Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη - Οντένσε
Σουπερλίγκα 1.909 25/05, 18:00 -
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Λοκ. Μόσχας - Κούμπαν
Premier League 1.615 25/05, 18:30 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ρόζενμποργκ Στάμπαεκ - Ρόζενμποργκ
Tippeligaen 1.80 25/05, 19:00 -

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λοκ. Μόσχας Λοκ. Μόσχας - Κούμπαν
Premier League 2.02 25/05, 18:30 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μίντιλαντ Μίντιλαντ - Μπρόντμπι
Σουπερλίγκα 2.17 25/05, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): ΤΣΣΚΑ Μ. ΤΣΣΚΑ Μ. - Ρούμπιν
Premier League 1.533 25/05, 20:45 -
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
με πολυ ρισκο γκολ-γκολ για το 1 ημιχρονο την χελσινμποργκ με την χαμαρμπι  1  ευρω :priest:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μ.Χάιφα διπλό

Βαλερέγκα under

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλημερα :)  οβερ  2,5 για το 1 ημιχρονο το Παιχνιδι Γ εθνικης βραζιλιας Γκουαρανι-Λοτρινα Πονταρισμα  1 ευρω αποδοση  10.00 :priest: και  :sleeping: :zzzzz:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα :) οταν σταματησα να ασχολουμε με τον στυλο :grin:  και τα χαρτια :grin:  εκανα κατι στο στοιχημα :grin:

εχω μια απορια κρις .διαβασα σε αρθρο οτι αν καποιος κερδιζει πολλες φορες ο μπουκ του κατεβαζει το οριο στοιχηματος κ γω αρκετες φορες κερδισα. δεν παιζω μεγαλα ποσα μεχρι 3ο ευρω παιζω . ξερεις τι ακριβως ισχυει ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
εχω μια απορια κρις .διαβασα σε αρθρο οτι αν καποιος κερδιζει πολλες φορες ο μπουκ του κατεβαζει το οριο στοιχηματος κ γω αρκετες φορες κερδισα. δεν παιζω μεγαλα ποσα μεχρι 3ο ευρω παιζω . ξερεις τι ακριβως ισχυει ?
καλημερα :) στην  Βετ365  που παιζω δεν με το εχει κανει ποτε αυτο :)  Στον λογαριασμο μου  εχουν παιξει κατα καιρους και ακομα παιζουν καποιοι που παιζουν πολλα λεφτα απο καμια φορα :)  και προσωπικα ο ιδιος εχω παιξει και μονο αποδεκτο 1000  ευρω και φυσικα 1-2-3 ευρω που παιζω δεν με εχουν κανει τιποτα ποτε.  Αν δεν κανεις μακακιες  παιζεις οτι θελεις υπηρχαν χρονιες  που επαιζαν καποιοι φιλοι  στον λογαριασμο μου  500  ευρω την μερα σε μονα αποδεκτα  σε 2 μερες κανονικα αναλυψη  1 βιβλιαριο τραπεζης με αναληψεις γεμισα απο τους φιλους με τα 500αρια (χαναν κιολας δεν ηταν θεοι αλλα επαιζαν καθε μερα η μερα παρα μερα βαρια βαρια) :)  Τωρα  εχω διαβασει και εγω αυτο για το οριο αλλα μαλλον θα εχει καποιο λογο να το κανει αυτο ο μπουκ προσωπικα δεν μου το εχει κανει ποτε στα 7 χρονια που ειμαι στην βετ365 :) αυτα  παω για καφε ελληνικο  :grin: ΥΓ.. Ξερω εναν  τζογαδορο που παιζει  μπορει την εβδομαδα 10000  ευρω βαζει paysafe  10 Κατοσταρες την φορα δηλαδη 1000 ευρω την μερα δεν τον εχει πει κατι ο μπουκ αυτος ειναι τζογαδορος δηλαδη ζει απο τον τζογο παιζει τα παντα στα παντα αυτα  :grin: :grin: :grin: :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα :) στην  Βετ365  που παιζω δεν με το εχει κανει ποτε αυτο :)  Στον λογαριασμο μου  εχουν παιξει κατα καιρους και ακομα παιζουν καποιοι που παιζουν πολλα λεφτα απο καμια φορα :)  και προσωπικα ο ιδιος εχω παιξει και μονο αποδεκτο 1000  ευρω και φυσικα 1-2-3 ευρω που παιζω δεν με εχουν κανει τιποτα ποτε.  Αν δεν κανεις μακακιες  παιζεις οτι θελεις υπηρχαν χρονιες  που επαιζαν καποιοι φιλοι  στον λογαριασμο μου  500  ευρω την μερα σε μονα αποδεκτα  σε 2 μερες κανονικα αναλυψη  1 βιβλιαριο τραπεζης με αναληψεις γεμισα απο τους φιλους με τα 500αρια (χαναν κιολας δεν ηταν θεοι αλλα επαιζαν καθε μερα η μερα παρα μερα βαρια βαρια) :)  Τωρα  εχω διαβασει και εγω αυτο για το οριο αλλα μαλλον θα εχει καποιο λογο να το κανει αυτο ο μπουκ προσωπικα δεν μου το εχει κανει ποτε στα 7 χρονια που ειμαι στην βετ365 :) αυτα  παω για καφε ελληνικο  :grin: ΥΓ.. Ξερω εναν  τζογαδορο που παιζει  μπορει την εβδομαδα 10000  ευρω βαζει paysafe   10 Κατοσταρες την φορα δηλαδη 1000 ευρω την μερα δεν τον εχει πει κατι ο μπουκ αυτος ειναι τζογαδορος δηλαδη ζει απο τον τζογο παιζει τα παντα στα παντα αυτα  :grin: :grin: :grin: :grin:
θενκς κρις για τα φωτα σου ! :grin: σι γιου λατερ  ;)  :cheesy:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα :) στην  Βετ365  που παιζω δεν με το εχει κανει ποτε αυτο :)  Στον λογαριασμο μου  εχουν παιξει κατα καιρους και ακομα παιζουν καποιοι που παιζουν πολλα λεφτα απο καμια φορα :)  και προσωπικα ο ιδιος εχω παιξει και μονο αποδεκτο 1000  ευρω και φυσικα 1-2-3 ευρω που παιζω δεν με εχουν κανει τιποτα ποτε.  Αν δεν κανεις μακακιες  παιζεις οτι θελεις υπηρχαν χρονιες  που επαιζαν καποιοι φιλοι  στον λογαριασμο μου  500  ευρω την μερα σε μονα αποδεκτα  σε 2 μερες κανονικα αναλυψη  1 βιβλιαριο τραπεζης με αναληψεις γεμισα απο τους φιλους με τα 500αρια (χαναν κιολας δεν ηταν θεοι αλλα επαιζαν καθε μερα η μερα παρα μερα βαρια βαρια) :)  Τωρα  εχω διαβασει και εγω αυτο για το οριο αλλα μαλλον θα εχει καποιο λογο να το κανει αυτο ο μπουκ προσωπικα δεν μου το εχει κανει ποτε στα 7 χρονια που ειμαι στην βετ365 :) αυτα  παω για καφε ελληνικο  :grin: ΥΓ.. Ξερω εναν  τζογαδορο που παιζει  μπορει την εβδομαδα 10000  ευρω βαζει paysafe   10 Κατοσταρες την φορα δηλαδη 1000 ευρω την μερα δεν τον εχει πει κατι ο μπουκ αυτος ειναι τζογαδορος δηλαδη ζει απο τον τζογο παιζει τα παντα στα παντα αυτα  :grin: :grin: :grin: :grin:
στην υγεια σου να πιεις τον ελληνικο  :rockon:

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210

Αναλογα την εταιρια φιλε!!!
Εμενα η ιντερβεντεν μου εβαλε οριο και σε 1οκλασατα πρωταθληματα βια με αφηνει 20αρικο
σε αλλα δε το μαξιμουν ειναι για γελια!!! :grin:
Η 365 δυσκολα θα το κανει!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αναλογα την εταιρια φιλε!!!
Εμενα η ιντερβεντεν μου εβαλε οριο και σε 1οκλασατα πρωταθληματα βια με αφηνει 20αρικο
σε αλλα δε το μαξιμουν ειναι για γελια!!! :grin:
Η 365 δυσκολα θα το κανει!
μα τι κανει αυτη η ιντερβετεν :huh:
ευχαριστω για την εταιρια . εψαχνα 2ο μπουκ να παιξω να παρω το μπονους σκεφτομουν την ιντερβετεν αλλα μπα ασε .
ξερεις ποιες αλλες εταιριες εχουν χαμηλο οριο ?

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210
μα τι κανει αυτη η ιντερβετεν :huh:
ευχαριστω για την εταιρια . εψαχνα 2ο μπουκ να παιξω να παρω το μπονους σκεφτομουν την ιντερβετεν αλλα μπα ασε .
ξερεις ποιες αλλες εταιριες εχουν χαμηλο οριο ?

Βιστα η σπορτινγκ μπετ που ειναι το ιδιο και το αυτο!
Εγω ρουφαω τωρα της βιστα!! :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Βιστα η σπορτινγκ μπετ που ειναι το ιδιο και το αυτο!
Εγω ρουφαω τωρα της βιστα!! :grin:
καλα κανεις κ ρουφας  :cheesy: θα ρουφηξω κ γω  :grin:
δεν μου απαντησες αν ξερεις αλλους μπουκ με χαμηλο οριο

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
favbet χαμιλο οριο
και paddy power  βαζει γρηγορα οριο πονταρισματος! ;)
στην παντυ θα γραφομουν προχθες αλλα δε προλαβα χαχα  :grin:
την αλλη δεν την ξερω να σαι καλα για τις πληροφοριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom