siderenia_poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και γιατί να προτιμήσω τη Λάνς???
Να κάνει η ΜΑΝΑ...
διοτι για την λανς το κυπελλο ειναι το μονο κινητρο για εξοδο στην ευρωπη μπουλμαν
Και γιατί να προτιμήσω τη Λάνς???
Να κάνει η ΜΑΝΑ...
Kλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!Πες μωρή κότα κάνα προγνωστικό και άσε τα σχόλια...
Ειναι και σιδερενιος ο τυπος...Πρόσεχε τι θα προσφέρεις στο νικητή γιατί[size=20pt] θα λυσάσξει[/size] ο στρατηγός...
Εγώ το οβεράκι έχω παίξει της Μπάγερν...όχι τον άσσο!Kλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!
Φιορεντινα 2
2 ΠΑΟ
2 ΠΑΟΚ παπαρα παιξτα να βγαλεις μεροκαματο...
μαλλον 2πλο στην τουμπα θα εννοουσε αλλα παλι δεν παει..Εγώ το οβεράκι έχω παίξει της Μπάγερν...όχι τον άσσο!
Ποιον Πάο και Πάοκ ρε? Έχεις πιει?
εσυ που παιζεις?Εισαι ο μονος που παιζει ακομα οπαπ ...Α χα χα χα χα!!
Αρε πρεζακια...Για την μπαλλα με τα σπυρακια μιλαωΕγώ το οβεράκι έχω παίξει της Μπάγερν...όχι τον άσσο!
Παντου,εκτος του οπαπ...εσυ που παιζεις?
Ζαλίστηκε από την πούτσα του IRON MAN...Εγώ το οβεράκι έχω παίξει της Μπάγερν...όχι τον άσσο!
Και λοιπόν???τι σημαίνει αυτό???για την άλλη δεν είναι το μόνο κίνητρο???διοτι για την λανς το κυπελλο ειναι το μονο κινητρο για εξοδο στην ευρωπη μπουλμαν
οχι για την μπρεστ δεν ειναι το απολυτο κινητρο.ξυθηκε....θελει πρωτη θεση στην β'Και λοιπόν???τι σημαίνει αυτό???για την άλλη δεν είναι το μόνο κίνητρο???
Γαλλία και κύπελλο???μακριαααααααααααα.....
μας γαμησες τωρα...ασσο την μπαγερν λεμε την εχουμε παιξειφιορεντινα χ αρσεναλ οβερ για σημερα
1 μπαγερν
οβερ πορτο
καθαρισε ο ρουλης
Γενικά σήμερα πρέπει να πήγε πολύς κόσμος στο ταμείο...εκτός από τον σιδερένιο φυσικά!
πληρωσε.καμια τριαδα για αυριο γατο-στρατηγε?
σκασεεεεεεεεεεΓενικά σήμερα πρέπει να πήγε πολύς κόσμος στο ταμείο...εκτός από τον σιδερένιο φυσικά!
αφου ειχε παιξει 15 ματσ ρεΓενικά σήμερα πρέπει να πήγε πολύς κόσμος στο ταμείο...εκτός από τον σιδερένιο φυσικά!
ρε χιτ σενα δελτιο ειχα αρη-μπαγερν-λανς και ρομα.αφου ειχε παιξει 15 ματσ ρε
εκτος απο ρωμα βλεπεις τιποτα αλλο?