Νέα

Στοίχημα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

  • Θα Κερδιζω

    Ψήφοι: 311 32,0%
  • θα Χανω

    Ψήφοι: 222 22,9%
  • Ειναι στημενα

    Ψήφοι: 438 45,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    971

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.674
Like
2.409
Πόντοι
606
:hi: και σε ολους.  Εκ μερους ολου του μπουρδελα κομ :)  ευχομαστε καλη επιτυχία  σημερα στην Γιουβεντους με την Ρεαλ Μαδριτης απο την διευθυνση μεχρι τον πιο απλο μπουρδελιαρη μελος του μπουρδελα κομ Καλη επιτυχία Βεκια σινιορα :)
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.763
Like
28.493
Πόντοι
5.006
:hi: και σε ολους.  Εκ μερους ολου του μπουρδελα κομ :)  ευχομαστε καλη επιτυχία  σημερα στην Γιουβεντους με την Ρεαλ Μαδριτης απο την διευθυνση μεχρι τον πιο απλο μπουρδελιαρη μελος του μπουρδελα κομ Καλη επιτυχία Βεκια σινιορα :)
:rockon: :rockon:  :rockon: φορτσα ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :headbaning2:
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.674
Like
2.409
Πόντοι
606
:hi: <-- Προγνωστικα λαμπρου χουτου, για τον τελικο cl  :afro:


Οι «διεθνείς του gazzetta»... βλέπουν Γιουβέντους!
Το τμήμα διεθνών του gazzetta.gr, πριν πάρει θέση μάχης για τον τελικό, περνάει από το... πρακτορείο του G-Weekend και συμπληρώνει ένα «κουπόνι», κάνοντας παράλληλα και προβλέψεις κούπας με την Γιουβέντους να κερδίζει την μερίδα του λέοντος!

Επιμέλεια: Μιχάλης Τσαμπάς


Το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται... καυτό! Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Δυο βαριές φανέλες κοντράρονται στο Κάρντιφ με έπαθλο το «Άγιο Δισκοπότηρο» της ΟΥΕΦΑ. Κόποι μιας χρονιάς και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρίνονται σε 90 λεπτά ή και έξτρα άλλα 30 (ή και πέναλτι) αν χρειαστεί. Η «Μεγάλη Κυρία» της Ευρώπης κόντρα στην «Βασίλισσα».

Η Γιουβέντους με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης αν προτιμάτε. Ένας γαλαξίας αστέρων θα... παρελάσει από τις οθόνες σας. Κριστιάνο, Μπουφόν, Ράμος, Ντιμπάλα, Μόντριτς, Ιγουαίν, Κρος, Άλβες, Ζιντάν, Αλέγκρι και πάει λέγοντας. Έναν ολόκληρο χρόνο οι... άρρωστοι με την μπάλα περίμεναν αυτό το παιχνίδι. Αντικειμενικά οι δύο καλύτερες ομάδες της σεζόν βρίσκονται στην pole position και περιμένουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα να αρπάξουν πρώτες την καρό σημαία του Τσάμπιονς Λιγκ.



Στο gazzetta από τα προκριματικά του περασμένου Ιουλίου μέχρι και τώρα με τον καλύτερο τρόπο, με άρθρα, βίντεο, κουίζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις, blog στο «FourFourTwo» μεταφέραμε σε οθόνες, τάμπλετ και κινητά όλα όσα έγιναν και θα έπρεπε να γνωρίζετε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Το ίδιο κάναμε κι όλες αυτές τις μέρες με τον τελικό να πλησιάζει.

Απόψε έχουμε το... κερασάκι σε αυτή την γλυκιά τούρτα που έχει το σχήμα μπάλας. Το «τμήμα διεθνών» (και όχι μόνο) του gazzetta.gr είναι ήδη σε θέση μάχης και περιμένει για την δική του μεγάλη βραδιά. Περιμένει να... γιορτάσει μαζί σας.

Με το μαραθώνιο live, με chat όπου κι εσείς θα πάρετε θέση σε όσα συμβούν στο Κάρντιφ, με όλα τα viral πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα, με ανάλυση του τελικού, δηλώσεις νικητών και ηττημένων και φυσικά πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την απονομή στην νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Με την άμμο να αδειάζει στην κλεψύδρα της αντίστροφης μέτρησης, λίγο πριν... πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια, ο Γιώργος Καραμάνος, ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Κοντογεώργης και ο Λευτέρης Ντανοβασίλης δίνουν στο Gazzetta Weekend Journal τα δικά τους προγνωστικά για την «μητέρα των μαχών».



Αλλά για να τους το... δυσκολέψουμε λίγο δεν ζητάμε απλά την ομάδα που θα το «σηκώσει το τιμημένο». Ως experts που είναι θα μας βοηθήσουν και λίγο παραπάνω με πιο λεπτομερείς προβλέψεις. Η... πλειοψηφία πήρε το μέρος της Γιουβέντους, με τον «Χόρχε» Καραμάνο να... ψηφίζει Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως άπαντες θεωρούν ότι θα γίνει ένας «καθαρός» τελικός μιας και με σιγουριά τονίζουν ότι δεν πρόκειται να βγει η κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή!

Αν θέλετε διαβάστε τους κι ακολουθήστε τους. Ποιος ξέρει; Μπορεί στο τέλος της βραδιάς μαζί με την αγαπημένη σας ομάδας (αν έχετε προτίμηση στον τελικό), να πανηγυρίσετε κι εσεις για ένα ξεκούραστο «νυχτοκάματο»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ: ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΟVER/UNDER 2.5: OVER

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: ΟΧΙ



ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ: ΠΑΟΛΟ ΝΤΙΜΠΑΛΑ

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΟVER/UNDER 2.5: UNDER

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: NIKH ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: ΟΧΙ



ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ: ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΟVER/UNDER 2.5: UNDER

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: ΟΧΙ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ: ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΓΚΟΥΑΪΝ

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΟVER/UNDER 2.5: UNDER

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: ΟΧΙ
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.674
Like
2.409
Πόντοι
606
16:00 Czech Rep U21
Indonesia U20


Οβερ 1,5 γκολ για το 1 ημιχρονο  :priest: αρχιζει σε 1 λεπτο :afro:
 

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Μηνύματα
1.395
Like
23
Πόντοι
16
Καλά αποτελέσματα στο στοίχημα και ας νικήσει ο καλύτερος. :grin:
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.674
Like
2.409
Πόντοι
606
Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή της με τον λαμπερό τελικό στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Ειδικότερα, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:45 οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Αντίπαλες δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η θρυλική Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχος τόσο του τίτλου όσο και του ρεκόρ των 11 κατακτήσεων κυπέλλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέναντί της, η διψασμένη για διάκριση Γιουβέντους, η οποία, με σημείο αναφοράς την κυρίαρχη φυσιογνωμία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επιχειρεί να προσθέσει έναν τρίτο τίτλο, 21 χρόνια μετά τον τελευταίο.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, μ’ όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι ο διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος.




Η COSMOTE TV στον ρυθμό του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League

O τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μόλις μία ημέρα μακριά και η COSMOTE TV, με δική της παραγωγή στο Κάρντιφ της Ουαλίας, θα καλύψει τον τελικό του Σαββάτου (3/6, 21.45) με κάμερες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στη ζώνη συνεντεύξεων, για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον αγώνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά και σε HD από το COSMOTE SPORT 1HD (21.45).

Οι απεσταλμένοι των καναλιών COSMOTE SPORT, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανος Αβραμίδης και Γιάννης Κυφωνίδης, αλλά και μεγάλο τεχνικό επιτελείο, θα μας μεταδώσουν κάθε εξέλιξη, μιλώντας με ποδοσφαιρικές μορφές του παρελθόντος και ενημερώνοντάς μας για όλες τις εξελίξεις, από τις 19.00 έως και μιάμιση ώρα μετά την απονομή. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στην κάμερα της COSMOTE TV, ο οποίος σχολίασε τις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επικεντρώθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο γνωρίζει καλά.

Το Σάββατο 3/6, στις 19.00, συντονιζόμαστε με, το COSMOTE SPORT 1HD και την εκπομπή “UEFA Champions League: The Final”, όπου οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος, θα βρίσκονται σε διαρκή σύνδεση με το Millennium Stadium του Κάρντιφ. Μαζί τους στο στούντιο θα είναι ο πρώην παίκτης της Ίντερ, Γρηγόρης Γεωργάτος, για να σχολιάσουν τους δύο διεκδικητές του τροπαίου. Έως τις 21.45 και τη σέντρα του μεγάλου τελικού, θα είμαστε ενήμεροι για όσα αφορούν στις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, καθ' οδόν για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Στις 21.45, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα αναλάβει την περιγραφή του αγώνα, ενώ οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Στέφανος Αβραμίδης, τον σχολιασμό.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας και Ισπανίας συναντιούνται στην τελική ευθεία του UEFA Champions League, για πρώτη φορά μετά το 1998, όταν η “βασίλισσα” είχε φορέσει το “στέμμα”.

Μετά το τέλος του αγώνα, που θα απολαύσουμε ζωντανά και σε HD στην COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουμε την απονομή και αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών, στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT.
 :think:
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Χθες έπαιξα ακριβές σκορ σε έναν αγώνα γυναικων στο stoixikan.gr μέσω της εφαρμογής. Επέλεξα 3 σκορ. Είχα μέσα ένα πολύ μικρό ποσό. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα επιχειρώ να κάνω κασαουτ 2 σκορ. Το ένα εγινε. Το άλλο απέτυχε και δεν ήταν η πρώτη φορά. Αποφασίζω να ζητησω να με καλέσουν από την εταιρεία για να τους διαμαρτυρηθω.
Με παίρνουν και τους αναφέρω τα παραπάνω συν το γεγονός ότι το χρονόμετρο στον αγώνα αυτό δεν δουλεύω σωστά. Συγκεκριμένα εκεί που έγραφε 86' μετά από 3-4" έγραψε 90 !!!
Για το αποτυχημένο κασαουτ μου είπαν ότι ο αλγόριθμος που υπάρχει πίσω από το κασαουτ έλεγχει αν υπάρχει εκείνη την στιγμή αλλαγή στην απόδοση του εν λόγω σκορ (!!!!) και θέλει 6-7" για να ολοκληρωθεί αν και εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή στην απόδοση !
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται !
Απορώ γιατί από την στιγμή που έχω πατήσει κασαουτ να ελέγχουν με τον αλγόριθμο την απόδοση του εν λόγω σκορ, η οποία κλείδωσε όταν επέλεξα το σκορ.
Από την εμπειρία σας θα ήθελα να ρωτήσω αν τα ίδιο συμβαίνει και στις άλλες εταιρείες με το κασαουτ και ποιες προτείνεται σαν καλύτερες της στοίχιμαν. Εγώ θέλω να μπορώ να καταθέτω 5€ κατ' ελαχιστο και να ποντάρω με 0,10€ κατ' ελαχιστο.
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.763
Like
28.493
Πόντοι
5.006
Χθες έπαιξα ακριβές σκορ σε έναν αγώνα γυναικων στο stoixikan.gr μέσω της εφαρμογής. Επέλεξα 3 σκορ. Είχα μέσα ένα πολύ μικρό ποσό. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα επιχειρώ να κάνω κασαουτ 2 σκορ. Το ένα εγινε. Το άλλο απέτυχε και δεν ήταν η πρώτη φορά. Αποφασίζω να ζητησω να με καλέσουν από την εταιρεία για να τους διαμαρτυρηθω.
Με παίρνουν και τους αναφέρω τα παραπάνω συν το γεγονός ότι το χρονόμετρο στον αγώνα αυτό δεν δουλεύω σωστά. Συγκεκριμένα εκεί που έγραφε 86' μετά από 3-4" έγραψε 90 !!!
Για το αποτυχημένο κασαουτ μου είπαν ότι ο αλγόριθμος που υπάρχει πίσω από το κασαουτ έλεγχει αν υπάρχει εκείνη την στιγμή αλλαγή στην απόδοση του εν λόγω σκορ (!!!!) και θέλει 6-7" για να ολοκληρωθεί αν και εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή στην απόδοση !
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται !
Απορώ γιατί από την στιγμή που έχω πατήσει κασαουτ να ελέγχουν με τον αλγόριθμο την απόδοση του εν λόγω σκορ, η οποία κλείδωσε όταν επέλεξα το σκορ.
Από την εμπειρία σας θα ήθελα να ρωτήσω αν τα ίδιο συμβαίνει και στις άλλες εταιρείες με το κασαουτ και ποιες προτείνεται σαν καλύτερες της στοίχιμαν. Εγώ θέλω να μπορώ να καταθέτω 5€ κατ' ελαχιστο και να ποντάρω με 0,10€ κατ' ελαχιστο.
γενικά με τα κλεισίματα κοινός κασαουτ υπάρχει θέμα καποιες στιγμές μεγάλο κιολας εμένα με είχανε κανένα λεπτό ολόκληρο το έκλεινα και δε το δεχόντουσαν και γενικά δε βγάζεις άκρη δυστυχώς,σαν εταιρίες είναι αυτή που αναφερεις και η βετ 365.
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.674
Like
2.409
Πόντοι
606
:hi: φλιρτερ  εχει δικιο ο αντζελο :grin:. Γενικα η μονη εταιρια -(πλυν) τις betfair. Που εχω ακουσει καλα λογια απο 10δες κουμαρτζιδες, ειναι η pinnacle :) Η Οποια δεν υπαρχει στην ελλαδα, μαλλον υπηρχε και έφυγε. Πιστευω ακραδαντα οτι ολες οι εταιριες ειναι απατεωνες η καθε μια με τον τροπο της :hi:
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
γενικά με τα κλεισίματα κοινός κασαουτ υπάρχει θέμα καποιες στιγμές μεγάλο κιολας εμένα με είχανε κανένα λεπτό ολόκληρο το έκλεινα και δε το δεχόντουσαν και γενικά δε βγάζεις άκρη δυστυχώς,σαν εταιρίες είναι αυτή που αναφερεις και η βετ 365.
εγω σημερα ειχα κατακτηση τροπαιου γιουβεντους.τρωει το πρωτο γκολ στο 20 λεω γαμησε τα ευτυχως μαντζουκιτσ και 1-1.περιμενω να αρχισει το δευτερο ημιχρονο και βλεπω τη γιουβεντους καπως κουρασμενη να το πω φοβισμενη εκατσε πισω στο 59 εκανα το κασαουτ με μολις μειο 15 τοις εκατο του αρχικου πονταρισματος κοινως δε βγηκα νικητης αλλα ουτε και χαμενος.εταιρεια stoiximan παντως και εμενα αρκετες φορες bet365 και stoiximan to παγωνουν δε το δεχονται το κλεινεις και δε κλεινει ειναι ενα σοβαρο θεμα
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
:hi: φλιρτερ  εχει δικιο ο αντζελο :grin:. Γενικα η μονη εταιρια -(πλυν) τις betfair. Που εχω ακουσει καλα λογια απο 10δες κουμαρτζιδες, ειναι η pinnacle :) Η Οποια δεν υπαρχει στην ελλαδα, μαλλον υπηρχε και έφυγε. Πιστευω ακραδαντα οτι ολες οι εταιριες ειναι απατεωνες η καθε μια με τον τροπο της :hi:
γιατι ο μαλακας ο πουτανας γιος ο οπαπ τι ειναι;συμφωνω μαζι σου με το να πηδαμε τους μπουκ ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου προσωπικο παραδειγμα παω σε ενα πρακτορειο τη προηγουμενη κυριακη 9 παρα τεταρτο τι να παιξω τι να παιξω λεω 1-1 ημιχρονο τελικο ολυμπιακο και κροτονε οι μαλακες του οπαπ το ειχανε φραξει τι να κανω αντε κατσε διαβασε παλι κανενα σημειο παω και βαζω βραζιλια 1 ατλεντικο παραναενσε τελικα ο 1-1 του ολυμπιακου βγηκε ο 1 της κροτονε βγηκε και Χ παραναενσε πηρα τα αρχιδια μου ξερουν τι κανουν οι πουστηδες και ειδικοτερα ο οπαπ ακουτε εκει για αυτο τα πρακτορεια εχουν γινει καπη και πατανε μονο οι συνταξιουχοι οι αλλοι ασχολουνται με ιντερνετικο με εξαιρεση φυσικα τους κολλημενους με το κινο
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
:hi: φλιρτερ  εχει δικιο ο αντζελο :grin:. Γενικα η μονη εταιρια -(πλυν) τις betfair. Που εχω ακουσει καλα λογια απο 10δες κουμαρτζιδες, ειναι η pinnacle :) Η Οποια δεν υπαρχει στην ελλαδα, μαλλον υπηρχε και έφυγε. Πιστευω ακραδαντα οτι ολες οι εταιριες ειναι απατεωνες η καθε μια με τον τροπο της :hi:
σωστος ο χρησταρας
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.763
Like
28.493
Πόντοι
5.006
Κοριτίμπα - Τελικό Αποτέλεσμα
Κοριτίμπα - Ατλ. Παραναένσε
1.85
Κορίνθιανς - Τελικό Αποτέλεσμα
Κορίνθιανς - Σάντος
1.93
Φλαμένγκο - Τελικό Αποτέλεσμα
Φλαμένγκο - Μποταφόγκο
1.666. :hi:
:coffee: :priest: :priest: :grin:  αντε μορη φλαμενγκο..
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.674
Like
2.409
Πόντοι
606
:hi: 19:00 Aalesund FK
FK Haugesund
1σσος


