ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
4 αποδωση γκολ στην μαντζεστερ εως το 10 εως το 20 4.60 παιχτε το
Τύποι λύστε μου μια απορία γιατί είμαι άσχετος.
Πως δουλεύει το σύστημα; Δηλαδή όταν λέμε 3-4-5 ενοούμε κερδίζω εάν πιάσω minimum 3 σημεία; Και αν πιάσω το έλαχιστο σε ένα σύστημα απλά μαζεύω την χασούρα; πολλαπλασιάζω τις αποδόσεις 3 σημείων όπως το παρολί;
telika η στοιχιμαν ειναι πιο μαγκες απο τους αγγλους καλησπερα σε ολο τον λαοηθελα να ηξερα οι σκωτσεζοι πως την παλευουν με το να βρεχει και να εχει συνεχεια συννεφια εδω και 3 μερες που βρεχει σε εμας ενταξει 1 μερα εβρεχε και τις αλλες 2 φουλ συννεφα δεν την παλευω αρε ελλαδαρα γυρνα παλι τον διακοπτη στον ηλιουγ.. Εχω την εντυπωση πως ο χαρυ κειν το παει για πρωτος σκορεερ στην ευρωπη
ΥΓ.. Μια απο τις πιο αναξιοπιστες ομαδες στην γη για τον παιχτη του στοιχηματος ειναι ο ΠΑΟΚ απορω πως η βετ365 δεν την εχει βαλει ακομα τους εχει ταισει τους μπουκ ο ΠΑΟΚ μεχρι να δακρυσουν απο το γελιο και το κλαμα το δικο μας
και δεν την βαζει
ενω η στοιχημαν το εχει και με 0% γκανιοτα τεσπα σκεψεις οχι σοφων αλλα κουβανων
![]()
![]()
χαιρετω τον αδελφο.οντως για τη στοιχιμαν ετσι ειναι.telika η στοιχιμαν ειναι πιο μαγκες απο τους αγγλους καλησπερα σε ολο τον λαο![]()
χαιρετω τον αδελφο.οντως για τη στοιχιμαν ετσι ειναι.
καλος τον.περαστικος κι ειπα να πω ενα γεια![]()
χαιρετω τον αδελφο.οντως για τη στοιχιμαν ετσι ειναι.
σπανια παιζω οπαπ μονο stoiximan1.18 αποδοση...![]()