καλημερα. Εχοντας παρακολουθησει το πρωταθλημα βραζιλιας αλλα χωρις να παιζω γιατι δεν βγαζουν τα γκολ που εβγαζε παλια οταν παιζεις με 1,5 οβερ κοκ στο 1 κυριος ημιχρονο και η βραζιλια εχει σφιξει κανεις την παπια αλλα την παρακουλουθω
και λιγο παραπανω γιατι ειναι Η Σαντος η ομαδα μου στην βραζιλια λογο του Πελε του καλυτερου ποδοσφαιριστη στον Πλανητη που ακομα δεν εχει βγει αλλος δικια μου γνωμη εκφραζω
Οποτε η Σαντος σημερα Παιζει το 1 Παιχνιδι απο τους 2πλους τελικους του Κυπελλου βραζιλιας με την Παλμειρας
εχω την εντυπωση πως η Σαντος στα τελευταια τις παιχνιδια στο Πρωταθλημα μπραζιλειραο ειχε το Μυαλο τις στους 2πλους τελικους με την Παλμειρας και ειχε κωψει την φορα τις στο πρωταθλημα ενας ακομα λογος Για να το κανει αυτο ειναι και οτι αν Κατακτησει το Κυπελλο Βραζιλιας περναει και στο Κοπα λιμπερτραδορες χωρις να χρειαστει να τα δωσει ολα για να πιασει την 4 θεση στο πρωταθλημα για να βγει λιμπερταδορες
Ενας ακομη λογος για τον ασσο στην συγκεκριμενη αναμετριση
αν ημουν κερδισμενος η Αν ειχα παιξει την γιουβεντους Σαν μονο αποδεκτο θα επαιζα μετα και την σαντος με τα κερδη τωρα δεν θα κανω τιποτα
αυτα
02:00 Santos/SP VS
Palmeiras/SP
σε 1ωρα και 10¨ λεπτα απο τωρα