 22:00 Palmeiras/SP
Atlético Mineiro/MG
1σσος χερετισματα και στο αλλανι απο πανω :afro:  
 


 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα μπω κάποια μάλλον και στην betfair ή/και στην bet365. Το θέμα με το cashout και τον αλγόριθμό τους (ας τον βάλουν στον κώλο τους κι αυτόν) είναι σημαντικό κατ' εμέ, γιατί έτσι μπορεί να χάσουν πολλούς πελάτες. Με τους περιορισμούς που έχουν ώστε να μην γίνεται το κασαουτ πάντοτε μετά την επιλογή του από τον παίκτη, αν έρθει η στοιχηματική επιλογή του, αυτοί θα χάσουν και μάλιστα μπορεί να χάσουν αρκετά χρήματα. Για μένα, ας το βγάλουν κάποια στιγμή να ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτοί.
Για τον ΟΠΑΠ δεν έχω άποψη, μιας και δεν έχω παίξει ποτέ. Είμαι και νέος στο στοίχημα (3 1/2 μήνες και είπα να ξεκινήσω με το ιντερνετικό για να παίζω όποτε θέλω μέσα από το κινητό και τον υπολογιστή και δίχως να πάω στο πρακτορείο. Γνωρίζω ότι έχει χαμηλές αποδόσεις και η στήλη είναι για μένα τουλάχιστον ακριβή (0,25). Το θετικό είναι όμως ότι ενώ στο stoiximan πληρώνεσαι μέγιστο μέχρι 50000 το δελτίο, στον ΟΠΑΠ μπορεί να πάρεις μέχρι 1 μύριο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom