Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
υγεια αδελφέ τόσο ανοιχτοχερης είναι όμως.. :)
κοιτα αντζελο αδερφε μου :) ας τα βαλουμε τα δεδωμενα κατω :)1 Πανω απο ολα η υγεια :)  Λοιπον δεδωμενο 1  με λεει χρηστο εβαλα 11 δελτια μονο αποδεκτο οβερ την ντορτμουντ με την βερντερ βρεμης 2700 ευρω 9 δελτια καπου εκει ολα 300 ευρω στον οπαπ Με λεει πηρα 1500 ευρω καθαρα :) Με λεει τι εχεις τι βλεπεις εχεις διαβασει κατι :) του λεω εχω διαβασει Μονο ενα παιχνιδι με λεει ποιο του λεω αυτο με λεει για πες μου του λεω ειναι καλυτερη ομαδα με καλυτερο κινητρο προιστορια φορμα ολα δειχνουν ασσο :) Με λεει στον οπαπ πεζεται(ο φιλος μπορει να παιζει πολλα λεφτα αλλα παιδια δεν εχει καμια σχεση με εμας στην γνωση  στο στοιχημα δεν ηξερε οτι δεν μπορει να το παιξει μονο αποδεκτο ενω το εβλεπε να το εχει 2αδα ) με λεει πες μου αλλο ενα παιχνιδι στον οπαπ να το βαλουμε 2αδα :) Του λεω κοιτα να δεις δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα αλλο :) με λει ρε χρηστο πες τοσο καιρο παιζεις κτλ κτλ δεν μπορεις να βρεις του λεω οχι ακομα με λεει και το 1,15 δεν θα βγει τις σιτι του λεω δεν το διαβασα με λεει ρε χρηστο αυτο μπορω να το παιξω μονο αποδεκτο σε εσενα :) του λεω μπορεις :) Απο την στιγμη που του ειπα μπορεις πηγα να τον εξυπηρετήσω οποτε θα το εκμνα με την θεληση μου καλιστα αφου ακομα δεν εχω ποιστοποιηθει  (εχθες εστιλα τον λογαριασμο τηλεφωνου :)) θα μπορουσα να του πω ξερεις ενταξει αλλα αφου θελησα να τον παιξω το στοιχημα του :) 1 φορα επαιξα αυτος ο φιλος στον λογαριασμο μου δεν σκεφτηκα αν θα με εδινε και κανα χαρτζιλικη αλλα απο μονος του με εδωσε 11 ευρω με ειπε το παλικαρι το βραδυ αν σε βρω εξω εχεις και 1 ποτο :) :) με ολα αυτα τα δεδωμενα 11 ευρω+ 1 ποτο ειναι καλα :) Που στο φιναλε αν ηθελε αφου μονος προθυμοποιηθικα να τον εξυπερετισω με ελεγε φερε τα λεφτα -4 ευρω που κραταει η εθνικη :)ΥΓ.. Παντως  εγω αν ημουν στην θεση του θα με εδινα κανα 30 το λιγοτερο γιαυτο που λες αδερφε :) υγεια :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
κοιτα αντζελο αδερφε μου :) ας τα βαλουμε τα δεδωμενα κατω :)1 Πανω απο ολα η υγεια :)  Λοιπον δεδωμενο 1  με λεει χρηστο εβαλα 11 δελτια μονο αποδεκτο οβερ την ντορτμουντ με την βερντερ βρεμης 2700 ευρω 9 δελτια καπου εκει ολα 300 ευρω στον οπαπ Με λεει πηρα 1500 ευρω καθαρα :) Με λεει τι εχεις τι βλεπεις εχεις διαβασει κατι :) του λεω εχω διαβασει Μονο ενα παιχνιδι με λεει ποιο του λεω αυτο με λεει για πες μου του λεω ειναι καλυτερη ομαδα με καλυτερο κινητρο προιστορια φορμα ολα δειχνουν ασσο :) Με λεει στον οπαπ πεζεται(ο φιλος μπορει να παιζει πολλα λεφτα αλλα παιδια δεν εχει καμια σχεση με εμας στην γνωση  στο στοιχημα δεν ηξερε οτι δεν μπορει να το παιξει μονο αποδεκτο ενω το εβλεπε να το εχει 2αδα ) με λεει πες μου αλλο ενα παιχνιδι στον οπαπ να το βαλουμε 2αδα :) Του λεω κοιτα να δεις δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα αλλο :) με λει ρε χρηστο πες