Για τον πουτσο αυτη η εθνικη.
Ελπιζω να μην πονταρες κανενα πακετο κι αν περασες απο το μαγαζι ειχα γραψει
εδω οτι δεν το πονταρω.
Οι αλλοι εκει μεσα πηγανε κουβα, δειτε και τα σχολια στο καφενειο, ο anapodos ελεγε 2 απο ημιχρονο και @@…
ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΑ....
Και πως να πηγαινα στο προπατζιδικο να ριξω 1Χ αντιθετα της Πατριδας γιατι ειμαι και αναλογων πολιτικων πεποιθησεων...
Aκομη και στο oddsportal ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ λεω να παει να γ*μηθει και η μοστρα του προφιλ, ας χασω δυο ψηφους....
Εγραψα ομως λακωνικα no bet....
Που εμμεσως δηλωνε οτι θεωρουσα χαμενο παιχνιδι...
Ακομη και τα 75 λεπτα που ειχα στην τσεπη σε τελευταια κερματα με βαρια καρδια τα εριξα οχι για το ποσο (που μπορει να ηταν μικροτερο ειτε μεγαλυτερο), αλλα γιατι ενοιωθα οτι θα μου τα φαει ο Μελισσανιδης....
Δε γαμ**ται εχασα κατι πενταροδεκαρες για το καλο πονταρα υπερ της Πατριδας.
Το πρωτο ημιχρονο το παρακολουθησα στο προπατζιδικο στο Μπροντγουεη διπλα (Αγιου Μελετιου & Πατησιων κοντα) και λεω σε ενα μπαρμπα που ηταν λιγο τσαντισμενος => ριξε μια μελετημενη 4αδα, την ανελυσα μια ωρα σχεδον με τον υπολογιστη, θα πας ταμειο.
Κοπαναει συστημα 3-4 ο μπαρμπας, δεν ειχε πολλα ψιλα εβαλε 2 πολλαπλασιαστη και τωρα θα παρει 13Ε.....
H€R€ AR€ THE DOLLAR$
Γιαυτο εβαλα τετοιο τιτλο ωστε να τραβηξει την προσοχη περισσοτερων, ηταν εκπληκτικα τα αποτελεσματα των πινακων ελπιζω να το εριξαν καποιοι και να τριβουν τα χερια τους τωρα.
Αυτα, ουκ ολιγα φευγω για κυριακατικη δουλεια σα μπακουρης που ειμαι, τα υπολοιπα θα τα ποσταρω αργοτερα στο μαγαζι.