στα τελικά σημεία καβαληθήκανε στον Κολο-Κόλο.......
Όταν παίζω μεμονωμένα έχω μεγαλύτερη άνεση να τα αναλύω. Αλλά γαμώ τις καύλες μου τι στο διάολο να κάνω, όταν έχω λίγο χρήμα για ρίσκο ποντάρω μεγάλα δελτία, θέλω να φορτώσω όλα τα κορίτσια του Athens Diva για καμμιά βδομάδα μπας κι ηρεμήσω..........
Τους τραβάω τώρα κας άουτ και ρεφάραμε έχοντας ένα μικρό κέρδος.........
Μα να τους γαμήσω την Αγγλία δεν το περίμενα τέτοια αποτυχία.......
Τη Φούλαμ την έριξα κωλάντερο, με λίγα λόγια πέρασαν τα άντερ/οβερ της Αγγλίας και στα τελικά σημεία καβαληθήκανε στον Κολο-Κόλο.......
Όταν παίζω μεμονωμένα έχω μεγαλύτερη άνεση να τα αναλύω. Αλλά γαμώ τις καύλες μου τι στο διάολο να κάνω, όταν έχω λίγο χρήμα για ρίσκο ποντάρω μεγάλα δελτία, θέλω να φορτώσω όλα τα κορίτσια του Athens Diva για καμμιά βδομάδα μπας κι ηρεμήσω..........
Συνημμένα
Επισκέπτης
γαμώ τη Γαλλία & την Αγγλία σας γαμώ..........
0-2 η Βαλένθια (καλή πόρνη κι αυτή) στο 77ο ενώ η Σαραγόσα 1-0 στο 90ο........
Εντάξει θα καβαληθεί και κανένα στον κώλο (με πρόδωσε η Κόστα Ρίκα με το DNB - αν και καβαλιώνται εκεί πέρα μπορεί να το τουμπάρουν) αλλά να ξεκινάει απότομα ο παθητικός Άσσος του Σαλβαδόρ, τι στον διάολο να πεις....
Πρέπει να δω επειγόντως την Σεξοκουκουβάγια να με συμβουλέψει ΓΚΡ...........
Υ.Γ (some minutes later)
Τι διάολο καυλωμένη είναι η Σεξοκουκουβάγια, μα γαμώ τα σπίτια τους οι αλήτες να μην κάνουν το χατήρι να είχα τώρα γύρω στο 10χιλιαρο........
2-0 στο Σαλβαδόρ και το σκεφτόμουν για 4-0 σκορ, ε ρε και να κάτσει θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα.
0-2 η Βαλένθια (καλή πόρνη κι αυτή) στο 77ο ενώ η Σαραγόσα 1-0 στο 90ο........
Εντάξει θα καβαληθεί και κανένα στον κώλο (με πρόδωσε η Κόστα Ρίκα με το DNB - αν και καβαλιώνται εκεί πέρα μπορεί να το τουμπάρουν) αλλά να ξεκινάει απότομα ο παθητικός Άσσος του Σαλβαδόρ, τι στον διάολο να πεις....
Πρέπει να δω επειγόντως την Σεξοκουκουβάγια να με συμβουλέψει ΓΚΡ...........
Υ.Γ (some minutes later)
Τι διάολο καυλωμένη είναι η Σεξοκουκουβάγια, μα γαμώ τα σπίτια τους οι αλήτες να μην κάνουν το χατήρι να είχα τώρα γύρω στο 10χιλιαρο........
2-0 στο Σαλβαδόρ και το σκεφτόμουν για 4-0 σκορ, ε ρε και να κάτσει θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα.
Συνημμένα
Fleshlover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 332
- Πόντοι
- 301
Με διπλό Λιλ στο 3.5 και οβερ Μαρσέιγ το όνειρο να συναντήσω την κα Χατζή και την Αρετουλα μάλλον θα γίνει πραγματικότητα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
1 Ολυμπιακός 3-1
Ολυμπιακός v Λαμία
(Ακριβές Σκορ)
15/01/2018 Κανένα
13,00
Ανοικτό
2 Ισοπαλία ή Στόουκ
Μάντσεστερ Γιουν. v Στόουκ
(Διπλή Ευκαιρία)
15/01/2018 Κανένα
4,33
Ανοικτό
Πολλαπλά
Διπλά 1 0,35 0,35 19,71
Στοίχημα: 0,35 Επιστρέφει: 19,71
Ολυμπιακός v Λαμία
(Ακριβές Σκορ)
15/01/2018 Κανένα
13,00
Ανοικτό
2 Ισοπαλία ή Στόουκ
Μάντσεστερ Γιουν. v Στόουκ
(Διπλή Ευκαιρία)
15/01/2018 Κανένα
4,33
Ανοικτό
Πολλαπλά
Διπλά 1 0,35 0,35 19,71
Στοίχημα: 0,35 Επιστρέφει: 19,71
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια αν διακοπει ενας αγωνας που εχω παιξει αλλα τα υπολοιπα στο δελτιο τα εχω πιασει κανονικα τοτε τι γινεται? εισπραττω τα κερδη εκτος αυτου του αγωνα?
kokkoras alaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλα ο αγωνας που ακυρωθηκε υπολογιζεται και πολλαπλασιαζεται Χ 1 μοναδα και επισης η εκκαθαριση πληρωμης αργει μια δυο μερες!ρε παιδια αν διακοπει ενας αγωνας που εχω παιξει αλλα τα υπολοιπα στο δελτιο τα εχω πιασει κανονικα τοτε τι γινεται? εισπραττω τα κερδη εκτος αυτου του αγωνα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K