Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ειμαι απλας
κλεβει ο γατος σου τσαντες?
ειμαι απλας
πλακα κανω παιδια οταν λεω τετια μεγαλα ποσα ενοιτε δεν χρειαζεται να λεω πλακα κανω Το λεω αυτο σε ολα τα μεγαλα φαβορι ειτε κερδισουν ειτε χασουν να εχει λιγο χαβαλε το θρεντ Παντως αν ειχα λεφτα η αν ημουν κερδισμενος θα εβαζα κανα 100 ευρω το 2πλο και αυτο αν εφτανε η αποδοση στο 2 τωρα τιποτα με τον ακουμπισε η μπαρτσελονα 8 ευρωαν στραβωσει ( όπως θελουμε όλοι παοκτσηδες που παιξαμε πενταροδεκάρες) ξαναρώτησε τον την επομενη φορά που θα κανει ( όπως λεει) τετοιο μεγαλο μπετ.
επειδή περυσι που ημουν πανω κανα τριχιλιαρο επαιζα (όχι τόσο) μεγαλά ποσά ( η κεφαλια η μεγαλη ηρθε στο μπαρτσελονα -ατλετικο στον λαιβ ασσο) δεν το θεωρω και απιθανο
περυσι ό,τι καλα λεφτα πηρα (μεχρι να τα χασω στην αχωνευτη) τα πηρα με καλα πονταρισματα σε φαβορι που εφαγαν πρωτα γκολ.πλακα κανω παιδια οταν λεω τετια μεγαλα ποσα ενοιτε δεν χρειαζεται να λεω πλακα κανω Το λεω αυτο σε ολα τα μεγαλα φαβορι ειτε κερδισουν ειτε χασουν να εχει λιγο χαβαλε το θρεντ Παντως αν ειχα λεφτα η αν ημουν κερδισμενος θα εβαζα κανα 100 ευρω το 2πλο και αυτο αν εφτανε η αποδοση στο 2 τωρα τιποτα με τον ακουμπισε η μπαρτσελονα 8 ευρω
οχι αυτος όντος ειναι απλαςκλεβει ο γατος σου τσαντες?
έβαλα 10 ευρώ στον Λεβαδειακό στο ημιχρονο...ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται...
οχι αυτος όντος ειναι απλας
σωστός
έβαλα 10 ευρώ στον Λεβαδειακό στο ημιχρονο...ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται...
τα χασες, ισοφαρισε
Το πουλαω 10000 ευρωκαι εγω τα γουσταρω πολυ τα γατια τυπε
ο κιρονας αν δεν παει 15 το 2πλο δεν ποντερνει1,60το διπλό.
τόσο σιγουρια;
με 15€ πηγαινες λειβαδια θα ετρωγες και 3-4 σουβλακιατώρα δίνει 29,00 ο Λεβαδειακός!Επαιξα 5 ευρώ!!
με 15€ πηγαινες λειβαδια θα ετρωγες και 3-4 σουβλακια
παντως πρεπει να ομολογησουμε οτι ο λεβαδειακος παιζει πολυ καθαρα..Ναι αλλά αν το πιάσω πάω μια Βουδαπέστη! !
Κόκκινη στον τσόρι...αλλά που να τολμήσει γαμώ την παράγκα του!