Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
με τι τροπο κανεις ομως αναληψη δεν μας ειπεςΣτην stoiximan αν έχεις λογαριασμό σε Eurobank οι αναλήψεις φαίνονται το πολύ σε 2 μέρες
με τι τροπο κανεις ομως αναληψη δεν μας ειπεςΣτην stoiximan αν έχεις λογαριασμό σε Eurobank οι αναλήψεις φαίνονται το πολύ σε 2 μέρες
Χρεωστική visa;Στις 10 του μηνα ειχα κανει αναληψη με βιζα στην στοιχημαν
Εγω αυτη που εχω την χρησημοποιο μονο για αγορες,αναληψεις,καταθεσεις.Δεν εχει δλδ οριο μονο την βαζω λεφτα, την εκανα ετσι για να μην παρασυρομαι.. βιζα απο την πειραιως.Χρεωστική visa;
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Ατλέτικο Μινέιρο v Γκόιας
(Γκολ Αγώνα) 22/11/2015 Κανένα 1.57 Ανοικτό
2 Over 3.5 Κορίνθιανς v Σάο Πάουλο
(Γκολ Αγώνα) 22/11/2015 Κανένα 1.72 Ανοικτό
3 Φιγκεϊρένσε Φιγκεϊρένσε v Τσαπεκοένσε
(Τελικό αποτέλεσμα) 22/11/2015 Κανένα 2.05 Ανοικτό
4 Σπορτ Ρεσίφε Σπορτ Ρεσίφε v Ατλετικο Παραναένσε
(Τελικό Αποτέλεσμα) 22/11/2015 Κανένα 1.66 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
4 Επιλογές 1 5 5,00 46,36
Συνολικό στοίχημα: 5,00
για σου αδερφε καρντασι
όλα καλά?τι λέει το νησί?για σου αδερφε καρντασι
μια χαρα αν ημουν κιολας πλακα εκανα μωρε με ξερεις σε μερος που βρεχει ολο τον χρονο δεν παω απλα δεν επαιζα στοιχημα λιγο να ψιλοστανιαρω εσυ αδερφε πως εισαι ?όλα καλά?τι λέει το νησί?
το ξέρω πλάκα κάνω...το παλευουμαι στον αγώνα...μια χαρα αν ημουν κιολας πλακα εκανα μωρε με ξερεις σε μερος που βρεχει ολο τον χρονο δεν παω απλα δεν επαιζα στοιχημα λιγο να ψιλοστανιαρω εσυ αδερφε πως εισαι ?
ετσι αδερφε να ξερεις αν ακουσεις για αυστραλια μονο τοτε θα ειναι αληθεια κρυο βροχες χιονια μονο στην τηλεοραση μαρεσουν να τα βλεπω ζεστη και αγιος ο θεος ενταξει ο κολλητος που δουλευει στο καζινο και ο 1 ξαδερφος στην αγγλια και στην σκωτια ειναι αληθεια ο κολλητος δουλευει σε καζινο που πανε μονο πλουσιοι πισω απο το μπακιχαμ με λεει η μεριδα φαγητο να φας εχει η 50 λιρες η 60 αν ηταν αυτο το καζινο στην ελλαδα ουτε ο λατσις θα πηγαινε εδω δουλευει το καρντασι παρτε μια μυρωδια αν πιασω το τζοκερ αντζελο θα σε παρω να παμε να παιξουμε εκει καμια ρουλετατο ξέρω πλάκα κάνω...το παλευουμαι στον αγώνα...