Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα :)  απια ταγκερς -Μαρκονι Σταλιονς με παρα πολυ ρισκο  οβερ 3,5 στο 1 ημιχρονο :) ΥΓ.. νΙΚ να εισαι καλα αλλα τωρα τελευταια  το ριχνω στην μπουγατσα με τυρι και κρεας γιατι με πιανει :) 2 μεριδες δηλαδη ενταξει 1 ειναι λιγο δεν χορταινεις :grin:

Πονταρισμα 1 ευρω :)
παρακαλω κρις  :hi:  μεγαλο ρισκο αλλα ηδη μπηκε ενα γκολ για να δουμε  :cheesy:
δε με λες κρις γιατι οι μπουκ αντι να εχουν το οβερ 3 η 4 το εχουν 3,5 2,5 ?

Επισκέπτης
Έχει κανείς καμία πρόταση για νικητή διοργάνωσης στο μουντιαλ γυναικων ;
Στα 42 χρόνια δε με έχουν στραπονιάρει οι ιερόδουλες, αλλά αυτές οι καριόλες του ποδοσφαίρου με έχουν κουβαδιάσει 2-3 φορές. Επομένως ΜΑΚΡΥΑ ούτε 25 λεπτά δεν ξαναποντάρω. Όπως και τα αφρικάνικα δεν τα ακουμπάω.

Ντουντα είσαι σε θέση να βγάζεις 3 παιχνίδια κάθε μέρα στα οποία θα μπαίνει +0.5 γκολ στο ημίχρονο;
Αν έχεις προγραμμα για να σου βγαζει στατιστικες σ αυτο το κομματι πανω σωθηκαμε φιλε
Αυτό εξαρτάται από τα δεδομένα που έχω γιατί παντού και πάντοτε δε συμβαίνει αυτό.
Για παράδειγμα θα σας δείξω τις φωτογραφίες (καθόσον το μαγαζί δεν είναι προσπελάσιμο στις φωτογραφίες για τους επισκέπτες) γιατί η αγαπημένη μου  :smitten: Νταντάλκ επιβεβαίωσε χθες το διπλάρι της. Η απόδοσή του ξεκίνησε από 1.65 και στο τέλος έπεσε στο 1.55. Παρατηρείς στη δεύτερη φωτογραφία ότι τα διπλάρια της Ιρλανδίας με αποδόσεις 1.5 - 1.75 είναι στατιστικώς συμφέροντα για τζόγο. Εντάξει θα σου τύχει και μια αναποδιά να μην περάσουν, όμως βραχυπρόθεσμα θα είσαι κερδισμένος.
Από εκεί και πέρα καλό είναι να περνάς μια στο τόσο για να βλέπεις τι ανεβάζω και στην τελική το να γραφτείς είτε εσύ είτε κάποια άλλα άτομα (είναι ταχύτατη η διαδικασία) ώστε να έχετε πρόσβαση στα πάντα όφελός σας θα είναι.
Για να μπορέσω όμως να έχω μια σαφή ένδειξη θα πρέπει τουλάχιστον να έχω 1000 δεδομένα αγώνων (όσο περισσότερα ακόμη το καλύτερο). Αν τώρα θες π.χ. προβλέψεις για Νότια Κορέα, που να βρω εγώ τα δεδομένα, τώρα σκέφτηκε ο κλΟΠΑΠ να την ενσωματώσει.
Κάτι ανάλογο συνέβαινε και για τη Σαμπάιο Κορρέα που την έδειχναν καρφί Άσσο και δυνατά έπαιζαν τα GG & over.

