alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
μεσα μας εβαλες :SΛουγκανο-Ολυμπιακος Οβερ 2,5 4000 ευρω
μεσα μας εβαλες :SΛουγκανο-Ολυμπιακος Οβερ 2,5 4000 ευρω
2/3 Καλή η προσπάθεια, και με πολύ καλές αποδόσεις.Τριάδα
Κρουζέιρο - Τελικό Αποτέλεσμα
Κρουζέιρο - Φλαμένγκο
@ 2.45
Ατλ. Μινέιρο - Τελικό Αποτέλεσμα
Ατλ. Γκοϊανιένσε - Ατλ. Μινέιρο
@ 2.25
Ισοπαλία - Τελικό Αποτέλεσμα
Βάσκο - Σάντος
@ 3.30
παιδια αμερικη να παω ανατολικη ακτη η δυτικη ?
Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα (όπως και για να δεις τις όποιες φωτογραφίες) απαιτείται να γραφτείς (η διαδικασία είναι ταχύτατη & απλή).τύπε μπαινω και με λέει
Oops, there was an error!
You do not have permission to access this board.
καλησπερα σε ολους1,05 δίνει η Ανατολική
καλησπερα και σ εσενα!!εχω να παιξω απο την εποχη των δραχμων, και τωρα εχω εναν λογαριασμο με ξεχασμενα 5 ευρω και επεξα το ενα οπως το εχεις και δινει 441! για να δουμε.καλησπερα σε ολους
1574=Αμερικα Μινειρο-Φιγκειρενσε=3,5 Οβερ
1609=Τοκυο Βερντι-Καματαρε Σανουκι=3,5 Οβερ
1640=Σπορτφρουντε Λοττε-Χανσα Ροστοκ=3,5 Οβερ
1659=Ραντερς-Κοπεγχαγη=3,5 Οβερ
2654=Μπαγερν-Μιλαν=5 γκολ +
και καλα κανεις απο το στοιχημα δεν ειναι κανεις κερδισμενος. μονο οι μπουκμεικερκαλησπερα και σ εσενα!!εχω να παιξω απο την εποχη των δραχμων, και τωρα εχω εναν λογαριασμο με ξεχασμενα 5 ευρω και επεξα το ενα οπως το εχεις και δινει 441! για να δουμε.
Σαφως και οι εταιρείες είναι κερδισμένες πάντοτε, τώρα το αν βρεθεί ένας στις τόσες χιλιάδες να πάρει κάτι ψιλά δεν πρόκειται να πέσουν έξω....απο το στοιχημα δεν ειναι κανεις κερδισμενος. μονο οι μπουκμεικερ
υγ η λογικη λεει οτι Ολυμπιακος ΠΑΟΚ ΤΣΣΚΑ Μοσχας θα προκτηθουνΣαφως και οι εταιρείες είναι κερδισμένες πάντοτε, τώρα το αν βρεθεί ένας στις τόσες χιλιάδες να πάρει κάτι ψιλά δεν πρόκειται να πέσουν έξω....
Πες ότι μου κάτσουν και 100 χιλιάρικα (από εκείνες τις μπόμπες που ρίχνω) θα φτωχύνουν;
Δε νομίζω....
Εδώ ο Στοίχημαν έχει τόσες διαφημίσεις για το κωλαράκι της Κορακάκη, πόσο να πληρώνουν την γαμιολοκώλα;
Ας πάμε όμως παρακάτω, βλέπω όμως ότι αδιαφορείτε, πρόβλημα δικό σας είναι, εγώ θα τα ποστάρω για μια ακόμη φορά (δίχως να ανεβάσω φωτογραφίες είναι ένα σωρό στοιχήματα)......
Για να αντιληφθείτε ότι όλα είναι θέμα μελέτης......
Ξεκινώ από την 20 Ιουλίου που άρχισα με το Γιουρόπα....
1) Δελτίο 3/4 => κουβάς, πέτυχα 2
2) 5/7 Γιουρόπα => κουβάς, πέτυχα τα τρία το μακρύτερο
3) 3/4 λάηβ Γιουρόπα => πέρασε η 3αδα (βγήκαν τα ανωτέρω χαμένα συν ψίχουλα)
4) Ξημερώματα 21ης Ιουνίου σύστημα 4/5 Βραζιλίας & φτυαριών Περού => πέρασε η 4αδα => κέρδος τώρα
5) Νεώτερο δελτίο 4/5 σύστημα πέτυχα 2.......
6) 4/10 σύστημα τελικών σκορ μπας και πιάσουμε χιλιάδες και πάμε να βατέψουμε την ωραία Ελένη ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ πώς τα έστησαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΕΟΣ.............
7) Φτυάρια & Ισημερινός δελτίο 2/3 πέρασε το ένα.......
8) Δυάδα Αμερικής ξημερώματα 22ας πέρασε το ένα....
9) 5/7 σύστημα μικροψώληδων Ιαπωνίας, έλεος πέτυχα μόνο ένα.......
10) 3/4 σύστημα μικροτσούτσουνων Κίνας, τα αρχίδια μας κι εδώ μόνο ένα....
11) 5/7 σύστημα Γερμανίας 3η Εθνική, πέτυχα 2!!!!
12) 3/4 σύστημα με σκορ στα βρωμοκουμμούνια πέρασε η 3αδα και παραλίγο να καθόταν και το σκορ (μέχρι εδώ βγήκε μερίδιο της χασουρας)....
13) 3αδα Βραζιλίας εις διπλούν, περάσανε τα 2, ενώ κας άουτ όταν ήταν τα 3 (υπήρχε λίγη χασούρα ακόμη)
15) 5/7 σύστημα Μεξικό, φτυάρια & Κολομβία 2η, γαμώ το Μεξικό πέρασαν 4.......
16) 3άδα παρολί Αμερικής, περνάει ατόφια με ΑΝΑΤΡΟΠΗ το Ντάλας => ξαναπήραμε όλα τα χαμένα των τελευταίων 3 ημερών συν μερικά ψιλά....
Όποιος θέλει λοιπόν να ασχοληθεί, με αρκετό κόπο, προσπάθεια, τα εργαλεία είναι διαθέσιμα σε όλους σας, ας το κάνει.....
Αλλιώς μη γκρινιάζετε αν πάτε κουβά......
Σαφως και οι εταιρείες είναι κερδισμένες πάντοτε, τώρα το αν βρεθεί ένας στις τόσες χιλιάδες να πάρει κάτι ψιλά δεν πρόκειται να πέσουν έξω....
Πες ότι μου κάτσουν και 100 χιλιάρικα (από εκείνες τις μπόμπες που ρίχνω) θα φτωχύνουν;
Δε νομίζω....
Εδώ ο Στοίχημαν έχει τόσες διαφημίσεις για το κωλαράκι της Κορακάκη, πόσο να πληρώνουν την γαμιολοκώλα;
Ας πάμε όμως παρακάτω, βλέπω όμως ότι αδιαφορείτε, πρόβλημα δικό σας είναι, εγώ θα τα ποστάρω για μια ακόμη φορά (δίχως να ανεβάσω φωτογραφίες είναι ένα σωρό στοιχήματα)......
Για να αντιληφθείτε ότι όλα είναι θέμα μελέτης......
Ξεκινώ από την 20 Ιουλίου που άρχισα με το Γιουρόπα....
1) Δελτίο 3/4 => κουβάς, πέτυχα 2
2) 5/7 Γιουρόπα => κουβάς, πέτυχα τα τρία το μακρύτερο
3) 3/4 λάηβ Γιουρόπα => πέρασε η 3αδα (βγήκαν τα ανωτέρω χαμένα συν ψίχουλα)
4) Ξημερώματα 21ης Ιουνίου σύστημα 4/5 Βραζιλίας & φτυαριών Περού => πέρασε η 4αδα => κέρδος τώρα
5) Νεώτερο δελτίο 4/5 σύστημα πέτυχα 2.......
6) 4/10 σύστημα τελικών σκορ μπας και πιάσουμε χιλιάδες και πάμε να βατέψουμε την ωραία Ελένη ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ πώς τα έστησαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΕΟΣ.............
7) Φτυάρια & Ισημερινός δελτίο 2/3 πέρασε το ένα.......
8) Δυάδα Αμερικής ξημερώματα 22ας πέρασε το ένα....
9) 5/7 σύστημα μικροψώληδων Ιαπωνίας, έλεος πέτυχα μόνο ένα.......
10) 3/4 σύστημα μικροτσούτσουνων Κίνας, τα αρχίδια μας κι εδώ μόνο ένα....
11) 5/7 σύστημα Γερμανίας 3η Εθνική, πέτυχα 2!!!!
12) 3/4 σύστημα με σκορ στα βρωμοκουμμούνια πέρασε η 3αδα και παραλίγο να καθόταν και το σκορ (μέχρι εδώ βγήκε μερίδιο της χασουρας)....
13) 3αδα Βραζιλίας εις διπλούν, περάσανε τα 2, ενώ κας άουτ όταν ήταν τα 3 (υπήρχε λίγη χασούρα ακόμη)
15) 5/7 σύστημα Μεξικό, φτυάρια & Κολομβία 2η, γαμώ το Μεξικό πέρασαν 4.......
16) 3άδα παρολί Αμερικής, περνάει ατόφια με ΑΝΑΤΡΟΠΗ το Ντάλας => ξαναπήραμε όλα τα χαμένα των τελευταίων 3 ημερών συν μερικά ψιλά....
Όποιος θέλει λοιπόν να ασχοληθεί, με αρκετό κόπο, προσπάθεια, τα εργαλεία είναι διαθέσιμα σε όλους σας, ας το κάνει.....
Αλλιώς μη γκρινιάζετε αν πάτε κουβά......
larry33, δες τη φωτογραφία, η κόλλα με τις αποδόσεις είναι τα σημεία με τα όρια τους που έχω γενικά επιτυχίες (φαίνεται και το ποσοστό κέρδους). Κανονικά αν δεν κινείται εκεί η τρέχουσα maximum απόδοση (του Oddsportal φυσικά) τότε πρέπει να το αποφύγω ή να ρισκάρω λιγότερα......
Έχω ρίξει κάπου 10 χιλιάδες στοιχήματα με ό,τι ομάδα υπάρχει, επιλογές και το καθετί.....
Δε γουστάρεις το Oddsportal να μπαίνεις;
Ε τότε αποθήκευε την απόδοση του στοιχήματος που ρίχνεις, αλλά στο Oddsportal πρέπει να γραφτείς για να ασχοληθείς σοβαρά με το άθλημα. Έτσι κι αλλιώς εκεί ψηφίζεις άφοβα (άρα σε βοηθά στην αρχειοθέτηση).
Τώρα λοιπόν που έχω πολλά δεδομένα, πρέπει να κοιτάξω που στο διάολο έχω υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Εσύ λοιπόν, ποντάρεις με τη δική σου λογική, άσε τον καθέναν μας στην άκρη.....
Κάτσε λοιπόν ένα μήνα (προσωπικά πιστεύω ένα τρίμηνο είναι το ελάχιστο) και γράφε όλα τα στοιχήματα που ρίχνεις και στο τέλος τρέξε το πρόγραμμα αρχειοθέτησης να δεις τι ψάρια έπιασες σε 1Χ2, άντερ, όβερ κι ό,τι άλλο θες. Μπορεί οι μέθοδοί σου να αποδειχθούν καλύτερες στην πράξη και να τους μαδήσεις. Το βασικότερο λοιπόν είναι να ξέρεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ που και τι είσαι.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα (τρέχων - συνεχώς αλλάζουν) της Oddsportal edition (δε μοιράζεται αυτή - το αναφέρω εκεί στο ρημαδιακό)...
larry thanks για τα θετικά σου σχόλια, όμως ας βάλω την κουβέντα σε τάξη.......
Οι αποδόσεις στο Ίντερνετ αλλάζουν συνεχώς και πόσο μάλλον όταν παρακολουθείς 50 εταιρείες. Θα δώσω όμως δύο προγνωστικά για τα επόμενα δύο παιχνίδια των 2:00.......
Τώρα το πως θα αλλάξουν μέχρι να αρχίσουν οι αποδοσεις δε μπορώ να το ξέρω, εγώ θα ποντάρω έτσι για το χαβαλέ 56 λεπτά (στη Vistabet) κι ας γίνει ό,τι θέλει πρέπει να το σταματήσουμε για σήμερα ήδη έβγαλα 45Ε ακόμη για το πιπί της ωραίας Ελένης (δες σχόλια μου στο προφίλ).......
Tη Σάντος τη δείχνει τώρα για κωλάντερο με 80% πιθανότητα το φίλτρο της Μarathonbet, τη δε Ενβιγκάδο για noGG η γενική μέθοδος πρόβλεψης (γενικά είναι λιγότερο ακριβής και λιγότερα δείγματα - δε σημαίνει όμως ότι αστοχεί πάντα).
Αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ επί 7 ώρες παρακολουθούσα πριν μέρες το Κολοράντο και είχα πάρει 5 δείγματα αποδόσεων και το τελευταίο ήταν 5 λεπτά προ έναρξης......
Κι όλα τους έδειχναν Άσσο, όμως επήλθε ο κουβάς.......
Για κάποιο διάστημα (πριν μοιράσω το πρόγραμμα) στο ρημαδιακό ποστάριζα στο τσατρουμ συνεχώς τις όποιες αλλαγες ομως δεν είδα και μια συμμετοχή......
Συν τοις άλλοις, είναι και ζάλη......
Ε κάπου θα κάνω κι εγώ τη μαλακία και θα μπερδέψω τις αποδόσεις με τα φίλτρα και θα δω τα βυζιά της χελώνας......
Εδώ μέσα δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και να γεμίζω το φόρουμ ποστς......
Δηλαδή κάθε μισή ώρα να λέω, έπεσε η 1xbet προσοχή πάει για GG, είτε ανέβηκε η FrancePari πάει για over...
Γιαυτό έγραψα εκεί ότι σας μοιράζω μια λάητ έκδοση να πειραματιστεί όποιος θέλει κι αν θα έχω όρεξη και χρόνο θα ρίχνω και κανένα προγνωστικό.
Καλή σας τύχη ό,τι διαλέξετε.