siderenia_poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λες???Καύλωσες μωρή λουλού????
λες???Καύλωσες μωρή λουλού????
Τον γάττο ρώτησα...μην πετάγεσαι σαν την πούτσα απ'το βρακί...πιστευω θα γινει το οβερακι μπουλμαν.θα ανοιχτει η φιορε εχει κ μερικες ελειψεις πισω σε αμυνα
1 μπαγερν
οβερ πορτο
καθαρισε ο ρουλης
Καλα σας κανει!! Αφου παιζεται ακομα σε αυτον!παιζε μπας και κανουμε καμια ζημια στον οπαπ.ολο μας τα παιρνει
ναι,τριαδουλατα επαιξες αυτα χιτμαν?
Καλα σας κανει!! Αφου παιζεται ακομα σε αυτον!
Για 3-1 το βλέπω...πιστεύω ότι θα ανοίξει το παιχνίδι!Λες να σκοράρει η Φιόρε με τα χάλια που έχει αλλά και με την αθλια παράδοση κόντρα στις Γερμανικές ομάδες μέσα στο Μόναχο????
Οριακό πιστεύω το οβερ...2-0 με 3-0 το κόβω το ματσάκι γι'αυτό σκέφτομαι να μπουμπουνίσω τον άσο με χαντικαπ -1 που το βρίσκω στο 2.20...
Ο άσος στο 1.45 είναι για γέλια...
Τα οβεράκια σου χτες ήταν ζάχαρη έστω και στο 90φεύγα...
ναι,τριαδουλα
στη μπετ365..
αναλογα με το ποιο θα δω μπορει να σπρωξω και κανα ψιλο στο λαιβ.
Ας βάλει και ένα στα πελέ μου...με 0-1 χάντικαπ το μπουμπούνισα στο 2.20Για 3-1 το βλέπω...πιστεύω ότι θα ανοίξει το παιχνίδι!
Αρε προφητη!!Για 3-1 το βλέπω...πιστεύω ότι θα ανοίξει το παιχνίδι!
Ας βάλει και ένα στα πελέ μου...με 0-1 χάντικαπ το μπουμπούνισα στο 2.20
Και τη Ναίμέγκεν στο 1.60
Αν έπαιζε ο Μούτου θα ήμουνα πιο σίγουρος αλλά και τώρα Βάργκας-Τζιλαρντίνο πιστεύω ότι το έχουνε 1 γκολάκι!Και πίσω χωρίς τον Γκαμπερίνι θα μπάζουνε!Ίδωμεν...Ας βάλει και ένα στα πελέ μου...με 0-1 χάντικαπ το μπουμπούνισα στο 2.20
Και τη Ναίμέγκεν στο 1.60
Εισαι ο μονος που παιζει ακομα οπαπ ...Α χα χα χα χα!!ναιμεγκεν 1,55 την εχει ο οπαπ.1,60 που την βρηκες?
Πες μωρή κότα κάνα προγνωστικό και άσε τα σχόλια...Αρε προφητη!!
Πες μωρή κότα κάνα προγνωστικό και άσε τα σχόλια...
Πες μωρή κότα κάνα προγνωστικό και άσε τα σχόλια...
ναιμεγκεν 1,55 την εχει ο οπαπ.1,60 που την βρηκες?[size=30pt]γιατι δεν προτιμησες λανς?[/size]
Και γιατί να προτιμήσω τη Λάνς???Εισαι ο μονος που παιζει ακομα οπαπ ...Α χα χα χα χα!!
Πρόσεχε τι θα προσφέρεις στο νικητή γιατί θα λυσάσξει ο στρατηγός...αυτο το θρεντ ειναι ολα τα λεφτα.εδωσα τις προβλεψεις μου πειτε και εσεις τις δικες σας.σκεφτομαι να κανουμε σε βαθος χρονου μια λιστα με το ποιος θα εχει τις περισσοτερες επιτυχιες! τι λετε?