Συνημμένα

• prehistory.png
    prehistory.png
    37 KB · Εμφανίσεις: 42
  • diples.png
    diples.png
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 43

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
παρακαλω κρις  :hi:  μεγαλο ρισκο αλλα ηδη μπηκε ενα γκολ για να δουμε  :cheesy:
δε με λες κρις γιατι οι μπουκ αντι να εχουν το οβερ 3 η 4 το εχουν 3,5 2,5 ?
exei να κανει οτι εχει πολλους στοιχιματισμους με τα οβερ που εχουν ας πουμε στο οβερ 3 γκολ αν μπουν μονο 3 δεν κερδιζεις περνεις τα λεφτα σου πισω η χανεις τα μισα κατι τετιο τις προαλες το ειχα παιξει και ειχα ρωτησει εδω μεσα με ειχαν εξηγησει τωρα το ξεχασα :grin: γιατι δεν το παιζω πολυ αλλοι φιλοι μου παιζουν χαντικαπ πολυ εως παρα πολυ ας πουμε ενας κολλητος επαιξε την ηερμανια με το γιβλανταρ -7 υπερ τις γερμανιας τις ποπης γινεται εχει πολους στοιχιματισμους και αναλογα με το τι γουσταρει η συμφαιρει τον καθενα προσωπικα παιζει :) καποιοι αλλοι φιλοι παιζουν στο μπασκετ ας πουμε να κερδιζει η μια ομαδα με 21 ποντους την αλλη που το δινει καλο ποσοστο νικ μην νομιζεις ας παιζω καιρο στην βετ365 και γενικα στο ιντερνετ δεν ειμαι πολυ ψαγμενος :grin: :grin: μαλλον καθολου θα ελεγα :grin: Over 3.5 @  10.00
Μονό: 1  @ €1 13/06/2015 10:50:57 1,00 10,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - PF2380561810F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  13/06/2015 10:50:57 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Άπια Λ Τάιγκερς v Μαρκόνι Στάλιονς
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 13/06/2015 Κανένα 10.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  10,00   :grin:  ΥΓ.. ΤΟ 100% ΤΩΝ παιχτων στο στοιχημα παιζουν ελλαδα στο προποτζηδικο ακομα και αυτοι που παιζουν  0,25 λεπτα την εχουν παιξει ειδα κανα 50 ατομα ρωτησα τους 30 και οι 30 την παιζουν αλλοι με σκορ 0-1 0-2 1-3 αλλοι στο παρολι τους και φυσικα καποιοι και μονο αποδεχτο οι φραγκατοι :)  με λιγα λογια σημερα ο τιγρης θα πληρωσει :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 10.5 Άπια Λ Τάιγκερς v Μαρκόνι Στάλιονς
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 13/06/2015 Κανένα 8.50 Ανοικτό
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  8,50 εδω παραρισκαρα :)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Αχαστο το διπλο της Πορτογαλιας και ο ασσος της Ιρλανδιας

Επισκέπτης
Kλείνοντας την παρουσίαση θα δείξω πώς προέκυψαν ενδείξεις για GG για τον ίδιο αγώνα.
Στην πρώτη φωτογραφία @@ρια οι ενδείξεις είναι ασαφείς....
Άρα οι καριόληδες οι books κάνουν καλά τη δουλειά τους για την Ιρλανδία πάντα...
Όμως για να δούμε ξεχωριστά την κάθε ομάδα.
Ξεκινώντας από τη γηπεδούχο φαίνονται τα πρώτα σημάδια για GG....

Συνημμένα

• GG no bet....png
    GG no bet....png
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Sligo Rovers.png
    Sligo Rovers.png
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
E για την αγαπημένη μου :smitten: είναι σαφέστερα κι όντως το παιχνίδι έληξε 1-2 επιβεβαιώνοντας ότι κατά 52% των περιπτώσεων η Νταντάλκ δέχεται και βάζει 2-3 γκολ εκτός έδρας συνολικά!

