Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
3  ευρω απο το μπονους μιλαν :grin: :grin: :grin: μονο αποδεκτο :grin: :grin: :grin: μισο παιδια μια τον παπα :priest: :grin: :grin: :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οι αραβες και τις μεταγραφες εβγαλαν και πρωταθλημα στο τελος θα παρουν.

Οποιος ειδε τον αγωνα θα καταλαβε.Μιλαμε για παρωδια.
Προσπαθουσε πολυ η ομαδα των αραβων να σκοραρει 4ο γκολ η Μπαστια.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006

:thumbsup: :cool2:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606

κιρονα καλησπερα :) :) στο 2-2 πονταρες παρι?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επειδη παιζω στη 365 και στοιχημαν συνηθως οταν τζογαρω εχω και τις 2 σελιδες ανοιχτες.
Τι παρατηρω.....
Πριν τον αγωνα μπορει η στοιχιμαν να εχει ισαξιες αποδοσεις μπορει και σε πολλα παιχνιδια καλυτερες.

Στο λαιβ ομως η 365 ειναι με διαφορα καλυτερη.Απο πολλες αποψεις.Σε ταυχτητα κλεισιματος,ανοιγματος αποδοσεων,ενημερωση και το βασικοτερο αποδοσης.

Πχ στο 83 περιπου εαν θυμαμαι καλα στοιχημαν εδινε Παρι Χ----3.2  και διπλο 20
                                                            μπετ365            Παρι Χ----3.4  και διπλο 101

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Αντζελο αυτοι οι απατεωνες στη 365 εχουν βγαλει οφλαιν τη ζωντανη συνομιλια?
φιλε πολλα παραπανω εγω εκανα φραγη.. μονο στοιχιμαν εξαλλου επαιζα και πριν και λιγο βετ...εχουν στειλει χαρτια εδω και καιρο και σωστα και δεν τα ταυτοποιουνε και δε μπορεις να βγαλεις ακρη να μιλησεις κτλ...ειχαν λεφτα και τα χασανε επειδη δεν μπορεσαν να κανουν αναληψη και τους εφαγε η διαρκεια...ρωτα και το χρηστο...στοιχιμαν εκανα ταυτοποιηση των φωτον και αναληψη την αλλη μερα ολα κομπλε....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Επειδη παιζω στη 365 και στοιχημαν συνηθως οταν τζογαρω εχω και τις 2 σελιδες ανοιχτες.
Τι παρατηρω.....
Πριν τον αγωνα μπορει η στοιχιμαν να εχει ισαξιες αποδοσεις μπορει και σε πολλα παιχνιδια καλυτερες.

Στο λαιβ ομως η 365 ειναι με διαφορα καλυτερη.Απο πολλες αποψεις.Σε ταυχτητα κλεισιματος,ανοιγματος αποδοσεων,ενημερωση και το βασικοτερο αποδοσης.

Πχ στο 83 περιπου εαν θυμαμαι καλα στοιχημαν εδινε Παρι Χ----3.2   και διπλο 20
                                                            μπετ365             Παρι Χ----3.4   και διπλο 101
ναι γιατι ειναι πολλα χρονια και ειναι η καλυτερη εταιρια...αλλα σαν σημεια ειναι καλυτερη η στοιχιμαν...και κατι αλλο η βετ365 εκλεισε 2500 χιλιαδες λογαριασμους λογο τον χαρτιων δεν λεω μπορει δικαια λογο ξεπλυματος αλλα οχι να την πληρωνουν ολοι και αυτοι που δεν φταινε για την αργοπορια της...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε πολλα παραπανω εγω εκανα φραγη.. μονο στοιχιμαν εξαλλου επαιζα και πριν και λιγο βετ...εχουν στειλει χαρτια εδω και καιρο και σωστα και δεν τα ταυτοποιουνε και δε μπορεις να βγαλεις ακρη να μιλησεις κτλ...ειχαν λεφτα και τα χασανε επειδη δεν μπορεσαν να κανουν αναληψη και τουε εφαγε η διαρκεια...ρωτα και το χρηστο...στοιχιμαν εκανα ταυτοποπιηση των φωτον και αναληψη την αλλη μερα ολα κομπλε....
Αντζελο και εγω οταν εστειλαν για ταυτοποιηση,συνεχισα να παιζω στη στοιχιμαν.
Απλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια αυτη.θα το κανω βεβαια καποια στιγμη.
Φαντασου δεν εχω ανοιξει καν το μηνυμα.Το βλεπω απλως οταν κανω εισοδο.

