χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.707
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα live απο καβουροτρυπες 2 ποδι χαλκηδικη γινεται της ποπης απο μουνια οι σερβες ειναι για ατ εειωτη πουτσα χαλκιδικη γινεται τις πουτανας το μουνι
Πες την Αό τε πιάτσε λα ζμπόρα?Παιδια αυτην στιγμη μμε κανει μασαζ μια ιταλιδα απο το μιλανο
βγενω αδερφεΠες την Αό τε πιάτσε λα ζμπόρα?![]()
Ήδη προηγείται με 0-2 η ΈβερτονΕίναι ανοικτά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σήμερα;
Εγώ έπαιξα τα παρακάτω:
Νιουκαστλ διπλό
Έβερτον διπλό
τι να σου πω? για να τον εχει ως μεθοδο καταθεσης η 365 το πιο πιθανον να ειναιΕίναι ασφαλής ο τρόπος αυτός;
καλοπερναμε κριςΚαλησπερα. Νικ τωρα ειμαι παραλια μεα ποτιδαια με ενα μωρο 24 ετων με βυζια σαν τα κανονια του ναβαρονε μου ειναι 24 ωρες η πουτσα συκωμενη δεν μου πεφτει ουτε με τυφωνα ειναι που ειμαι και τελεια γυμνασμενος με διατροφη χρονια τωρα με κατι μικρα διαλειματα για ξυδια αλλα αλκολ εχω να πιω απο περσι. Κανω και πολυ ποδηλατο 20 χιομευρα καθε μερα ολο το καλοκαιρι και ειμαι σαν τον σουπερμαν σε δυναμη και αντοχη
stoiximan επελεξε viva με e-banking που λεει επιλεγεις τα λεφτα βαζεις αριθμο καρτας κωδικο ασφαλειας ονομα μαιλ τηλεφωνο και εισαι κομπλε το ιδιο και σε 365...viva payment .stoiximan δεχεται και χρεωστικες/πιστωτικες και σε λιγο καιρο και η 365σε αντιθεση με την κωλογιουρομπανκ που εχει μπλοκαρισμενες ακομα τις προπληρωμενες καρτες και δεν μπορει να γινει ουτε αναληψη ουτε καταθεση...