rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
απλή νικη βαζέλου στο μπάσκετ 10,50ευρώ
έδειρα και πάλι
απλή νικη βαζέλου στο μπάσκετ 10,50ευρώ
Επαλήθευση του Λογαριασμού σας
Είναι σημαντικό, να μπορούμε να πιστοποιούμε θετικά ότι οι πελάτες μας συμμορφώνονται με τις ρυθμιστικές μας απαιτήσεις και ότι βοηθάμε στην ασφάλεια των λογαριασμών. Ονομάζουμε αυτή τη διαδικασία KYC ή Διαδικασία Ταυτοποίησης.
Η Διαδικασία Ταυτοποίησης (ΚΥC) είναι μία διαδικασία δύο βημάτων. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε έναν έλεγχο από το Βήμα 1 και έναν έλεγχο από το Βήμα 2.
Έως ότου έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την Διαδικασία Ταυτοποίησης (KYC), δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας.
Αν επιλέξετε να ανεβάσετε ή να στείλετε με email έγγραφα για να ολοκληρώσετε το Βήμα 1 και το Βήμα 2, παρακαλούμε σιγουρέψτε ότι χρησιμοποιείτε ένα διαφορετικό έγγραφο σε κάθε βήμα.
Βήμα 1 – Ολοκλήρωση
Βήμα 2 – Παρακαλούμε, ολοκληρώστε κάποια από τις επιλογές επαλήθευσης παρακάτω
Αποστολή Αποδεκτού Εγγράφου με Email
Αποδεκτά Έγγραφα:
Εκκαθαριστικό Τράπεζας
Εκκαθαριστικό Πιστωτικής Κάρτας*
Λογαριασμός Ηλεκτρικού/Νερού
Λογαριασμός Κινητού ή Σταθερού Τηλεφώνου
* Για εκκαθαριστικά καρτών, παρακαλούμε να έχετε φανερά μόνο τα πρώτα 6 και τα τελευταία 4 ψηφία του αριθμού της κάρτας σας.
Μπορείτε να στείλετε ένα αντίγραφο του εγγράφου σας με email στο documents@bet365.gr. Το όνομα χρήστη και ο τετραψήφιος αριθμός ασφαλείας σας πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο email σας.
Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι το έγγραφο εμπεριέχει το πλήρες ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής σας, όπως έχουν καταχωρηθεί στον bet365 λογαριασμό σας. Τα εκκαθαριστικά ή οι λογαριασμοί πρέπει να χρονολογούνται εντός των τριών τελευταίων μηνών. ΥΓ... Θα στειλω το απογευμα λογαριασμο τηλεφωνου το εχει και αυτο
καλησπερα πρωσοπικα εχω δωσει εναν λογαριασμο τραπεζης που να φαίνεται το ονομα μου δηλαδη πηγα στην τραπεζα και μου τυπωσαν σε ενα χαρτι τραπεζης εναν λογαριασμο που προκύπτει μεσα απο τον λογαριασμο μου στην τραπεζα δηλαδη χρηστος μπλα μπλα εθνικη τραπεζα κτλ κτλ με σφραγίδα απο τον διευθυντή που να γραφει εθνικη τραπεζα ελλαδος κτλ και ειχα στηλει και ηλεκτρονικά την ταυτότητα μου έγχρωμη τωρα σε αυτο το συγκεκριμένο που ρωτάς έστειλα λογαριασμο σταθερου τηλεφώνου με το ονομα μου παλι το καλυτερο θα ηταν αν ειχες εναν λογαριασμο τραπεζης να ρωτουσες αν μπορουν να σου διαθεσουν ενα χαρτι που να φαίνονται τα στοιχειά σου σαν καταθέτης σαν πελατης τις τραπεζαςκαλη χρονια να εχουμε...
επειδη δεν εχω στο ονομα μου λογαριασμο.
μονο τραπεζης...τι εννοει εκκαθαριστικο τραπεζας??
ευχαριστω!!
[move][size=70pt]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΓΚΙΤΕΣ, ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ[/size] [/move]
;)εβερτον διπλο
αστον βιλλα αντερ
ΚΠΡ ασσο
ναι κανονικαειναι ανοιχτα τα πρακτορεια σήμερα?
ok ;)ναι κανονικα
εγω το επαιξα 6 ευρο διπλο απο ημιχρονο στοπ οπαπ επιστρεφει 42Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Νταντί Γιουν. Νταντί Γιουν. v Νταντί
(Τελικό Αποτέλεσμα) 01/01/2015 Κανένα 1.90 Ανοικτό
Σύνολο: 300 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 572,72 καλησπερα Το πονταρισμα ειναι φιλου στον λογαριασμο μου Το προγνωστικό ειναι δικο μου ο φιλος ειναι κερδισμενος απο τον ΟΠΑΠ 1500 ευρω και με ειπε τι να παιξει του ειπα αυτο διαβασα βαση στατιστικων και ποιοτικοτερης ομαδας βλεπω αυτον τον ασσο Προσωπικα δεν θα τον επαιζα 300 ευρω και ας ειχα κερδισει οπως ο φιλος 1500 ευρω ο λογος ειναι οτι στο ρεπορταζ που διαβασα η ομαδα τις νταντι γιουναιτεντ περνουσε μια ίωση και ο 2 λογος ειναι οτι ειναι ντερμπι τις πολης Μονο την γιουβεντους θα επαιζα στον ασσο τοσα λεφτα οχι την νταντι γιουναιτεντ μακαρι να βγει
Επιλογές
Σύνολο: 300 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 572,72 καλησπερα Το πονταρισμα ειναι φιλου στον λογαριασμο μου Το προγνωστικό ειναι δικο μου ο φιλος ειναι κερδισμενος απο τον ΟΠΑΠ 1500 ευρω και με ειπε τι να παιξει του ειπα αυτο διαβασα βαση στατιστικων και ποιοτικοτερης ομαδας βλεπω αυτον τον ασσο Προσωπικα δεν θα τον επαιζα 300 ευρω και ας ειχα κερδισει οπως ο φιλος 1500 ευρω ο λογος ειναι οτι στο ρεπορταζ που διαβασα η ομαδα τις νταντι γιουναιτεντ περνουσε μια ίωση και ο 2 λογος ειναι οτι ειναι ντερμπι τις πολης Μονο την γιουβεντους θα επαιζα στον ασσο τοσα λεφτα οχι την νταντι γιουναιτεντ μακαρι να βγει
Επιλογέςεκανες καλη προγνωση Χρησταρα .. ξεκιναει καλα το 2015 για σενα
υγεια αδελφέ τόσο ανοιχτοχερης είναι όμως.. μια πενηνταρα ευρώ τιμής ενεκεν μονο και μονο για τη πρόβλεψη σου και την άνεση του σκορ..Επιλογές
Σύνολο: 300 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 550,70
Το Στοίχημα Έχει Ήδη Κλείσει - 01/01/2015 13:13:26 Καλησπερα Να εισαι καλα φιλε μου νιπλ Ο φιλος στο 4-1 με ειπε να το κλείσω του ειπα οτι αν ηταν 4-1 με τα δεδωμενα που ειχα δεν θα το εκλεινα αλλα ενταξει δικα του ειναι τα λεφτα καλα εκανε με εδωσε 5 ευρω γιατι κραταει η εθνικη 4 ευρω στην αναλυψη και 10 ευρω στο χερι δηλαδη βγαλαμε 11 ευρω ενταξει καλα ειναι 11 ευρω Το θεμα ειναι οτι του εδωσα 550 ευρω ζεστα απο την τζεπη μου και πρεπει τωρα να περιμενω υγεια εγκρατεια και συνεση