Ναι αν πας στο μαγαζί θα το δεις. Πάντως όποιος έριξε τα δύο μεγάλα δελτία έστω και αντιγραφή πήγε ταμείο. Εγώ έβγαλα 70Ε περίπου και τα αφήνω στην άκρη γιατί έχουμε το μυαλό
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=261502.975]στην Ελενίτσα here[/url] θέλω να το χουφτώσω το κορίτσι και θα εξαναγκαστώ από εδώ και πέρα να παίζω μπόμπες.....
Αλλά ας αφήσουμε το γυναικείο φύλο στην άκρη γιατί ο τζόγος απαιτεί συγκέντρωση, όχι συναισθηματισμούς, πρέπει να είσαι ψυχρός εκτελεστής....
Όταν μαλακίζεσαι σκεφτόμενος Ελενίτσες, Αννούλες και λοιπές κορασίδες, πιάνεις τα βυζιά της χελώνας.....
Στη φωτογραφία έχω όρια αποδόσεων 1Χ2 για τη Σούπερ Λίγδα. Αποδόσεις ΟΠΑΠ. 34 συνολικά παιχνίδια είχαν αποδόσεις τέτοιες εκ των οποίων τα 17 ήλθαν Άσσο κλπ κλπ κλπ
Βλέπετε ότι αν πόνταρες 34 φορές από τότε ΜΟΝΑΧΑ Άσσο τότε η επιστροφή θα ήταν από 87-100% του κεφαλαίου (αρα παπάρια) στα χηνάρια θα είχες ένα μικρό κέρδος από 2.44% έως 9.4% του κεφαλαίου, ενώ στα διπλά θα πήγαινες για κριθάρι....
Το θέμα δεν είναι να βρεις συνδυασμούς αποδόσεων σε συγκεκριμένες διοργανώσεις που να δίνουν κέρδη αλλά που πρέπει να παίζεις....
Αν φακελώσεις τα δεδομένα μιας εταιρείας τότε είσαι μεσοπρόθεσμα χαμένος γιατί η κάθε εταιρεία αυξομειώνει τις αποδόσεις με βάση τη γκανιότα της.......
Γιαυτό πλέον δεν παρακολουθώ ΟΠΑΠ (τα γράφω στο μαγαζί) αλλά κρατώ αρχείο αγώνων ΟΠΑΠ έτσι για να βλέπω τι κάνει κάποια ομάδα με τις άλλες στη χώρα της γιατί δε γίνεται να αποθηκεύω κάθε μέρα όλους τους αγώνες του Oddsportal. Και για να μαζέψω 1000 αγώνες π.χ. στην Αγγλία Πρεμιέρ θα πάρει 3-4 χρόνια.....
Θέλω όμως να σας δείξω ότι αν κάποιος παρακολουθεί τα χηνάρια που έχουν αποδόσεις γύρω στο 3 και με βάση αυτές ποντάρει τότε είναι αμφίρροπο.......
Διότι αν το Χ είναι γύρω στο 3 ο Άσσος μπορεί να παίζει σε πολύ μεγαλύτερο εύρος (όπως και το δίφραγκο). Είναι προτιμότερο να παρακολουθείς μικρούς Άσσους (1.30 - 1.40) πότε σπάνε και γίνονται ισοπαλίες.
Κάτι άλλο.....
Επανέρχομαι στις πολλές εταιρείες μέσω Ίντερνετ.......
Έστω ότι η Φόλο της 3ης Νορβηγίας είτε η Κόλο - Κόλο (μιλάμε για μεγάλη γαμιόλα) παίζουν στην έδρα τους κι η εταιρεία σας την έχει γύρω στο 2 απόδοση. Και δεν κερδίζει.....
Ε αν πας με τη λογική ότι την επόμενη φορά που θα παίζει με 2 πρέπει να κερδίσει (γιατί πιθανοτικά το 2 απόδοση είναι 50%) τότε έχεις κάτι παραπάνω ελπίδες αλλά δεν είναι σίγουρο πάλι. Η Strongest γαμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Λιμπερταδόρες κι έσπασε το 1.55 Άσσο στην έδρα της (ξανάφερε 1-1). Εδώ όμως το αρχείο ΟΠΑΠ που κρατώ βοηθάει με την ανάλυση διασποράς για να βλέπω σε βάθος χρόνου ποιες ομάδες έχουν τη μικρότερη (άρα είναι περισσότερο προβλέψιμες).