kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ρε γαττο τι αγωνες για τσου λου εχει τριτη-τεταρτη;;
εψαξες καθολου?
ρε γαττο τι αγωνες για τσου λου εχει τριτη-τεταρτη;;
Ότι θα πάρει την κούπα λέω...οχι ακομα.την αλλη βδομαδα δε παιζει;;;
οχι , θεωρειται λαθος της μηχανης σουμαγκες θελω να ερωτηξω κατι... στοιχηματικη εταιρεια στο ιντερνετ δινει την παρακατω αποδοση για ποδοσφαιρικο αγωνα,
θα μπουν πανω απο 20,5 γκολ (κανονικη διαρκεια) 2,10
θα μπουν κατω απο 20,5 γκολ (κανονικη διαρκεια) 1,65
φυσικα και εχουν κανει λαθος οι μαλακες και κατι αλλο ηθελαν να γραψουν.... πονταρω 200 ευρω στο β και παω ταμειο εκτος και αν ληξει ο αγωνας 11-10... και παω κουβα... θα με πληρωσουν οι μαλακες η θα τα ακνω πουτανα.... γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι γινεται σε αυτη την περιπτωση....???????
δεν το καταλαβα.... για εξηγησε το...οχι , θεωρειται λαθος της μηχανης σου
Δεν θελει και πολυ να καταλαβεις ρε αδερφε,οτι εννοουσαν under 2.5 over 2.5...μαγκες θελω να ερωτηξω κατι... στοιχηματικη εταιρεια στο ιντερνετ δινει την παρακατω αποδοση για ποδοσφαιρικο αγωνα,
θα μπουν πανω απο 20,5 γκολ (κανονικη διαρκεια) 2,10
θα μπουν κατω απο 20,5 γκολ (κανονικη διαρκεια) 1,65
φυσικα και εχουν κανει λαθος οι μαλακες και κατι αλλο ηθελαν να γραψουν.... πονταρω 200 ευρω στο β και παω ταμειο εκτος και αν ληξει ο αγωνας 11-10... και παω κουβα... θα με πληρωσουν οι μαλακες η θα τα ακνω πουτανα.... γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι γινεται σε αυτη την περιπτωση....???????
ρε αδερφε στα αρχιδια μου τι εννοουσε.... εγω ειμαι μαλακας και κουτος... αν παιζαμε στοιχημα με το τι εννουμαι στο μυαλο μας συνεχεια ταμειο θα πηγαιναμε.... εγω ρωταω για αυτο το λαθος που εγω αυτη τη στιγμη διαβαζω στο λογαριασμο μου οτι εχω παιξει under 20,5 μου του μετρανε η μου το ακυρωνουν??????Δεν θελει και πολυ να καταλαβεις ρε αδερφε,οτι εννοουσαν under 2.5 over 2.5...