Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.130
Πόντοι
5.006
Τριάδα :hi: :priest: :grin:

Κρουζέιρο - Τελικό Αποτέλεσμα
    Κρουζέιρο - Φλαμένγκο
    @ 2.45
    Ατλ. Μινέιρο - Τελικό Αποτέλεσμα
    Ατλ. Γκοϊανιένσε - Ατλ. Μινέιρο
    @ 2.25
    Ισοπαλία - Τελικό Αποτέλεσμα
    Βάσκο - Σάντος
    @ 3.30

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Τριάδα :hi: :priest: :grin:

Κρουζέιρο - Τελικό Αποτέλεσμα
   Κρουζέιρο - Φλαμένγκο
   @ 2.45
   Ατλ. Μινέιρο - Τελικό Αποτέλεσμα
   Ατλ. Γκοϊανιένσε - Ατλ. Μινέιρο
   @ 2.25
   Ισοπαλία - Τελικό Αποτέλεσμα
   Βάσκο - Σάντος
   @ 3.30
2/3   Καλή η προσπάθεια, και με πολύ καλές αποδόσεις.   :thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:hi:
ακομα πιο εκπληκτικο ειναι να βαλεις σε 3αδα χ καρφωτο και να το πιασεις μπραβο στον αδελφο αντζελο και ας μην βγηκε η τριαδα  υγεια πανω απο ολα :)  :hi:

ΥΓασχετο:grin:.. Ολοκληρο μπουρδελα κομ και να μην βρουμε κανα κονε για αμερικη για δουλεια  :afro:  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:hi: παιδια αμερικη να παω ανατολικη ακτη η δυτικη ?

Επισκέπτης
τύπε μπαινω και με λέει
Oops, there was an error!
You do not have permission to access this board.
Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα (όπως και για να δεις τις όποιες φωτογραφίες) απαιτείται να γραφτείς (η διαδικασία είναι ταχύτατη & απλή).

Σε λίγο θα πάρω και το 3ο δείγμα, ενώ 18:30 θα πάρω τα τελευταία για τα παιχνίδια των 19:00 κι εκεί θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για δαύτα, ενώ τα επόμενα γύρω στη μισή με 1/4 προ έναρξης.

=> 3 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων με δύο δείγματα αποδόσεων θα δώσω ποια παιχνίδια είναι απρόβλεπτα βάσει της Oddsportal edition <=

Σούντοβα, Ζιρα, ΑΙΚ, Οντ, ΑΕΚ, Ποζναν, Ντομζαλε είναι η 7αδα αμφιβολίας.

Από εκεί και πέρα έως πριν 2 ώρες είχαμε:
Ελσίνκι 1, Μπρεστ noGG, Γιεχούντα 2, Μπραν 1, Μιντλαντ 1, Φολα Χ/GG, Mποτεφ κωλάντερο, Λουκέρνη Ασσο/under, τηγανοκέφαλοι GG, Mλαντοστ 2/noGG, Γιαγκελόνια 1, Σιροκι/Γκοριτσα & Ρεικιαβικ ε θα κρατησω και κάτι για εμένα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
1,05 δίνει η Ανατολική
:hi: καλησπερα σε ολους :hi:

1574=Αμερικα Μινειρο-Φιγκειρενσε=3,5 Οβερ

1609=Τοκυο Βερντι-Καματαρε Σανουκι=3,5 Οβερ

1640=Σπορτφρουντε Λοττε-Χανσα Ροστοκ=3,5 Οβερ

1659=Ραντερς-Κοπεγχαγη=3,5 Οβερ

2654=Μπαγερν-Μιλαν=5 γκολ +

:grin:

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
  :hi: καλησπερα σε ολους :hi:

1574=Αμερικα Μινειρο-Φιγκειρενσε=3,5 Οβερ

1609=Τοκυο Βερντι-Καματαρε Σανουκι=3,5 Οβερ

1640=Σπορτφρουντε Λοττε-Χανσα Ροστοκ=3,5 Οβερ

1659=Ραντερς-Κοπεγχαγη=3,5 Οβερ

2654=Μπαγερν-Μιλαν=5 γκολ +

:grin:
καλησπερα και σ εσενα!!εχω να παιξω απο την εποχη των δραχμων, και τωρα εχω εναν λογαριασμο με ξεχασμενα 5 ευρω και επεξα το ενα οπως το εχεις και δινει 441! για να δουμε.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα και σ εσενα!!εχω να παιξω απο την εποχη των δραχμων, και τωρα εχω εναν λογαριασμο με ξεχασμενα 5 ευρω και επεξα το ενα οπως το εχεις και δινει 441! για να δουμε.
και καλα κανεις απο το στοιχημα δεν ειναι κανεις κερδισμενος. :) μονο οι μπουκμεικερ  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606

Over 2.5 & Ναι
Φλαμένγκο v Κοριτίμπα
(Συνολικά Γκολ/Και Οι Δύο Ομάδες Να Σκοράρουν
) 22/07/2017 Κανένα 2,75 Ανοικτό
2 Over 3.5
Λόμπος BUAP v Σάντος Λαγκούνα
(Επιπλέον Σύνολο Γκολ)
22/07/2017 Κανένα 2,75 Ανοικτό
3 Over 3.5
Ντι Σι Γιουν. v Χιούστον Ντινάμο
(Επιπλέον Σύνολο Γκολ)
23/07/2017 Κανένα 3,25 Ανοικτό
4 Over 3.5
Τορόντο v Κολοράντο Ράπιντς
(Επιπλέον Σύνολο Γκολ)
23/07/2017 Κανένα 2,75 Ανοικτό
5 Ναι
Μόντρεαλ Ίμπακτ v Ντάλας
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες
) 23/07/2017 Κανένα 1,61 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ. Στοιχημάτων Στήλες Συνολικό στοίχημα Επιστρέφει Κέρδος
5 Επιλογές 1  :hi:

Επισκέπτης
απο το στοιχημα δεν ειναι κανεις κερδισμενος. :) μονο οι μπουκμεικερ  :)
Σαφως και οι εταιρείες είναι κερδισμένες πάντοτε, τώρα το αν βρεθεί ένας στις τόσες χιλιάδες να πάρει κάτι ψιλά δεν πρόκειται να πέσουν έξω....
Πες ότι μου κάτσουν και 100 χιλιάρικα (από εκείνες τις μπόμπες που ρίχνω) θα φτωχύνουν;
Δε νομίζω....
Εδώ ο Στοίχημαν έχει τόσες διαφημίσεις για το κωλαράκι της Κορακάκη, πόσο να πληρώνουν την γαμιολοκώλα;
Ας πάμε όμως παρακάτω, βλέπω όμως ότι αδιαφορείτε, πρόβλημα δικό σας είναι, εγώ θα τα ποστάρω για μια ακόμη φορά (δίχως να ανεβάσω φωτογραφίες είναι ένα σωρό στοιχήματα)......
Για να αντιληφθείτε ότι όλα είναι θέμα μελέτης......
Ξεκινώ από την 20 Ιουλίου που άρχισα με το Γιουρόπα....
1) Δελτίο 3/4 => κουβάς, πέτυχα 2
2) 5/7 Γιουρόπα => κουβάς, πέτυχα τα τρία το μακρύτερο
3) 3/4 λάηβ Γιουρόπα => πέρασε η 3αδα (βγήκαν τα ανωτέρω χαμένα συν ψίχουλα)
4) Ξημερώματα 21ης Ιουνίου σύστημα 4/5 Βραζιλίας & φτυαριών Περού => πέρασε η 4αδα => κέρδος τώρα
5) Νεώτερο δελτίο 4/5 σύστημα πέτυχα 2.......
6) 4/10 σύστημα τελικών σκορ μπας και πιάσουμε χιλιάδες και πάμε να βατέψουμε την ωραία Ελένη ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ πώς τα έστησαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΕΟΣ.............
7) Φτυάρια & Ισημερινός δελτίο 2/3 πέρασε το ένα.......
8) Δυάδα Αμερικής ξημερώματα 22ας πέρασε το ένα....
9) 5/7 σύστημα μικροψώληδων Ιαπωνίας, έλεος πέτυχα μόνο ένα.......
10) 3/4 σύστημα μικροτσούτσουνων Κίνας, τα αρχίδια μας κι εδώ μόνο ένα....
11) 5/7 σύστημα Γερμανίας 3η Εθνική, πέτυχα 2!!!!
12) 3/4 σύστημα με σκορ στα βρωμοκουμμούνια πέρασε η 3αδα και παραλίγο να καθόταν και το σκορ (μέχρι εδώ βγήκε μερίδιο της χασουρας)....
13) 3αδα Βραζιλίας εις διπλούν, περάσανε τα 2, ενώ κας άουτ όταν ήταν τα 3 (υπήρχε λίγη χασούρα ακόμη)
15) 5/7 σύστημα Μεξικό, φτυάρια & Κολομβία 2η, γαμώ το Μεξικό πέρασαν 4.......
16) 3άδα παρολί Αμερικής, περνάει ατόφια με ΑΝΑΤΡΟΠΗ το Ντάλας => ξαναπήραμε όλα τα χαμένα των τελευταίων 3 ημερών συν μερικά ψιλά....

Όποιος θέλει λοιπόν να ασχοληθεί, με αρκετό κόπο, προσπάθεια, τα εργαλεία είναι διαθέσιμα σε όλους σας, ας το κάνει.....
Αλλιώς μη γκρινιάζετε αν πάτε κουβά......

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Σαφως και οι εταιρείες είναι κερδισμένες πάντοτε, τώρα το αν βρεθεί ένας στις τόσες χιλιάδες να πάρει κάτι ψιλά δεν πρόκειται να πέσουν έξω....
Πες ότι μου κάτσουν και 100 χιλιάρικα (από εκείνες τις μπόμπες που ρίχνω) θα φτωχύνουν;
Δε νομίζω....
Εδώ ο Στοίχημαν έχει τόσες διαφημίσεις για το κωλαράκι της Κορακάκη, πόσο να πληρώνουν την γαμιολοκώλα;
Ας πάμε όμως παρακάτω, βλέπω όμως ότι αδιαφορείτε, πρόβλημα δικό σας είναι, εγώ θα τα ποστάρω για μια ακόμη φορά (δίχως να ανεβάσω φωτογραφίες είναι ένα σωρό στοιχήματα)......
4) Ξημερώματα 21ης Ιουνίου σύστημα 4/5 Βραζιλίας & φτυαριών Περού => πέρασε η 4αδα => κέρδος τώρα
6) 4/10 σύστημα τελικών σκορ μπας και πιάσουμε χιλιάδες και πάμε να βατέψουμε την ωραία Ελένη ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ πώς τα έστησαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΕΟΣ.............
12) 3/4 σύστημα με σκορ στα βρωμοκουμμούνια πέρασε η 3αδα και παραλίγο να καθόταν και το σκορ (μέχρι εδώ βγήκε μερίδιο της χασουρας)....
13) 3αδα Βραζιλίας εις διπλούν, περάσανε τα 2, ενώ κας άουτ όταν ήταν τα 3 (υπήρχε λίγη χασούρα ακόμη)
16) 3άδα παρολί Αμερικής, περνάει ατόφια με ΑΝΑΤΡΟΠΗ το Ντάλας => ξαναπήραμε όλα τα χαμένα των τελευταίων 3 ημερών συν μερικά ψιλά....

Όποιος θέλει λοιπόν να ασχοληθεί, με αρκετό κόπο, προσπάθεια, τα εργαλεία είναι διαθέσιμα σε όλους σας, ας το κάνει.....
:thumbsup:υγ η λογικη λεει οτι Ολυμπιακος ΠΑΟΚ ΤΣΣΚΑ Μοσχας θα προκτηθουν

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Δε νομίζω....

Όντως είναι δυσκολο να βγεις κερδισμένος κόντρα στο θηρίο...νομιζω οτι κάνεις πολύ καλή δουλεια όσο σε παρακολουθω...για σημερα , τι πιο δυνατό έχεις να μας προτείνεις?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ειχα παιξει μια πενταδα "ξερη" με χιναρια, 2 ευρω(εβγαζε 525 ευρω) :
Σαββατο 22/7
Χαλμσταντ - Σουντσβαλ 2-2    3.00
Σιριους - Χακεν  2-2         3.05
Κλαμπ Ντε Ρεγκατας - Γκουαρανί 1-1  2.90(Ενας θεος ξερει πως ηρθε αυτό, αλλα ηρθε)

Λεω, μας θελει η τυχη, προχωράμε για τα αλλα δυο τη Κυριακη.....

Κυριακη 23/7
Χουαν Αουριτς - Ρεαλ Γκαρκιλασο 1-2  
Ακουρερι - Μπρεινταμπλικ 2-4

Και η σεμνη τελετη ελαβε τελος....... >:(     Παμε γι αλλα..... :-

Να σημειωσω ότι είμαι απλα παικτης, κι όχι τζογαδόρος.   ;)

Επισκέπτης
larry33, δες τη φωτογραφία, η κόλλα με τις αποδόσεις είναι τα σημεία με τα όρια τους που έχω γενικά επιτυχίες (φαίνεται και το ποσοστό κέρδους). Κανονικά αν δεν κινείται εκεί η τρέχουσα maximum απόδοση (του Oddsportal φυσικά) τότε πρέπει να το αποφύγω ή να ρισκάρω λιγότερα......
Έχω ρίξει κάπου 10 χιλιάδες στοιχήματα με ό,τι ομάδα υπάρχει, επιλογές και το καθετί.....
Δε γουστάρεις το Oddsportal να μπαίνεις;
Ε τότε αποθήκευε την απόδοση του στοιχήματος που ρίχνεις, αλλά στο Oddsportal πρέπει να γραφτείς για να ασχοληθείς σοβαρά με το άθλημα. Έτσι κι αλλιώς εκεί ψηφίζεις άφοβα (άρα σε βοηθά στην αρχειοθέτηση).
Τώρα λοιπόν που έχω πολλά δεδομένα, πρέπει να κοιτάξω που στο διάολο έχω υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Εσύ λοιπόν, ποντάρεις με τη δική σου λογική, άσε τον καθέναν μας στην άκρη.....
Κάτσε λοιπόν ένα μήνα (προσωπικά πιστεύω ένα τρίμηνο είναι το ελάχιστο) και γράφε όλα τα στοιχήματα που ρίχνεις και στο τέλος τρέξε το πρόγραμμα αρχειοθέτησης να δεις τι ψάρια έπιασες σε 1Χ2, άντερ, όβερ κι ό,τι άλλο θες. Μπορεί οι μέθοδοί σου να αποδειχθούν καλύτερες στην πράξη και να τους μαδήσεις. Το βασικότερο λοιπόν είναι να ξέρεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ που και τι είσαι.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα (τρέχων - συνεχώς αλλάζουν) της Oddsportal edition (δε μοιράζεται αυτή - το αναφέρω εκεί στο ρημαδιακό)...

Συνημμένα

• Όρια αποδόσεων......jpg
    Όρια αποδόσεων......jpg
    149,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Τρέχουσα ανάλυση.jpg
    Τρέχουσα ανάλυση.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 110

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Ατζελο
2dnb Ατλετικο Μπουκαραμαγκα
2dnb Τζουνιορς
και μετα κατευθειαν στο φουρνο για ζαμπονοτθροπιτα κι επειδη μαλλον δε θα χει ψησει θ αγορασω μια φρατζολα καυτη να τη φαω με βουτυρο