τοσο καιρο παιζεις κτλ κτλ δεν μπορεις να βρεις του λεω οχι ακομα με λεει και το 1,15 δεν θα βγει τις σιτι του λεω δεν το διαβασα με λεει ρε χρηστο αυτο μπορω να το παιξω μονο αποδεκτο σε εσενα :) του λεω μπορεις :) Απο την στιγμη που του ειπα μπορεις πηγα να τον εξυπηρετήσω οποτε θα το εκμνα με την θεληση μου καλιστα αφου ακομα δεν εχω ποιστοποιηθει  (εχθες εστιλα τον λογαριασμο τηλεφωνου :)) θα μπορουσα να του πω ξερεις ενταξει αλλα αφου θελησα να τον παιξω το στοιχημα του :) 1 φορα επαιξα αυτος ο φιλος στον λογαριασμο μου δεν σκεφτηκα αν θα με εδινε και κανα χαρτζιλικη αλλα απο μονος του με εδωσε 11 ευρω με ειπε το παλικαρι το βραδυ αν σε βρω εξω εχεις και 1 ποτο :) :) με ολα αυτα τα δεδωμενα 11 ευρω+ 1 ποτο ειναι καλα :) Που στο φιναλε αν ηθελε αφου μονος προθυμοποιηθικα να τον εξυπερετισω με ελεγε φερε τα λεφτα -4 ευρω που κραταει η εθνικη :)
:) :) υγεια..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
δεν εχει σημασια η συζητηση αυτη τωρα ειναι ληξαν,...ας δουμε τωρα τι θα κανουμε εντος λιγου που αρχιζουν τα ματς...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλημερα :) εξω  εχει -6 :) :grin: εχω πάπλωμα με πουπουλο κοτας  απο το παζαρι δεν περναει τιποτα:cheesy: :grin: 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλημερα αγκεν τωρα εξω εχει -2 :) Καλα παμε ο ηλιος καίει :)ΥΓ..  Εχει ενα παιχνιδι τωρα στην βετ365 Μελμπουρν βικτορι-Περθ Γκλορι παιζει ο 2 στην εδρα του Με τον Προτοπορο την Περθ γκλορι  :) Ηθελα να παιξω αυτον τον αγωνα αλλα οταν ειδα και σκεφτηκα τα στατιστικα μου φανηκε δυσκολος :) Με το 0-2 που εχει τωρα η περθ γλορι στο 1 ημιχρονο δειχνει 1 πραγμα οτι ειναι όντως.. :) η καλύτερη ομάδα και βρίσκεται εκει που βρίσκεται οχι αδίκως :) οταν εχεις το 0-2 στην εδρα του 2 :) και εισαι η 1 ομαδα με διαφορα στην Βαθμολογια 4 πόντων :) παει να πει οτι εισαι η καλυτερη ομαδα και δεν δεχεται αυτο αμφισβήτησης :) :) Αυτο που γραφω τωρα δεν ειναι για να παιξω παιξουμε κατι  σε αυτο το παιχνιδι αλλα στο επομενο που θα γινει στην εδρα της Περθ γκλορι με την αδελαιδα γιουναιτεντ και αυτο το σημειο θα ειναι το 2πλο :) Ο λογος ειναι οτι με την αποσπαση 7 βαθμον απο την 2 η περθ γκλορι θα ειναι χαλαρι(αν δεν ειναι δεν πηραζει δεν θα παιξουμε πολα λεφτα :)) Ο 2 λογος ειναι οτι το ουσιαστικό κίνητρο :) θα το εχει η αδελαιδα γιοθναιτεντ που αν κερδισει θα μπει σαν 2 γιατι η δευτερη θεση οδιγει στα προκριματικα τσαμπιονς λινγκ ασιας :) με 7 βαθμους πανω απο τον 2 η περθ γλορι μπορει να την παιρνει και για μια <ήττα>  :)   Εκτος απο το μεγαλύτερο  κίνητρο της αδελαιδας που ειναι πολυ καλη ομαδα :) εχει και την πρόσφατη προϊστορία υπερ της η αδελαιδα γιουναιτεντ :grin: :) αυτα :) Αυτο το παιχνιδι ειναι στις 5 του μηνός :) εφόσον λήξει ομως και 2πλο τωρα η περθ γλορι :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
1 ευρω να το γυρισει η μελπουρν βικτορι το εκανε 1-2 :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα :)

