nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.106
Χαιρετώ Ατζελο μετά από καιρο
τα σεβη μου.θα κερδισει η βρετανη?Χαιρετώ Ατζελο μετά από καιρο
για σου αδερφε μου και νικ2008 πιο κατω και σε ολη την παρεα του θρεντ και οχι μονο υγεια σε ολους πανω απο ολλα ΥΓ.. 0,60 ΛΕΠΤΑ να μπει γκολ πριν το τελος του 1 10" στο παιχνιδι Μονακο-σοκ στο Μονπελιε να το βαλει η μονακογεια σου αδελφε
?τα σεβη μου.θα κερδισει η βρετανη?
αδιαβαστο σε πιανω θα σε ριξω κατηγορια.για τη μπρεστ λεω?
kalhmera se oloys me ygeia pano apo ola sorry gia ta latinika alla eimai se filoy to magazi kai me exei priksei den thelei na graffv ellhnika zhtv to mpoyrdela kom kai to kalytero thrent toy stoiximatos ta leme gkaisΝικ εγραψε η βρετανη μπρεστ και η τετραδα γαλλια.
Έπαιξα Νανσί φορτωμένο σκετοΝικ εγραψε η βρετανη μπρεστ και η τετραδα γαλλια.
Ti magazi Xristara?kalhmera se oloys me ygeia pano apo ola sorry gia ta latinika alla eimai se filoy to magazi kai me exei priksei den thelei na graffv ellhnika zhtv to mpoyrdela kom kai to kalytero thrent toy stoiximatos ta leme gkais
μπρεστ λανς αζαξιο νανσι.Έπαιξα Νανσί φορτωμένο σκετο
δεν εχει σχεση με οτι του κανω κατι στραβο σε σχεση με την δουλεια του πλυντιριο αυτοκινητων εχει απλα αυτος μετα οταν φευγω ξεχναω να αλλαξω τα ελληνικα σε αγγλικα και του την δινει γιατι θελει να γραψει κατι στο φεισ μπουκ και το γραφει με λατινικα κουρασμενος οπος καθετε οταν δεν εχει δουλεια του την δινει υγεια μωρε εγω φταιω που ξεχναω να τα κανω παλι αγγλικαTi magazi Xristara?
Ωραιοςμπρεστ λανς αζαξιο νανσι.
επαιξα 5 ευρω να μπει μεχρι το 60 γκολ στην χεταφε
1,20 sto idio paixniδι να μπει γκολ μεχρι το 70 δεν μπορω να βαλω παπα ειναι η γρηγορη απαντιση priestωραίος ...το έβγαλες