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
larry33, δες τη φωτογραφία, η κόλλα με τις αποδόσεις είναι τα σημεία με τα όρια τους που έχω γενικά επιτυχίες (φαίνεται και το ποσοστό κέρδους). Κανονικά αν δεν κινείται εκεί η τρέχουσα maximum απόδοση (του Oddsportal φυσικά) τότε πρέπει να το αποφύγω ή να ρισκάρω λιγότερα......
Έχω ρίξει κάπου 10 χιλιάδες στοιχήματα με ό,τι ομάδα υπάρχει, επιλογές και το καθετί.....
Δε γουστάρεις το Oddsportal να μπαίνεις;
Ε τότε αποθήκευε την απόδοση του στοιχήματος που ρίχνεις, αλλά στο Oddsportal πρέπει να γραφτείς για να ασχοληθείς σοβαρά με το άθλημα. Έτσι κι αλλιώς εκεί ψηφίζεις άφοβα (άρα σε βοηθά στην αρχειοθέτηση).
Τώρα λοιπόν που έχω πολλά δεδομένα, πρέπει να κοιτάξω που στο διάολο έχω υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Εσύ λοιπόν, ποντάρεις με τη δική σου λογική, άσε τον καθέναν μας στην άκρη.....
Κάτσε λοιπόν ένα μήνα (προσωπικά πιστεύω ένα τρίμηνο είναι το ελάχιστο) και γράφε όλα τα στοιχήματα που ρίχνεις και στο τέλος τρέξε το πρόγραμμα αρχειοθέτησης να δεις τι ψάρια έπιασες σε 1Χ2, άντερ, όβερ κι ό,τι άλλο θες. Μπορεί οι μέθοδοί σου να αποδειχθούν καλύτερες στην πράξη και να τους μαδήσεις. Το βασικότερο λοιπόν είναι να ξέρεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ που και τι είσαι.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα (τρέχων - συνεχώς αλλάζουν) της Oddsportal edition (δε μοιράζεται αυτή - το αναφέρω εκεί στο ρημαδιακό)...

αγαπητε συνάδελφε είσαι άξιος συγχαρητηρίων για όλη αυτην την προσπάθεια που καταβάλλεις..δεν ξερω αν αξιζει τον κόπο, σιγουρα το να παιζεις λεφτά ειναι προσωπικη υπόθεση του καθενός...εγω θα σε παρακαλούσα να μας δίνεις εστω τις προβλέψεις σου όλους εμας που σε παρακολοθουμε αλλα δεν μπορουμε να συλλάβουμε τα όσα καταγράφεις...και να εισαι σιγουρος οτι εγω χαιρομαι κάθε φορά που βλεπω να βγαζεις δελτιο και να πηγαινεις ταμείο..χτες εβαλα το χ της ρεαλ, ειχε 3.45 αποδοση, τεραστια...

Επισκέπτης
larry thanks για τα θετικά σου σχόλια, όμως ας βάλω την κουβέντα σε τάξη.......
Οι αποδόσεις στο Ίντερνετ αλλάζουν συνεχώς και πόσο μάλλον όταν παρακολουθείς 50 εταιρείες. Θα δώσω όμως δύο προγνωστικά για τα επόμενα δύο παιχνίδια των 2:00.......
Τώρα το πως θα αλλάξουν μέχρι να αρχίσουν οι αποδοσεις δε μπορώ να το ξέρω, εγώ θα ποντάρω έτσι για το χαβαλέ 56 λεπτά (στη Vistabet) κι ας γίνει ό,τι θέλει πρέπει να το σταματήσουμε για σήμερα ήδη έβγαλα 45Ε ακόμη για το πιπί της ωραίας Ελένης (δες σχόλια μου στο προφίλ).......
Tη Σάντος τη δείχνει τώρα για κωλάντερο με 80% πιθανότητα το φίλτρο της Μarathonbet, τη δε Ενβιγκάδο για noGG η γενική μέθοδος πρόβλεψης (γενικά είναι λιγότερο ακριβής και λιγότερα δείγματα - δε σημαίνει όμως ότι αστοχεί πάντα).
Αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ επί 7 ώρες παρακολουθούσα πριν μέρες το Κολοράντο και είχα πάρει 5 δείγματα αποδόσεων και το τελευταίο ήταν 5 λεπτά προ έναρξης......
Κι όλα τους έδειχναν Άσσο, όμως επήλθε ο κουβάς.......
Για κάποιο διάστημα (πριν μοιράσω το πρόγραμμα) στο ρημαδιακό ποστάριζα στο τσατρουμ συνεχώς τις όποιες αλλαγες ομως δεν είδα και μια συμμετοχή......
Συν τοις άλλοις, είναι και ζάλη......
Ε κάπου θα κάνω κι εγώ τη μαλακία και θα μπερδέψω τις αποδόσεις με τα φίλτρα και θα δω τα βυζιά της χελώνας......
Εδώ μέσα δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και να γεμίζω το φόρουμ ποστς......
Δηλαδή κάθε μισή ώρα να λέω, έπεσε η 1xbet προσοχή πάει για GG, είτε ανέβηκε η FrancePari πάει για over...
Γιαυτό έγραψα εκεί ότι σας μοιράζω μια λάητ έκδοση να πειραματιστεί όποιος θέλει κι αν θα έχω όρεξη και χρόνο θα ρίχνω και κανένα προγνωστικό.
Καλή σας τύχη ό,τι διαλέξετε.

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
larry thanks για τα θετικά σου σχόλια, όμως ας βάλω την κουβέντα σε τάξη.......
Οι αποδόσεις στο Ίντερνετ αλλάζουν συνεχώς και πόσο μάλλον όταν παρακολουθείς 50 εταιρείες. Θα δώσω όμως δύο προγνωστικά για τα επόμενα δύο παιχνίδια των 2:00.......
Τώρα το πως θα αλλάξουν μέχρι να αρχίσουν οι αποδοσεις δε μπορώ να το ξέρω, εγώ θα ποντάρω έτσι για το χαβαλέ 56 λεπτά (στη Vistabet) κι ας γίνει ό,τι θέλει πρέπει να το σταματήσουμε για σήμερα ήδη έβγαλα 45Ε ακόμη για το πιπί της ωραίας Ελένης (δες σχόλια μου στο προφίλ).......
Tη Σάντος τη δείχνει τώρα για κωλάντερο με 80% πιθανότητα το φίλτρο της Μarathonbet, τη δε Ενβιγκάδο για noGG η γενική μέθοδος πρόβλεψης (γενικά είναι λιγότερο ακριβής και λιγότερα δείγματα - δε σημαίνει όμως ότι αστοχεί πάντα).
Αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ επί 7 ώρες παρακολουθούσα πριν μέρες το Κολοράντο και είχα πάρει 5 δείγματα αποδόσεων και το τελευταίο ήταν 5 λεπτά προ έναρξης......
Κι όλα τους έδειχναν Άσσο, όμως επήλθε ο κουβάς.......
Για κάποιο διάστημα (πριν μοιράσω το πρόγραμμα) στο ρημαδιακό ποστάριζα στο τσατρουμ συνεχώς τις όποιες αλλαγες ομως δεν είδα και μια συμμετοχή......
Συν τοις άλλοις, είναι και ζάλη......
Ε κάπου θα κάνω κι εγώ τη μαλακία και θα μπερδέψω τις αποδόσεις με τα φίλτρα και θα δω τα βυζιά της χελώνας......
Εδώ μέσα δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και να γεμίζω το φόρουμ ποστς......
Δηλαδή κάθε μισή ώρα να λέω, έπεσε η 1xbet προσοχή πάει για GG, είτε ανέβηκε η FrancePari πάει για over...
Γιαυτό έγραψα εκεί ότι σας μοιράζω μια λάητ έκδοση να πειραματιστεί όποιος θέλει κι αν θα έχω όρεξη και χρόνο θα ρίχνω και κανένα προγνωστικό.
Καλή σας τύχη ό,τι διαλέξετε.

νομιζω τα 45€ ειναι ενα καλό μεροκάματο για σήμερα...όσα για τα βυζιά της χελώνας, κορυφαία ατάκα...να εισαι καλά, συνέχισε και οσοι πιστοι θα σε ακολουθούμε όσο μπορούμε...να πω οτι καρφωσα στο χ την σαο παολο και την ουνιντος...καλο βραδυ και μακάρι να παμε ταμείο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom