κοιτα αντζελο αδερφε μου
ας τα βαλουμε τα δεδωμενα κατω
1 Πανω απο ολα η υγεια
Λοιπον δεδωμενο 1 με λεει χρηστο εβαλα 11 δελτια μονο αποδεκτο οβερ την ντορτμουντ με την βερντερ βρεμης 2700 ευρω 9 δελτια καπου εκει ολα 300 ευρω στον οπαπ Με λεει πηρα 1500 ευρω καθαρα
Με λεει τι εχεις τι βλεπεις εχεις διαβασει κατι
του λεω εχω διαβασει Μονο ενα παιχνιδι με λεει ποιο του λεω αυτο με λεει για πες μου του λεω ειναι καλυτερη ομαδα με καλυτερο κινητρο προιστορια φορμα ολα δειχνουν ασσο
Με λεει στον οπαπ πεζεται(ο φιλος μπορει να παιζει πολλα λεφτα αλλα παιδια δεν εχει καμια σχεση με εμας στην γνωση στο στοιχημα δεν ηξερε οτι δεν μπορει να το παιξει μονο αποδεκτο ενω το εβλεπε να το εχει 2αδα ) με λεει πες μου αλλο ενα παιχνιδι στον οπαπ να το βαλουμε 2αδα
Του λεω κοιτα να δεις δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα αλλο
με λει ρε χρηστο πες τοσο καιρο παιζεις κτλ κτλ δεν μπορεις να βρεις του λεω οχι ακομα με λεει και το 1,15 δεν θα βγει τις σιτι του λεω δεν το διαβασα με λεει ρε χρηστο αυτο μπορω να το παιξω μονο αποδεκτο σε εσενα
του λεω μπορεις
Απο την στιγμη που του ειπα μπορεις πηγα να τον εξυπηρετήσω οποτε θα το εκμνα με την θεληση μου καλιστα αφου ακομα δεν εχω ποιστοποιηθει (εχθες εστιλα τον λογαριασμο τηλεφωνου
) θα μπορουσα να του πω ξερεις ενταξει αλλα αφου θελησα να τον παιξω το στοιχημα του
1 φορα επαιξα αυτος ο φιλος στον λογαριασμο μου δεν σκεφτηκα αν θα με εδινε και κανα χαρτζιλικη αλλα απο μονος του με εδωσε 11 ευρω με ειπε το παλικαρι το βραδυ αν σε βρω εξω εχεις και 1 ποτο
με ολα αυτα τα δεδωμενα 11 ευρω+ 1 ποτο ειναι καλα
Που στο φιναλε αν ηθελε αφου μονος προθυμοποιηθικα να τον εξυπερετισω με ελεγε φερε τα λεφτα -4 ευρω που κραταει η εθνικη