Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι απλως εχουν παρα πολυ ογκο πελατων και τρεχουν και δεν προλαβαινουν...αλλα δεν εχει να κανει με την συμπεριφορα τους που ειναι απαραδεκτη..
Το μονο που με χαλαγε στη στοιχημαν ειναι οτι δε μπορεις να κλεισεις κουπονι.

Τελικα στη πορεια ειδα πως εγω τουλαχιστον βγηκα χαμενος με το να κλεινω ή μη κλεινω καποια στοιχηματα.
Ειναι μελετημενο και αυτο.
Παιζουν με τη ψυχολογια και σε αυτα ειναι μαστερ διοτι εχουν συμβουλατορες και επιτελεια πανεπιστημονες. :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Το μονο που με χαλαγε στη στοιχημαν ειναι οτι δε μπορεις να κλεισεις κουπονι.

Τελικα στη πορεια ειδα πως εγω τουλαχιστον βγηκα χαμενος με το να κλεινω ή μη κλεινω καποια στοιχηματα.
Ειναι μελετημενο και αυτο.
Παιζουν με τη ψυχολογια και σε αυτα ειναι μαστερ διοτι εχουν συμβουλατορες και επιτελεια πανεπιστημονες. :grin:
:thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Γεμιστα παπαδοπουλου η απολυτη εγγυηση.Παπαδοπουλου γενικα :rockon: :rockon: :rockon:
Ειχα περασει μια φορα απο το εργοστασιο Θεσσαλονικη,μου εσπασε η μυτη :grin:

Επισης αλλη κλασσικη ελληνικη αξια.
Ιον αμυγδαλου :rockon: :rockon:
γεμιστα πααπδοπουλου με σοκολατα σε καλυπτει και απο γλυκο και σου σπαει την πηνα και τρωγονται ευχαριστα πχ αν δεν θες να φας κατι και πολυ λιγο να πηνας τρως ενα πακετακι του 1 ευρω στην μικρη συσκευασια και γουσταρεις  :) :) Μερα παρα μερα τρωω ενα μικρο παπαδοπουλου γεμιστα με σοκολατα :) ειναι φοβερα :) αν θελουμε οι ελληνες βγαζουμε καλα πραγματα :grin: :grin: :grin: ενα απο αυτα ειναι και τα γεμιστα παπαδοπουλου :rockon: :rockon: :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεμιστα πααπδοπουλου με σοκολατα σε καλυπτει και απο γλυκο και σου σπαει την πηνα και τρωγονται ευχαριστα πχ αν δεν θες να φας κατι και πολυ λιγο να πηνας τρως ενα πακετακι του 1 ευρω στην μικρη συσκευασια και γουσταρεις  :) :) Μερα παρα μερα τρωω ενα μικρο παπαδοπουλου γεμιστα με σοκολατα :) ειναι φοβερα :) αν θελουμε οι ελληνες βγαζουμε καλα πραγματα :grin: :grin: :grin: ενα απο αυτα ειναι και τα γεμιστα παπαδοπουλου :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Εφαγε κοκινη η πουτανα βαλε παπαδες, αρχιεπισκοπους. αρχιμανδριτες,μοναχους το εχω παιξει 1  :grin:  Χ το βλεπω τελικα...  :grin:
ενταξει τι να κανουμε το πολυ να χασουμε 3 ευρω :) Μιλαν ειναι αυτη :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Αστέρας Τρ. Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ
Superleague 2.87 10/01, 19:30 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λιλ Λιλ - Καέν
Ligue 1 1.75 10/01, 21:00 -   :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:   αντε ρε λιλακι.... :boobies: :boobies:
μπραβο λιλακι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Κιρονα οντως η συμπεριφορα τις βετ365 τις μεγαλυτερης ον λινε εταιριας στην γη με κερδοφορια που μας ανεφερες εσυ ο ιδιος :) κτλ κτλ κτλ :) Με τις μαλαγανιες  :) της καθυστερησεις :)   σε ταυτοποίηση λογαριασμων :)    ενω τα στελνεις 2 φορες :) τα παντα  ολα :) αλλοι το εκαναν 3 φορες κτλ :) Να μην σηκωνει τηλεφωνα να μην σηκωνει το live chat τις να εχεις στηλει μαιλ εκτος αυτα που ζητουσανε για απαντηση να μην απαντανε :) δεν δειχνει καλα στοιχεια :)  Θα σας πω ενα πραγμα λεει λενε στην βετ365 λογο μεγαλου ογκου υπαρχει αυτη η καθυστερηση :)  Οχι δεν το δεχομαι αυτο :) τις  γιορτες στου μασουτι στο καταστημα στην πολη μου(ενταξει κωμοπολη :grin: :grin: :grin:) ειχε μεσα στου μασουτι 2000 πελατες να ψωνιζουν ταυτοχρονα 4 ταμεια και 2 γυναικες ακομα εξτρα για να βαζουν στις σακουλες πραγματα απο τους πελατες για να φευγουν γρηγορα απο το ταμειο και να περνουν οι αλλοι σειρα ειχαν προνοησει στην ουρα με 4 ταμεια περιμενα 1 15λεπτο  μεσα στου Μασουτη παιδια γινοτανε το ελα να δεις χαμος τοσο πολυ κοσμο δεν εχω ξαναδει σε σουπερμαρκετ στην ζωη μου :) δηλαδη δεν περιγραφεται το κινητο μου ειναι για το πεος δεν βγαζει ουτε γαιδουρι :) δωρο απο φιλο 20 ευρω :cheesy: για να τραβουσα κατι :cheesy: Το καταστημα ειχε προνοησει για το πρωσοπικο εκτος αυτου ολο το σουπερ μαρκετ ηταν τουμπανο απο προμηθεις 2πλες και 3πλες ποσοτητες στιβαγμενες γιατι ειχανε υπολογισει τον ογκο των πελατων γεματο αν καποιος ειχε διαταραχη πανικου και εμπενε  στον μασουτι θα τον επερναν με φοριο μια νεα γυναικα λυποθιμισε :) Τωρα σε 15 λεπτα εξυπερετιθικα σε ενα μαγαζι που ουτε η ματια σου μπορουσε να διασχισει τον διαδρομο απεναντι γιατι ειχαν προνοησει :) Η βετ365 για να κατσει στην ελλαδα μαλλον ειχε πολους πελατες και αφου ειχε πολους πελατες οχι μονο μας εγραψε στα @@ τις αλλα μας αφησε να θεωρησουμε οτι μπορει να χασουμε τα λεφτα μας εχοντας μας εγκλοβισμενους :) :)  Σαν θερμοεμος και ξεροκεφαλος ελληνας απο αγανάκτηση επαιξα 250 ευρω  ενταξει εγω φταιω δεν με εβαλαν στο μαχιρι στο λαιμο αλλα υπηρχε μια αιτία :) Οταν μπηκα πχ στον μασουτι να ψωνισω ειδα τον κοσμο απο εξω αλλα εβλεπα και στα ταμεια πως υπηρχε ροη δεν ειπα θα μπω μεσα και θα αγανακτησω στην βετ365 αγανακτησα :)  Ο αλλος γιατρος ηρθε στο προποτζηδικο και εβριζε οριοταν τους πηρε τηλεφωνα τους εβριζε μανες και σπιτια(κακως να βριζεις μανες και σπιτια)   Ενω ειχαν πελατεια συμπεριφερθικανε ππολυ ασχμημα :)  Δεν μου βγαινει απο το μυαλο βλεποντας παλια μου εμειρια με την betoto  οτι μπορει να υπηρχε δολος απο την μερια τους :) οσο και πολυ ογκο να ειχαν :) :) Τεσπα ξενερωσα τα εχουμε πει εδω με τα παιδια υγεια να εχουμε ο καθενας κανει οτι τον φωτίσει ο θεος και ο εαυτος του φυσικα συν αθηνά και χείρα κίνει=εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου, δηλαδή, δε φτάνει να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά οφείλεις να καταβάλεις και τις απαιτούμενες προσπάθειες. :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ο αντζελο :grin: :grin: :grin: τους εχει παρει το σκαλπ τους μπουκ :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:grin: το μεροκάματο αδελφε να βγαίνει..και υγεια. :grin:
Μίλαν @  2.87
Μονό: 3  @ €1 10/01/2015 19:45:10 3,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YC9750463710F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  10/01/2015 19:45:10 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μίλαν Τορίνο v Μίλαν
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/01/2015 Κανένα 2.87 Ανοικτό
Σύνολο:  3 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  8,62  η καλυτερα υγεια και το μεροκαματο να βγαινει :) εδω ενω εβλεπα οτι την ειχε μονοτερμα η τορινΟ με εδινε 5 ευρω πριν το 1-1 δηλαδη να κερδισω και  2 ευρω+ αλλα δεν το έκλεισα :idiot: :grin: =απληστια :) τα παντα πρεπει να τα κανουμε με συνεση σκεψη. Παθος :zfuck: μας το βαζει :grin: ο μπουκ στο βαθος :grin: :grin: :grin: :grin:υΓ.. αφου παιζω το μπονους (εχω αλλα 3 ευρω)) και μετα στοιχιμαν η λογικη λεει οτι πρεπει να σταματησω για σημερα :) τα 3 ευρω μπορει να αυγατισουν αν προσπαθησω :cheesy:  Σιγιου τουμοροου εβριθινγκ εβρι μπαντι θα δω μια ταινια ον λινε τωρα γκουντ ναιτ πιπολ  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μίλαν @  2.87
Μονό: 3  @ €1 10/01/2015 19:45:10 3,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YC9750463710F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  10/01/2015 19:45:10 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μίλαν Τορίνο v Μίλαν
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/01/2015 Κανένα 2.87 Ανοικτό
Σύνολο:  3 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  8,62  η καλυτερα υγεια και το μεροκαματο να βγαινει :) εδω ενω εβλεπα οτι την ειχε μονοτερμα η τορινΟ με εδινε 5 ευρω πριν το 1-1 δηλαδη να κερδισω και  2 ευρω+ αλλα δεν το έκλεισα :idiot: :grin: =απληστια :) τα παντα πρεπει να τα κανουμε με συνεση σκεψη. Παθος :zfuck: μας το ο μπουκ στο βαθος :grin: :grin: :grin: :grin:
δυο πολυ μεγαλα Χ για σημερα, τα οποία μάλιστα πολλοί τα εδιναν σαν πιθανα 1-1 , ήταν η σιτυ και η μιλαν.
Εβαλα μόνο τη μιλαν Χ με το οβερ του Παοκ στο 2,2 (παλι καλα γιατι ημουν  μεταξυ αυτού και το g/g)και πηραμε κατι ψιλα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
δυο πολυ μεγαλα Χ για σημερα, τα οποία μάλιστα πολλοί τα εδιναν σαν πιθανα 1-1 , ήταν η σιτυ και η μιλαν.
Εβαλα μόνο τη μιλαν Χ με το οβερ του Παοκ στο 2,2 (παλι καλα γιατι ημουν  μεταξυ αυτού και το g/g)και πηραμε κατι ψιλα
στο στοιχημα αρχισα να κερδιζω :) οταν ακουσα τον εαυτο μου :) :) την σκεψη μου :) με συνεση αλλα και με ρισκο Το οτι χανω χανω παλι απο τον εαυτο μου αλλα απο τα δικα μου παθη που πρεπει να τα αντιμετοπησω για να μπορεσω να τα κερδισω αυτο θα γινει μονο μεσα απο εμας για εμας αν δεν το θελησουμε εμεις οι ιδιοι δεν θα μπορεσουμε να καταφερουμε τιποτα οση βοηθεια και να εχουμε η πραγματικη δυναμη ειναι μεσα μας αλλα ειναι κριμενη πισω απο τα παθη μας δεν την βλεπουμε η αδιαφορουμε πρεπει να σκηψουμε το κεφαλι να χαμηλωσουμε την υπεριφανεια τον εγωισμο για να δουμε τα παντα με καθαρο μυαλο:) Καληνύχτα :) :) :) θεληση για προσπαθεια προσπαθεια για θεληση :) :) :) 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλημερα σε ολα τα αρρωστακια του τζογου  :cool2:

Για σημερα επιλεγουμε

over Παναθηναικος
over Λυων

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
σημερα εχει κατι ματσακια που  φαινονται ευκολα....

το σκεφτομαι για μαν γιου, μπιλμπαο, και γκολ-γκολ τη μονακο με τη μπορντο (βασικα και λογω αποδοσης, 2.10)

μ αρεσει και το διπλακι της σεβιλλης

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
αδελφια ακουστε....σημερα ειναι το τελευταιο παιχνιδι του πιτου στον ατρομητο...εχθες παιζανε μπουνιες στην προπονηση...ο σπανος εχει κλεισει τον ακη μαντζιο για προπονητη....οι παιχτες δεν τον θελουν καθολου τον πιτου....υπαρχν μεγαλη πιθανοτητα να χασεουν το παιχνιδι για να φυγει απο μονος του....δεν εινει φτιαχτο απλα σας λεω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα....αν δειτε οτι παει χ ριχτε κανα 10αρικο στον ασσο...εγω ετσι θα κανω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom