χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.620
- Πόντοι
- 606
0,50 ευρω Οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο το Παιχνιδι Β εθνικης Βραζιλιας Σεαρα-Σι Αρ Μπι και
καλη επιτυχια χιτμαν .εισαι απο τα καλητερα παιδια του μπου.κομ
συγχαρητηρια για τα προηγουμενα κερδισμενα δελτια
καλημερα . εγω προτιμω μπουγατσοκρεμα μιλκοΝα εισαι καλα φιλε μου για τα καλα σου λογια. Σε ευχαριστω εστω και με καθυστερηση για το χθεσινο δελτίο. Βεβαια δεν πηγε καλα γαμωτο αλλα ελπιζουμε για σημερα.
Καλημερα σε ολους. Χρησταρα να ειχαμε τωραμια λουκανικοπιτα με μιλκο... Πωωωωωω
φαινεται κρις δεν εχεις δοκιμασει τις μπουγατσες που τρωωκαλησπερα Χιτμαν ναι παει πολυ η με κακαο λουκανικοπιτα) οσο για την μπουγατσα με κρεμα δεν μαρεσει νικ ακομα και αν με την κερασουν (την τρωω δεν ειμαι μακακας ) δεν την τρωω με ορεξη και ας πειναω πολυ Η μπουγατσα κατα σειρα με αρεσει με 1 τυρι) 2 πρασο)3 κιμα)4 σπανακι αλλα να εχει και τυρι μεσα οχι μονο σπανακι ΥΓ.. Ιαπωνια δεν ξαναπαιζω ουτε 0,01 λεπτο
ειναι αλλοπροσαλλη χειροτερη και απο την αγγλια ενταξει γουστα ειναι αυτα για τις μπουγατσες ΥΓ.. Ο Φορτουνης εδωσε Νικητη Τελικου JUVENTUSφαινεται κρις δεν εχεις δοκιμασει τις μπουγατσες που τρωω
τι εγινε στην γιαπωνια ?
ευχαριστω για την πληροφορια γιαπωνια καποια στιγμη ομως θα παιξω αν δεν εχω αλλους αγωνες . οσο για την γιουβε πρωτον αν κ εγω ειμαι μπαρτσελονιστας :o ευχομαι να νικησετε . κ να πανηγυρισεις κ να κερδισεις καρφωτα δελτιο !ειναι αλλοπροσαλλη χειροτερη και απο την αγγλια ενταξει γουστα ειναι αυτα για τις μπουγατσες ΥΓ.. Ο Φορτουνης εδωσε Νικητη Τελικου JUVENTUS
η μπαρτσα αυτη τη περιοδο παιζει καλητερα απο την γιουβεντους κ κανονικα αυτη θα νικουσε -το πιθανοτερο - αλλα οπως εγραψα η γιουβεντους εχει δοντια στη μαμα ουεφαευχαριστω για την πληροφορια γιαπωνια καποια στιγμη ομως θα παιξω αν δεν εχω αλλους αγωνες . οσο για την γιουβε πρωτον αν κ εγω ειμαι μπαρτσελονιστας :o ευχομαι να νικησετε . κ να πανηγυρισεις κ να κερδισεις καρφωτα δελτιο !
κ γω το θεωρω πιθανο βλεπω οτι η ουεφα σπρωχνει πολυ την γιουβεντους . ισως η μαλλον ελεω πλατινι
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σεβίλλη Ντνιέπρ - Σεβίλλη
Europa League - Αγώνες 1.65 27/05, 21:45 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ - Ιντεπεντιέντε Σ.Φ.
Κόπα Λιμπερταδόρες 1.615 28/05, 01:30 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κοριτίμπα Κοριτίμπα - Πόντε Πρέτα
Κύπελλο 1.666 28/05, 01:30
Σεβίλλη @ 1.65
Ιντερνασιονάλ @ 1.615
Κοριτίμπα @ 1.666
Τριπλά 1 × 30,00 € (id: 75136501)
26/05/2015, 22:42 30,00 € 133,27 €
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σεβίλλη Ντνιέπρ - Σεβίλλη
Europa League - Αγώνες 1.65 27/05, 21:45 Κερδισμένο (2-3)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ - Ιντεπεντιέντε Σ.Φ.
Κόπα Λιμπερταδόρες 1.615 28/05, 01:30 Κερδισμένο (2-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κοριτίμπα Κοριτίμπα - Πόντε Πρέτα
Κύπελλο 1.666 28/05, 01:30 Κερδισμένο (2-1)
Καλημέρες Σε όλα τα αλάνια !!!