χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.669
- Πόντοι
- 606
Flirter Τον μεγαλυτερο ρολο σε οτιδηποτε κανουμε στην ζωη μας εχει να κανει με την θεληση. Αν θελουμε μπορουμε να κανουμε τα παντα. Αλλα εχουμε στην Ακρη του μυαλου μας οτι μπορουμε να πετυχουμε κατι χωρις κοπο αλλα σε διαβεβαιω χωρις κοπο δεν μπορουμε να πετυχουμε τιποτα. Αν θελει ο ανθρωπος μπορει να κανει πολλα αλλα πρεπει να κοπιασει τα αγαθα κοποις κτωνται θεληση και κοπος μαζι.υγ.. Εβλεπα τους αλβανους να δουλευουν στα χωραφια χρονια και χρονια με τους ελληνες 0% - τους παραγωγους. Και φετος που στενεψαν τα ορια για μενα αλλα και για καθε μεσο ελληνα και οχι μονο. Αποφασισα να παω στα χωραφια να δω τι ειναι αυτο που κανουν οι αλβανοι εργατες και δεν καταδεχεται ο ελληνας τις κρισης να κανει. Λοιπον εβαλα θεληση αλλα δεν ηταν μονο η θεληση ηταν και ο κοπος δυσκολη δουλεια επιπονη μεσα στον ηλιο να δουλευεις ασταματητα και γρηγορα πολυ γρηγορα αλλα κοπιασα την εκανα θελησα. Αν την πρωτη μερα που πηγαινα ελεγα δεν μαμιετε θα πεθανω στην ζεστη ενα κοματι ψωμι θα το φαω θα εφευγα. και δεν θα εβγαζα μεροκαματο και θα καθαμουν σε μια γωνια να κλεω την μοιρα μου. Εκτος του οικονομικου παραγοντα στα χωραφια εσφηξε το σωμα μου δυναμωσε η θεληση μου λεω να κανω κατι γενικα και το κανω δεν αμελω οπως πριν δεν κοντοστεκομαι κτλ. Αν θελουμε μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα αλλα απαιτειται κοπος . Και οτι κανουμε να το κανουμε με ηρεμια και για το στοιχημα και γενικα αλλα για να υπαρξει ηρεμια προηγειται η μεγιστη των αρετων η ταπεινωση ο ΤΖΟΓΟς ειναι αμαρτια ειναι πολυ δυσκολο να προσπαθησουμε να κερδισουμε αρετη εχοντας στοχο να ωφεληθούμε απο την αμαρτια =τζογος. Στα 15 χρονια ενασχολησης μου με το στοιχημα δεν εχω δει κανεναν κερδισμενο μακροχρονια εκτος τους μπουκ!!!!