131=Καρντιφ-Κολτσεστερ=Η/Τ-----1/1

165=Μιλτον Κεινς Ντονς-Τσεστερφλιντ= Να σκοράρει το 1 γκολ η Τσεστερφλιντ

134=Ο Χιγκινς-Ουνιον Λα Καλερα=Οβερ

Καρφωτα στην βετ365 :)  1   ευρω :)

Επιστρεφει 10,63 ευρω :) :priest: :) :grin: ΥΓ.. Για τους ΟΠΑΠ ΤΟ 165 Οβερ ενταξει πολυ μικρο γιαυτο κατεφηγα στην βετ365 και με κατι που διαβασα οτι θα ξεκινισει με 5 αναπληρωματικους η μιλτον κεινς ντονς λογικο γιατι στο πρωταθλημα παει για την απευθειας ανοδο εβαλα να σκοραρει πρωτα η τσεστερφλιντ οι αλλαγες τις μιλτον κεινς ντονς θα παιξουν μπαλα αλλα ειναι και νοκ αουτ αγωνας κτλ :) σαν σημειο βλεπω την καρντιφ αλλα ενταξει χαλαρα παιδια αγγλια και κυπελλο ειναι :grin: :grin: :grin: Αυτα απο εμενα   για σημερα :grin: το χιλιανικο παιχνιδι ειναι η πρωτη αγωνιστικη ισοδιναμες ομαδες ο ασσος αποφεύγετε οποτε σαν χιλιανικες ομαδες(που φερνουν τα οβερ ) ας βγει οβερ :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
1 ευρω να το γυρισει η μελπουρν βικτορι το εκανε 1-2 :)
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μελμπουρν Βίκτορι Μελμπουρν Βίκτορι v Περθ Γκλόρι
(Τελικό αποτέλεσμα) 02/01/2015 Κανένα 7.50 Χαμένο
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν :) αυτην την στιγμη εξω απο το σπιτι μου εχει +1 θερμοκρασια καλα ειναι :cheesy: :grin:  Μολις εφαγα απο φιλου μαγαζι ενα club σαντουιτς το καπακι του κουτιου δεν εκλεινε μπορει να ειχε μεσα 2πλη δωση πατατες + κανα 2-3 κουταλιες τις σουπας τυροκαυτερη + 4 κουταλιες κετσαπ και μουσταρδα απο πάνω :) ενταξει πιστευω οτι χόρτασα για να πω την αληθεια οχι απολυτα αλλα περνοντας ο χρονος μεχρι να παει το σημα στον εγκεφαλο :grin: καθυστερει να πει οτι χορτασα :) ειμαι ετιμος να στηλω και τον πιτσιρικα για καμια sprait αλλα το 1 κουτακι αναψυκτικο εχει 10 κουταλακια ζαχαρη και μια που εφαγα υγιεινα  τωρα μην χαλασω την διατροφη με την sprait :cheesy: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
αφιερομενο σε οσους γουσταρουν τον καλο καιρό(ιδαιτερα μαιαμι )  και τις γκομενες με τα κωλομαγουλα :grin: μεχρι τον ώμο :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παρακαλούμε σημειώστε ότι στον λογαριασμό σας θα υπάρχει ένα όριο καταθέσεων €800 ανά 30 ημέρες που ισχύει για όσους πελάτες διαμένουν σττην Ελλάδα και δεν έχουν ολοκληρώσει πλήρως την ταυτοποίηση του λογαριασμού τους.
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς να καταθέσετε μέσω paysafecard, επισκεφθείτε το Τρέχον υπόλοιπο
30456,30 EUR

Ποσό Κατάθεσης EURΕλάχιστο 5,00 EUR

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210
Πάρτε μέρος στο πλήρες πακέτο του ΜΙΔΑ μιά ολοκληρωμένη
πρόταση σε όσους ασχολούνται με το στοίχημα, με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα έσοδα όλων μας!!!!
Κάντε εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ από το παρακάτω link:
www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta]http://www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta[/url]
5Ε το μήνα είναι η συμμετοχή για το πλήρες πακέτο του ΜΙΔΑ με
πρόσβαση στον ΜΙΔΑ και συμμετοχή στα κέρδη!!!!
Οι υπόλοιποι υπολογιστές είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Θα βρείτε επίσης όλα τα σχετικά βίντεο για την λειτουργία
όλων των υπολογιστών, όπως επίσης και 9 βίντεο που
αφορούν το υπέρ όπλο "Διαχείρισης του Κεφαλαίου"
που λέγεται ΜΙΔΑΣ!!!!!!!!!!
Μην χάνετε χρόνο και χρήμα στοιχηματίζοντας άναρχα!
Αν θεωρείς ότι το στοίχημα είναι επένδυση ...και όχι τζόγος...
Γίνε μέλος τώρα εδώ....www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta]http://www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta[/url]
ΔΩΡΕΑΝ

http://[video]www.income-paradise.com/images/midas-facebook3.gif[/img[/video]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.income-paradise.com/amember4/file/get/path/.banners.4f1c17a6c3eaf/i/1535[/img[/URL]]
[img]http://[video]www.income-paradise.com/images/midas-facebook5.jpg[/img[/video]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Πάρτε μέρος στο πλήρες πακέτο του ΜΙΔΑ μιά ολοκληρωμένη
πρόταση σε όσους ασχολούνται με το στοίχημα, με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα έσοδα όλων μας!!!!
Κάντε εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ από το παρακάτω link:
www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta]http://www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta[/url]
5Ε το μήνα είναι η συμμετοχή για το πλήρες πακέτο του ΜΙΔΑ με
πρόσβαση στον ΜΙΔΑ και συμμετοχή στα κέρδη!!!!
Οι υπόλοιποι υπολογιστές είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Θα βρείτε επίσης όλα τα σχετικά βίντεο για την λειτουργία
όλων των υπολογιστών, όπως επίσης και 9 βίντεο που
αφορούν το υπέρ όπλο "Διαχείρισης του Κεφαλαίου"
που λέγεται ΜΙΔΑΣ!!!!!!!!!!
Μην χάνετε χρόνο και χρήμα στοιχηματίζοντας άναρχα!
Αν θεωρείς ότι το στοίχημα είναι επένδυση ...και όχι τζόγος...
Γίνε μέλος τώρα εδώ....www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta]http://www.income-paradise.com/amember4/aff/go/vendetta[/url]
ΔΩΡΕΑΝ

http://[video]www.income-paradise.com/images/midas-facebook3.gif[/img[/video]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.income-paradise.com/amember4/file/get/path/.banners.4f1c17a6c3eaf/i/1535[/img[/URL]]
[img]http://[video]www.income-paradise.com/images/midas-facebook5.jpg[/img[/video]]
[/quote]

ε τον πουστη τον κοσνικ ...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538
Crvena Zvezda (Handicap: +6.5) @ 1.66
Fenerbahce (Handicap: +6.5) @ 1.57
Alba Berlin (Handicap: +13.5) @ 1.40
Λαμποράλ Κούτσα @ 1.87
Ουνικάχα @ 1.98
BC Nizhny Novgorod (Handicap: +12.5) @ 1.40
Orlando Magic (Handicap: +5.5) @ 1.55
Νιου Γιορκ Νικς @ 2.22
Ν. Όρλεανς Πέλικανς @ 2.10
Washington Wizards (Handicap: +8.5) @ 1.66
Toronto Raptors (Handicap: +9.5) @ 1.47

11-άδα 1 × 3,00 € (id: 55374569)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν.
μτφρ: δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή :) Οποτε στο live και οταν ειμαστε εκνευρισμενοι απο την χασουρα η οτιδηποτε αλλο δεν πρεπει να συνεχιζουμε να παιζουμε :) live=γκιλοτίνα θυμος=κρεμαλα :grin: και τα 2 μαζι=αυτοκτονία :) ΥΓ.. Παω για ζεστο κακαο :) καλησπερα καλη χρονια :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)    ΥΓ2...    30000  ΕΥΡΩ Στον ΟΠΑΠ :) Την  2αδα  Ολυμπιακος ΠΑΟΚ :) 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
20 ευρώ στην απλή νίκη του γαύρου

Stories