Την ιδια ταλαιπωρια εχουν φαει και κατι γνωστοι μου.Οπως τα λες.

Μου κανει εντυπωση παντως,που αυτοι ,που ειναι ακρως επαγγελματιες στο κομματι εξυπερητης ,εχουν κλεισει τη συνομιλια,αργουν στις ταυτοποιησεις,δε σηκωνουν τηλεφωνα.
Λες να βαρανε καμμια διαλυση? :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι γιατι ειναι πολλα χρονια και ειναι η καλυτερη εταιρια...αλλα σαν σημεια ειναι καλυτερη η στοιχιμαν...και κατι αλλο η βετ365 εκλεισε 2500 χιλιαδες λογαριασμους λογο τον χαρτιων δεν λεω μπορει δικαια λογο ξεπλυματος αλλα οχι να την πληρωνουν ολοι και αυτοι που δεν φταινε για την αργοπορια της...
ωχ...να σου πω.....παιζει να μου κλεισουν το λογαριασμο?
ατο εγραψα και πριν δεν εχω ανοιξει καν το μηνυμα.

Μαλακια τους,που θα βρουν τετοιο πελατακι :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Στο 3-2  Παρι διπλη ευκαιρια Χ2  στο 2.1 :S
μοιαζουμε στον τροπο παιχνιδιου :) ας πυμε και εγω θα μπορουσα να ειχα πονταρει και στο 2-2 και στο 3-2 παρι :) αλλα και στο τελος του αγωνα που το τραβαμε το πονταρισμα ενταξει χαμηλο ο καθενας στα δικα του πλαισια και εκει μιαζουμε :grin: :grin: :grin:.  Δεν ξερω μονο αν ποντερνεις στο 40 να μπει 1 γκολ μεχρι το 45 βασικα ετσι παιζουν παρα πολοι φιλοι γνωστοι για το ποσοστο φυσικα :) αλλα αυτος ο τροπος παιχνιδιου ειναι λαθος ειτε παιζει καποιος 1 ευρω ειτε πολα παραπανο το ποσοστο για να ειναι 4,5 5 στο 40 41 δεν ειναι χαζη η εταιρια η καθε εταιρια για να το δινει και αν βαλω κατω τα 1μονοευρω που εχω χασει σε αυτα λεπτα ανοιγω πισινα για να χωρεσω τα κουβαδιασματα  :grin: :grin: :grin: Που λεει ο λογος :grin: ενταξει οι ελληνες το εχουμε αυτο την ανυπομονισια και το <μαλακιλικι> στο παιξιμο ενταξει ποσοστο αλλα με σκεψη και αιτιολογια οχι σκετο ετσι κτλ :) να μπει ενα γκολ οπουδηποτε αυτο κανει τις εταιριες ακομα πιο πλουσιες τεσπα :) :) :) ΥΓ..  Μολις  εφαγα ενα πακετακι γεμιστα παπαδοπουλου του ενος ευρω το μικρο ειναι οτι καλυτερο μπραβο στον παπαδοπουλο η ποιοτητα παντα η ιδια τουλαχιστον σε αυτα τα κλασικα γεμιστα παντα με γεμιση σοκολατα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Τωρα θα φαω και ενα πορτοκαλι γιατι εχει οξεα να διαλησει την σοκολατα και το μπισκοτο απο τα δοντια :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Αντζελο και εγω οταν εστειλαν για ταυτοποιηση,συνεχισα να παιζω στη στοιχιμαν.
Απλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια αυτη.θα το κανω βεβαια καποια στιγμη.
Φαντασου δεν εχω ανοιξει καν το μηνυμα.Το βλεπω απλως οταν κανω εισοδο.

Την ιδια ταλαιπωρια εχουν φαει και κατι γνωστοι μου.Οπως τα λες.

Μου κανει εντυπωση παντως,που αυτοι ,που ειναι ακρως επαγγελματιες στο κομματι εξυπερητης ,εχουν κλεισει τη συνομιλια,αργουν στις ταυτοποιησεις,δε σηκωνουν τηλεφωνα.
Λες να βαρανε καμμια διαλυση? :grin:
οχι απλως εχουν παρα πολυ ογκο πελατων και τρεχουν και δεν προλαβαινουν...αλλα δεν εχει να κανει με την συμπεριφορα τους που ειναι απαραδεκτη..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μοιαζουμε στον τροπο παιχνιδιου :) ας πυμε και εγω θα μπορουσα να ειχα πονταρει και στο 2-2 και στο 3-2 παρι :) αλλα και στο τελος του αγωνα που το τραβαμε το πονταρισμα ενταξει χαμηλο ο καθενας στα δικα του πλαισια και εκει μιαζουμε :grin: :grin: :grin:.  Δεν ξερω μονο αν ποντερνεις στο 40 να μπει 1 γκολ μεχρι το 45 βασικα ετσι παιζουν παρα πολοι φιλοι γνωστοι για το ποσοστο φυσικα :) αλλα αυτος ο τροπος παιχνιδιου ειναι λαθος ειτε παιζει καποιος 1 ευρω ειτε πολα παραπανο το ποσοστο για να ειναι 4,5 5 στο 40 41 δεν ειναι χαζη η εταιρια η καθε εταιρια για να το δινει και αν βαλω κατω τα 1μονοευρω που εχω χασει σε αυτα λεπτα ανοιγω πισινα για να χωρεσω τα κουβαδιασματα  :grin: :grin: :grin: Που λεει ο λογος :grin: ενταξει οι ελληνες το εχουμε αυτο την ανυπομονισια και το <μαλακιλικι> στο παιξιμο ενταξει ποσοστο αλλα με σκεψη και αιτιολογια οχι σκετο ετσι κτλ :) να μπει ενα γκολ οπουδηποτε αυτο κανει τις εταιριες ακομα πιο πλουσιες τεσπα :) :) :) ΥΓ..  Μολις  εφαγα ενα πακετακι γεμιστα παπαδοπουλου του ενος ευρω το μικρο ειναι οτι καλυτερο μπραβο στον παπαδοπουλο η ποιοτητα παντα η ιδια τουλαχιστον σε αυτα τα κλασικα γεμιστα παντα με γεμιση σοκολατα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Τωρα θα φαω και ενα πορτοκαλι γιατι εχει οξεα να διαλησει την σοκολατα και το μπισκοτο απο τα δοντια :grin: :grin:
Γεμιστα παπαδοπουλου η απολυτη εγγυηση.Παπαδοπουλου γενικα :rockon: :rockon: :rockon:
Ειχα περασει μια φορα απο το εργοστασιο Θεσσαλονικη,μου εσπασε τη μυτη :grin:

Επισης αλλη κλασσικη ελληνικη αξια.
Ιον αμυγδαλου :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
ωχ...να σου πω.....παιζει να μου κλεισουν το λογαριασμο?
ατο εγραψα και πριν δεν εχω ανοιξει καν το μηνυμα.

Μαλακια τους,που θα βρουν τετοιο πελατακι :grin: :grin: :grin:
δε νομιζω στους περιεργους τους κλεινουνε...αλλα φτιαχτα και εσυ. :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι θελει ακομα....... ουουυυουυυυυυυ ποσα λεπτα :) :) :) :) :)
Εφαγε κοκινη η πουτανα βαλε παπαδες, αρχιεπισκοπους. αρχιμανδριτες,μοναχους το εχω παιξει 1  :grin:  Χ το βλεπω τελικα...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom