χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
μιλας σαν γνησιος κερδοσκοπος ! εξαλλου στο στοιχημα ολοι ειμαστε του κερδους
μιλας σαν γνησιος κερδοσκοπος ! εξαλλου στο στοιχημα ολοι ειμαστε του κερδους
Έχω παίξει στην Sportingbet νικητή στο slalom του Αλπικού σκι τον Felix NEUREUTHER.Τον έδινε απόδοση 11.00.Στο πρώτο σκέλος ήταν πρώτος.Αν έρθει και στο δεύτερο σκέλος 1ος τσίμπησα 110€!!!
Τώρα κοιτάζω κάτι τελευταία και θα παίξω μια τετράδα Η/Τ στην Sportingbet.Σε λίγο θα ανακοινώσω τι θα παίξω!!!
αν πιασω το στοιχημα σου θα παω νεα ζηλανδια διακοπεςΈχω παίξει στην Sportingbet νικητή στο slalom του Αλπικού σκι τον Felix NEUREUTHER.Τον έδινε απόδοση 11.00.Στο πρώτο σκέλος ήταν πρώτος.Αν έρθει και στο δεύτερο σκέλος 1ος τσίμπησα 110€!!!
Τώρα κοιτάζω κάτι τελευταία και θα παίξω μια τετράδα Η/Τ στην Sportingbet.Σε λίγο θα ανακοινώσω τι θα παίξω!!!
Trixie
FC Γκρόνινγκεν v Φίτεσε
FC Groningen | Draw 15.00
Ημίχρονο / Τελικό
Πάρμα v Κάλιαρι
Cagliari | Draw 15.00
Ημίχρονο / Τελικό
Σουόνσι v Τότεναμ
Swansea | Draw 15.00
Ημίχρονο / Τελικό
Συνολικό στοίχημα: (0.75 x 4) 3.00
Πιθανά κέρδη 3,037.50
Ελεος αυτη η ντορντμουντ φετος. Παλέρμο 1
Γκαν παίζουν οι δύο αγαπημένες σου ομάδες
εδω τι ακριβως εδωσες? γιατι δεν καταλαβα ειμαι μισος ποντιος γιαυτοΤελικά έπαιξα μια τριάδα Η/Τ και όχι τετράδα.Σε σύστημα 2,3
Με 3 ευρώ για 3.037€.Καθόλου άσχημο κέρδος
Και πάει και στη Ν.Ζηλανδία ο Χρήστος!!!
οι πιο ωραιες γκομενες παιδια ειναι στην κερκυρα και τα πιο φρεσκα ψαρια βγαζει
εδω τι ακριβως εδωσες? γιατι δεν καταλαβα ειμαι μισος ποντιος γιαυτο
αδερφε με αργησες λιγο να με απαντησεις και επαιξα 6 ευρω να κερδισει η ΑΕΚ την ερμιονιδα και πηγα κουβα υγεια την αλλη φορα Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις ΑποτέλεσμαΓκρόνινγκεν-Βίτεσε 1/Χ
Πάρμα-Κάλιαρη 2/Χ
Σουόνση-Τοτεναμ 1/Χ
σύστημα 2,3
εγω στο ναυτικο ειχα γνωρισει εναν Κερκυραιο ηταν σαν σκουμπρισυμφωνώ. Όσες κερκυραίες έχω γνωρίσει είναι πραγματικά όμορφες !!!
αδερφε με αργησες λιγο να με απαντησεις και επαιξα 6 ευρω να κερδισει η ΑΕΚ την ερμιονιδα και πηγα κουβα υγεια την αλλη φορα Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΑΕΚ Ερμιονίδας AE v ΑΕΚ
(Τελικό αποτέλεσμα) 14/12/2014 Κανένα 3.75 Χαμένο
Σύνολο: 5,82 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00