You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DeliveryMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ρε παληκαρια καμοια εταιρια που να μην ζηταει να παιξεις το bonus *5 και *3 δεν υπαρχει
Επαιζα στην Sporting bet απο περσι και απο 50 ευρω αρχικη καταθεση συν 40 bonus εφτασα 200.Προσπαθω σημερα να κανω αναληψη απο το site και μου λεει οτι χανεις τα 40 ευρω του bonus γιατι δεν τα εχεις 5 φορες. Παιρνω τηλ και τους ξεχεζω και τελικα εκανα αναληψη μονο τα 160.
Εχεται να προτεινεται καμοια σοβαρη εταιρια χωρις τετοιες μαλακιες??
Επαιζα στην Sporting bet απο περσι και απο 50 ευρω αρχικη καταθεση συν 40 bonus εφτασα 200.Προσπαθω σημερα να κανω αναληψη απο το site και μου λεει οτι χανεις τα 40 ευρω του bonus γιατι δεν τα εχεις 5 φορες. Παιρνω τηλ και τους ξεχεζω και τελικα εκανα αναληψη μονο τα 160.
μακρυα απο αυτους τους μαλακες,μου εχουν κλειδωσει λογαριασμο με 400 ευρω μεσα.σε καμια εταιρεια δεν σηκωνεις το BUNUS αν δεν εχεις παιξει μεγαλο ποσοστο απο αυτο.Ρε παληκαρια καμοια εταιρια που να μην ζηταει να παιξεις το bonus *5 και *3 δεν υπαρχει
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Την ΚΠΡ πως την γλιέπ'ς???Άρσεναλ 1 , Ίπσουιτς 1 , Κρισταλ Πάλας 1 , Μπράντφορντ όβερ , Μίλγουολ 2 !!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όβερ!Την ΚΠΡ πως την γλιέπ'ς???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....γαττο η φιορε θα κερδισει?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αντερ κ αντεραγαττο η φιορε θα κερδισει?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν το ακουμπάω!Όπως φάνηκε στο πρώτο ματς θέλουνε να συνεχίσει η Μπάγερν!Αν έπαιζα κάτι θα ήταν Χ2...παίζει και το Χ μπουλ ειδικά με τις καιρικές συνθήκες στην Φλωρεντία!γαττο η φιορε θα κερδισει?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Παίζει όντως αλλά εγώ θα το ρισκάρω...Δεν το ακουμπάω!Όπως φάνηκε στο πρώτο ματς θέλουνε να συνεχίσει η Μπάγερν!Αν έπαιζα κάτι θα ήταν Χ2...παίζει και το Χ μπουλ ειδικά με τις καιρικές συνθήκες στην Φλωρεντία!
μαγκες θελω να ερωτηξω κατι... στοιχηματικη εταιρεια στο ιντερνετ δινει την παρακατω αποδοση για ποδοσφαιρικο αγωνα,
θα μπουν πανω απο 20,5 γκολ (κανονικη διαρκεια) 2,10
θα μπουν κατω απο 20,5 γκολ (κανονικη διαρκεια) 1,65
φυσικα και εχουν κανει λαθος οι μαλακες και κατι αλλο ηθελαν να γραψουν.... πονταρω 200 ευρω στο β και παω ταμειο εκτος και αν ληξει ο αγωνας 11-10... και παω κουβα... θα με πληρωσουν οι μαλακες η θα τα ακνω πουτανα.... γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι γινεται σε αυτη την περιπτωση....???????
1)Δεν θα πληρωθεις . 100% σιγουρο. Ουτε μπορεις να διεκδικησεις τα "κερδη"
2)Σε πια εταιρεια το ειδες αυτο ;
3) Γατο και εγω βλεπω μιλγουολ αλλα για κατι πιο σιγουρο πηρα διπλο με ισοπαλια οχι στοιχημα....να παρω τα λεφτα μου πισω σε περιπτωση χ αποδοση 1.80
---------
Και για να μην ξεχνιομαστε ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΣΑ2 ΜΠΕΝΙΤΕΘ
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Γλαροσουπα....?γαττο η φιορε θα κερδισει?
Γκραν καναρια- Ερυθρος Αστερας 9.5 2
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Καλο το παρολι σουΆρσεναλ 1 , Ίπσουιτς 1 , Κρισταλ Πάλας 1 , Μπράντφορντ όβερ , Μίλγουολ 2 !!!
Εγω λεω και οβερ την αρσεναλ και 2-3 την μπαγερν
Διπλο η Λιντς
Η πορτσμουθ γιατι ξαναπαιζει με τη μπερμιγχαμ???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν τα παίζω παρολί...Καλο το παρολι σου
Εγω λεω και οβερ την αρσεναλ και 2-3 την μπαγερν
Διπλο η Λιντς
Η πορτσμουθ γιατι ξαναπαιζει με τη μπερμιγχαμ???
Για το πρωτάθλημα αυτή την φορά!Τώρα που δεν την ακουμπάμε θα φάει καμμιά τριάρα στο χαλαρό!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Η αποδοση με τραβαει σαν μαγνητηςΓια το πρωτάθλημα αυτή την φορά!Τώρα που δεν την ακουμπάμε θα φάει καμμιά τριάρα στο χαλαρό!
Την Σαντερλαντ την βλεπεις?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν το βλέπω για σοβαρό ποντάρισμα!Παράξενο παιχνίδι...κάπου το έχω βάλει ζητούμενο Χ!Η αποδοση με τραβαει σαν μαγνητης
Την Σαντερλαντ την βλεπεις?
Επισκέπτης
ρε γαττο τι αγωνες για τσου λου εχει τριτη-τεταρτη;;Δεν το βλέπω για σοβαρό ποντάρισμα!Παράξενο παιχνίδι...κάπου το έχω βάλει ζητούμενο Χ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σήμερα...ρε γαττο τι αγωνες για τσου λου εχει τριτη-τεταρτη;;
Arsenal - Porto
Fiorentina - Bayern München
Αύριο...