Συνημμένα

• Dundalk.png
    Dundalk.png
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Kλείνοντας την παρουσίαση θα δείξω πώς προέκυψαν ενδείξεις για GG για τον ίδιο αγώνα.
Στην πρώτη φωτογραφία @@ρια οι ενδείξεις είναι ασαφείς....
Άρα οι καριόληδες οι books κάνουν καλά τη δουλειά τους για την Ιρλανδία πάντα...
Όμως για να δούμε ξεχωριστά την κάθε ομάδα.
Ξεκινώντας από τη γηπεδούχο φαίνονται τα πρώτα σημάδια για GG....
Ντουντα σου εγραψα κατι χθες. Μαλλον δεν το ειδες

Επισκέπτης
Μα νομίζω ότι σου απάντησα με τις εικόνες!
Το πρόγραμμα αυτό ναι εγώ το έχω φτιάξει. Με ημίχρονα/τελικά χμ έχει πολύ μακρύ δρόμο (και πόσο μάλλον για οριακές προβλέψεις τελικών σκορ) κι έτσι δεν ποντάρω τέτοια σημεία (εκτός σπανίων περιπτώσεων για το χαβαλέ).
Ο Θάνος κάτι προτείνει για την Ελλάδα σήμερα (με ημίχρονα/τελικά), εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Μα νομίζω ότι σου απάντησα με τις εικόνες!
Το πρόγραμμα αυτό ναι εγώ το έχω φτιάξει. Με ημίχρονα/τελικά χμ έχει πολύ μακρύ δρόμο (και πόσο μάλλον για οριακές προβλέψεις τελικών σκορ) κι έτσι δεν ποντάρω τέτοια σημεία (εκτός σπανίων περιπτώσεων για το χαβαλέ).
Ο Θάνος κάτι προτείνει για την Ελλάδα σήμερα (με ημίχρονα/τελικά), εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν.
Αυτο που σου εγραψα αφορα προβλεψη για το αν θα μπει τουλαχιστον 1 γκολ στο πρωτο ημιχρονο. Και σε ρωτησα: πιστευεις οτι εισαι σε θεση να δινεις 3 παιχνιδια καθε μερα σε παρολι με τετοιου ειδους προγνωστικο; θες να πεις οτι στο ημιχρονο/τελικο βρισκεται η λυση;

Επισκέπτης
Α ΟΚ, τωρα το καταλαβα, δεν εχω φτιαξει τον κωδικα (εχω ομως τα δεδομενα) για τα ποσα γκολ μπαινουν στο καθε ημιχρονο, παρα μοναχα συνολικα. Επι του παροντος σε ορισμενες περιπτωσεις αν υπαρχουν πολλες ενδειξεις (π.χ. το 70% κι ανω των συνολικων αγωνων ενος ζευγαριου) να τεινει προς ημιχρονο Χ είτε ημίχρονο Άσσο το ποσταρω καμμια φορα στην κατηγορια μπομπες ναπαλμ, αλλα επαναλαμβανω οτι θελει προσεκτικοτερη αναλυση και μενει να γραφτει καινουργιος κωδικας για αυτα.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Α ΟΚ, τωρα το καταλαβα, δεν εχω φτιαξει τον κωδικα (εχω ομως τα δεδομενα) για τα ποσα γκολ μπαινουν στο καθε ημιχρονο, παρα μοναχα συνολικα. Επι του παροντος σε ορισμενες περιπτωσεις αν υπαρχουν πολλες ενδειξεις (π.χ. το 70% κι ανω των συνολικων αγωνων ενος ζευγαριου) να τεινει προς ημιχρονο Χ είτε ημίχρονο Άσσο το ποσταρω καμμια φορα στην κατηγορια μπομπες ναπαλμ, αλλα επαναλαμβανω οτι θελει προσεκτικοτερη αναλυση και μενει να γραφτει καινουργιος κωδικας για αυτα.
Ποσος χρονος θα σου χρειαστει και ποιο το κοστος για μια τετοια δουλεια?

Επισκέπτης
Κοστος???
Τι κοστος???
@@ρια, εγω ειμαι μοναχος μου, οποτε γουσταρω γραφω, οποτε γουσταρω μιναρω  :jerking: ειτε παω εξω.....
Επειδη λιγο πολυ αρχιζουν να στερευουν οι επιλογες των καλων αγωνων αν καθισω κατω να ασχοληθω στο πρωτο 10ημερο θα εχω εναν πρωτο ετοιμο κωδικα, τουλαχιστον να εφαρμοστει πιλοτικα σε Ιρλανδια και τη Σουηδια και μετα βλεπουμε για Βραζιλια 1η & 2η.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Κοστος???
Τι κοστος???
@@ρια, εγω ειμαι μοναχος μου, οποτε γουσταρω γραφω, οποτε γουσταρω μιναρω  :jerking: ειτε παω εξω.....
Επειδη λιγο πολυ αρχιζουν να στερευουν οι επιλογες των καλων αγωνων αν καθισω κατω να ασχοληθω στο πρωτο 10ημερο θα εχω εναν πρωτο ετοιμο κωδικα, τουλαχιστον να εφαρμοστει πιλοτικα σε Ιρλανδια και τη Σουηδια και μετα βλεπουμε για Βραζιλια 1η & 2η.
Ωραια. Πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος στοιχηματισμου. Γκανιοτα μονο το 0-0
Στατιστικα ειναι λιγα τα παιχνιδια που τελειωνουν 0 στο πρωτο μερος. Με 2-3πλασιασμο καθημερινα του πονταρισματος δεν ειναι κι ασχημα. Ποσα δελτια να στραβωσουν μεσα σ ενα μηνα μ αυτο τον τροπο? 5? 10? Και παλι κερδος υπαρχει...δε συζηταμε για προοδευτικο σερι..δλδ διπλασιασα? Τα πονταρω ολα για ενα σερι 7-8 δελτιων..κανε ενα υπολογισμο στο 20αρικο..

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Armenia- Πορτογαλια 0-1 γκολ  Ειρε - Σκωτια 0-1 γκολ Αργεντινη- Παραγουαη οβερ αποδοση  13,5 με 10 ευρω 135.

Επισκέπτης
Ωραια. Πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος στοιχηματισμου. Γκανιοτα μονο το 0-0
Λοιπον για να μη σε αφησω ετσι σημερα, τρεχοντας χειρωνακτικα τις αλλες ρουτινες (οποτε πηρα και χαρτι με μολυβι για να τα υπολογισω) δινω συνολικα τα στατιστικα του 215 αγωνα με αποδοσεις Ασσων απο 1.80-2.20 με φιλοξενουμενη το Μοντρεαλ. Η τρεχουσα τιμη του Ασσου ειναι το 2 (αρα εντος των οριων).

Συνολικα δειγματα με διαφορες ομαδες: 18
Προιστορια μεταξυ τους: Ελλειπης.
Ημιχρονα Ασσοι: 8/18=44.4%
Ημιτονα :grin: Χ: 7/18=38.9%
Ημιχρονα/Τελικα: 1/1=> 38.9%, Χ/1 => 22.2%
Σκορ ημιχρονου: 0-0 => 6/18=33.3%
Τελικα σκορ: 2-0 => 3/18=16.7% & 2-1 4/18=22.2%.

Αν λοιπον διαλεξεις ημιτονο Χ, τοτε παιξε σκορ 0-0 ειτε 0-1 γκολ ημιχρονου για περισσοτερες ελπιδες.
Ομως δεν θελω να κανω συνεχη ποσταρισματα εδω μεσα επι του αντικειμενου, γιατι πιθανως να μην ενδιαφερει καποια ατομα κι αφου υπαρχει το μαγαζι με την αντιστοιχη εδω κατηγορια μπορεις να τα συζητας κατευθειαν εκει.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
ουγκαντα -μποτσουανα οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο πονταρισμα  0,50 λεπτα :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα :) Νιγηρια -Τσαντ= γκολ-γκολ  :priest:  :grin:  1,20  ευρω 4,50 αποδοση το ρισκαρεις Πρωτο παιχνιδι :grin:ας παω για εναν φραπε γλυκο χωρις :grin:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Χρηστο 2-0 κερδισε η αγαπημενη Ουγκαντα. Μια χωρα που εχουμε τοσα κοινα και ερχομαστε σε συγκριση συχνα. Για αυτο τη λατρευουμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γελάει ο κόσμος με Πορτογαλία

:grin: