ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
4 αποδωση γκολ στην μαντζεστερ εως το 10 εως το 20 4.60 παιχτε το
Τύποι λύστε μου μια απορία γιατί είμαι άσχετος.
Πως δουλεύει το σύστημα; Δηλαδή όταν λέμε 3-4-5 ενοούμε κερδίζω εάν πιάσω minimum 3 σημεία; Και αν πιάσω το έλαχιστο σε ένα σύστημα απλά μαζεύω την χασούρα; πολλαπλασιάζω τις αποδόσεις 3 σημείων όπως το παρολί;
telika η στοιχιμαν ειναι πιο μαγκες απο τους αγγλους καλησπερα σε ολο τον λαοηθελα να ηξερα οι σκωτσεζοι πως την παλευουν με το να βρεχει και να εχει συνεχεια συννεφια εδω και 3 μερες που βρεχει σε εμας ενταξει 1 μερα εβρεχε και τις αλλες 2 φουλ συννεφα δεν την παλευω αρε ελλαδαρα γυρνα παλι τον διακοπτη στον ηλιο υγ.. Εχω την εντυπωση πως ο χαρυ κειν το παει για πρωτος σκορεερ στην ευρωπη ΥΓ.. Μια απο τις πιο αναξιοπιστες ομαδες στην γη για τον παιχτη του στοιχηματος ειναι ο ΠΑΟΚ απορω πως η βετ365 δεν την εχει βαλει ακομα τους εχει ταισει τους μπουκ ο ΠΑΟΚ μεχρι να δακρυσουν απο το γελιο και το κλαμα το δικο μας και δεν την βαζει ενω η στοιχημαν το εχει και με 0% γκανιοτα τεσπα σκεψεις οχι σοφων αλλα κουβανων
χαιρετω τον αδελφο.οντως για τη στοιχιμαν ετσι ειναι.telika η στοιχιμαν ειναι πιο μαγκες απο τους αγγλους καλησπερα σε ολο τον λαο
χαιρετω τον αδελφο.οντως για τη στοιχιμαν ετσι ειναι.
καλος τον.περαστικος κι ειπα να πω ενα γεια
και σε ολο τον λαο μας εδω και οχι μονοχαιρετω τον αδελφο.οντως για τη στοιχιμαν ετσι ειναι.
για κυριακη 1 ο ολυμπιακος
σπανια παιζω οπαπ μονο stoiximan1.18 αποδοση...