mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
εμπνευσαρα απο τις 10 Ιουνιου...Αντε να δουμε!!
ΣΩΡΑΙΟς
αντε να δουμε.
εμπνευσαρα απο τις 10 Ιουνιου...Αντε να δουμε!!
ΣΩΡΑΙΟς
αντε να δουμε.
Σε ευχαριστω πολυ μαν.! Μολυβι, δελτιο, πρακτορείο..ταμειο!!!! Γιατι ο Σαντος, αυτος ο καρπουζάς από το Εστορίλ έκανε την ΑΕΚαρα μου μεγαλύτερη και εφτασε την εθνικη μας να παιζει πεναλτυ με τη κοστα -Ρικα και μετα ειχε Ολλανδια και ποιος ξερει τι αλλο... Ειναι απλά ιδιοφυια!
φιλε θα παιξω τενις πρωτηTα γκομενάκια πάνε καλά και μας ρεφάρουν
Κοιτάζοντας το γυφτορουμάνικο κωλαράκι της Μίτου της Αριάδνης θυμήθηκα μια Ρομά εξ Βουλγαρίας που είχα μαρκαλήσει πέρυσι κι έβγαλε λίγο μερέντα www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46721/]εδώ (όχι στο Νότο εκεί)[/url] είναι η κριτική!
Τώρα μου έρχεται να τον παίξω λίγο αλλά θα κρατηθώ γιατί παραμονεύει ο κουβάς!
Δίνω και δυο προγνωστικά καλών αποδόσεων τώρα η 8αδα είναι κάπως απίθανο να κάτσει!
εχει κανεις λογαριασμο στην στοιχημαν? Τα λεφτα απο την προσφορα euromaniac σας τα βαλανε ?φιλε θα παιξω τενις πρωτη
Εχεις γραψει πριν 1 μηνα περιπου να μη μας ξεγελουν οι μπουκ με τις αποδοσεις που δινουν ((καπως ετσι εγραψες )τι εννοουσες
Αν εννοεις τα 25 ευρω για να παιξεις στο τελικο όχι δεν βαλανεεχει κανεις λογαριασμο στην στοιχημαν? Τα λεφτα απο την προσφορα euromaniac σας τα βαλανε ?
οχι ειχε μια αλλη προσφορα που ελεγε οτι αναλογα το τζιραρισμα που θα εκανες απ την αρχη του euro σε ολα τα παιχνιδια θα σου επεστρεφαν ενα μεσο ορο τζιραρισματος που επαιξες κατι τετοιοΑν εννοεις τα 25 ευρω για να παιξεις στο τελικο όχι δεν βαλανε
Kαι πηγες ταμειο ενώ εγώ πόνταρα και το μαλάκα γαμώ την Πολωνια του τον αλητη και πετυχα 6/7φιλε θα παιξω τενις πρωτη
Οτι πρεπει να πονταρω ΜΟΝΑΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ!Εχεις γραψει πριν 1 μηνα περιπου να μη μας ξεγελουν οι μπουκ με τις αποδοσεις που δινουν ((καπως ετσι εγραψες )τι εννοουσες
Αν πρόσεξες στα ψιλά γράμματα της προσφοράς έλεγε ότι θα πρέπει να έχεις παίξει μονά σε τουλάχιστον 40+ παιχνίδια στο euro ή κάτι τέτοιο.. Κι εγώ έπαιξα σε 10-15 αλλά δεν πήρα τίποτα πίσωοχι ειχε μια αλλη προσφορα που ελεγε οτι αναλογα το τζιραρισμα που θα εκανες απ την αρχη του euro σε ολα τα παιχνιδια θα σου επεστρεφαν ενα μεσο ορο τζιραρισματος που επαιξες κατι τετοιο
Καλημέρα παίδες!
Λοιπόν έχω μια ρισκαδόρικη επιλογή για το στοίχημα και μου έχει κολήσει να ποντάρω κάποια χρήματα αν και γενικά δεν πολυ ασχολούμαι και ειδικά ιντερνετικά.
Έκανα λογαριασμό στο stoiximan και έβαλα και κάποια χρήματα μέσω κάρτας αλλά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα για να τους στείλω την prepaid κάρτα μου. Εσείς οι πιο έμπειροι τι λέτε?? Υπάρχει κανένα θέμα με αυτό ή είναι τυπικο?
Επίσης αν χρειαστεί μετά να κάνω ανάληψη(αισιόδοξος είμαι) χρειάζεται κάτι άλλο?
Καλησπέρα από το Stoiximan!
Με αφορμή την κατάθεση που έκανες πρόσφατα, και την χρήση νέας κάρτας στο λογαριασμό σου, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι εκκρεμεί η διαδικασία ταυτοποίησης του μέσου συναλλαγής. Για να μπορείς να χρησιμοποιείς χωρίς εμπόδια την κάρτα σου, αλλά και για να είμαστε σύμφωνοι με τους κανονισμούς των ελεγκτικών μας αρχών, θα σε παρακαλέσουμε να μας στείλεις:
-Έγχρωμο αντίγραφο 2 όψεων της κάρτας που χρησιμοποιείς, καλύπτοντας τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας CVV στη πίσω όψη και αφήνοντας στην μπροστά όψη της κάρτας να φαίνονται καθαρά τα 6 πρώτα και τα 4 τελευταία ψηφία (αν αναγράφονται και στην πίσω όψη, παρακαλούμε όπως αφήσεις φανερά τα ίδια ψηφία που άφησες και στην εμπρός)
Τα έγγραφά σου θα πρέπει να μας τα στείλεις με email σε ηλεκτρονική μορφή (φωτογραφία, πχ jpg) στο eggrafa@stoiximan.gr από το email του λογαριασμού σου αναφέροντας και το username σου και φροντίζοντας να είναι καθαρά, πλήρη και ευανάγνωστα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Tμήμα Εξυπηρέτησης
Σημερα μετα απο πολυ καιρο επαιξα στον οπαπ. Εβαλα Χ κ 2 την χαποελ με τον ολυμπιακο σε 2 δελτια ετσι για πλακα !
Θα στο απαντήσω με κάμποση χρονοκαθυστέρησηΕχεις γραψει πριν 1 μηνα περιπου να μη μας ξεγελουν οι μπουκ με τις αποδοσεις που δινουν ((καπως ετσι εγραψες )τι εννοουσες
Διπλο ταμειο χθες, καιρος ηταν...