χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
21:45 Belgium
Czech Rep 1 γκολ αγωνα να σκοραρει η τσεχια
Για την bet365WHORE θα σου συνιστούσα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=239735.msg6931498#msg6931498]να διαβάσεις εδώ[/url] κάποια πράγματα. Η δε 1xbet έχει μπλοκαριστεί παντού www.bourdela.com/forum/index.php?topic=247054.msg7158207#msg7158207]και δεν[/url] ξανασχολιέμαι καν.Θα μπω κάποια μάλλον και στην betfair ή/και στην bet365.
Ο Stoiximan έχει όριο τα 200 χιλιάρικα την εβδομάδα νομίζω. Έχουν οι Vistabet & Sportingbet όριο το 1Μ, αλλά πιάνε εσύ 50 χιλιάρικα κάθε φορά και τότε το ξανασυζητάμε.....Το θετικό είναι όμως ότι ενώ στο stoiximan πληρώνεσαι μέγιστο μέχρι 50000 το δελτίο, στον ΟΠΑΠ μπορεί να πάρεις μέχρι 1 μύριο.
Kαλύτερα να τα συζητάμε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=235155.165]αυτά εκεί[/url] τώρα οι τιμές παίζουν από 25 έως 50 ανάλογα με το πορτοφόλι που έχει ο εργοδότης.ντουντουρα ποσο ειναι το μεροκαματο στο χωραφι εκει που εισαι εσυ?
σε ολους ντουντουρα ty
Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών ΦΙΦΑ (αγγλικά: FIFA Confederations Cup) είναι ένα τουρνουά εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου το οποίο διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Σε αυτό συμμετέχουν οι νικητές των κυπέλλων των έξι περιφερειακών συνομοσπονδιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΦΙΦΑ)[2] (ΚΑΦ, ΚΟΝΜΕΜΠΟΛ, ΟΥΕΦΑ, ΑΦΚ, ΟΦΚ, ΚΟΝΚΑΚΑΦ), καθώς και η κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η διοργανώτρια χώρα, συνολικά οκτώ ομάδες. Όταν η κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι επίσης κυπελλούχος της περιφερειακής συνομοσπονδίας, τότε η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμμετέχει επίσης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ώστε να συμπληρώνεται ο αριθμός των οκτώ ομάδων.
O 1ος περνει 5 εκατομμυρια ευρω ο 2ος 4,5 εκατομμυρια ευρω και εχω την εντυπωση πως τα ποσα πρως τα κατω ειναι μεχρι 2 εκατομμυρια ευρω. Με λιγα λογια εκτος το πρεστιζ και την δοξα υπαρχει και το χρημα στην ολη υποθεση. Απο οσο θυμαμαι σε αυτες τις διοργανωσεις οι ομαδες δεν κανουν χαβαλε με ακομα πιο λιγα λογια ειναι σοβαρη διοργανωση ντανι φυγε απο τηνγιουβε ασχετο καλο απογευμα
μπραβο χρηστο...επρεπε να το χες βαλει να το παιξω κ εγω...εγω εβγαλα 3 στα 6 χ...λαρρυ κανεις δεν ειναι μαγος οπως λεει και ο ντουντουρας
2118=Καμερουν-Χιλη=γκολ-γκολ
2124=Δανια u21-Iταλια under 21=Oβer 2,5
2127=Σαπεκοενσε-Μποταφογκο=γκολ-γκολ
2128=Φλουμινενσε-Φλαμενγκο=γκολ-γκολ
2129=Σαο Παολο-Ατλετικο Μινειρο 2-3 γκολ
τα επαιξα καρφωτα στον Οπαπ πολυ χαλαρα
ναι αδελφε ακριβως μακαρι να ειμασταν μαγοι.λαρρυ κανεις δεν ειναι μαγος οπως λεει και ο ντουντουρας
2118=Καμερουν-Χιλη=γκολ-γκολ
2124=Δανια u21-Iταλια under 21=Oβer 2,5
2127=Σαπεκοενσε-Μποταφογκο=γκολ-γκολ
2128=Φλουμινενσε-Φλαμενγκο=γκολ-γκολ
2129=Σαο Παολο-Ατλετικο Μινειρο 2-3 γκολ
τα επαιξα καρφωτα στον Οπαπ πολυ χαλαρα