hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
οπαπ ναι,εχει καλη ομαδα τυπε η εβερτον
παίζει και κέβιν.. ;)
οπαπ ναι,εχει καλη ομαδα τυπε η εβερτον
ΠΡαγματικά ιδιαίτερα στο τέλος που έχεις λιώσει στο γέλιο, και ότι και να λες γελάς απλά μου έφτιαξες τη μέρα !!
ειναι και αυτο που πηρα παλι εγω ακου και αυτο
εβγαινα στην αρχη στην εκμπομπη του και εδινα 3αδες μονο τοτε ο οπαπ ειχε μονο 3αδες πιο πολυ και επειδη του ελεγα πασχαλη εχω μια 3αδα καθε φορα που επερνα τηλεφωνο με εβγαλε 3αδατο "τριάδας" από που βγαίνει?
εβγαινα στην αρχη στην εκμπομπη του και εδινα 3αδες μονο τοτε ο οπαπ ειχε μονο 3αδες πιο πολυ και επειδη του ελεγα πασχαλη εχω μια 3αδα καθε φορα που επερνα τηλεφωνο με εβγαλε 3αδα
δεν μενω θεσσαλονικη ρε συ αλλα 80 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη αν θες να με ακουσεις live αν ειναι να παρω αυριο τηλεφωνο να με ακουσεις μεσο ιντερνετ να γελασεις να δωσω και χερετισματαΚρίμα που μένεις Θεσσαλονίκη.
Να σε άκουγα σε εκπομπή στην Αθήνα καθημερινά να μου έφτιαχνε το κέφι.
Ω ρε θυμάμαι τα γέλια στο βίντεο και κρατάω την κοιλιά μου.
κανα στανταρακι εχουμε μπας και γαμησουμε κανα κολ γκερλι?
αντε πας και παμε σε κανα στουντιο
δεν μενω θεσσαλονικη ρε συ αλλα 80 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη αν θες να με ακουσεις live αν ειναι να παρω αυριο τηλεφωνο να με ακουσεις μεσο ιντερνετ να γελασεις να δωσω και χερετισματα
παιδια οταν ερθω αθηνα να βγουμε ολοι μαζι παρεα για χαβαλε και μασα σαν φιλοξενουμενος που ειμαι δεχομαι να με κερασατε δεν τρωω πολυ 2 βοδια και 3 κατσικες για να χορτασω ο μεταβολισμος μου μετα τους 6 μηνες ποδηλατο διατροφη εχει χτηπησει κοκκινο καιω τα παντα σαν ρεο : Σας αγαπω ολους ακομα και τον γεοπα που εβριζε ολη μερα την γιουβεντους
οσο ειναι ο νιπλ 2 χρονια μεγαλυτεροςΝα βρεθούμε να πάμε στα βλάχικα να γίνει της Κορέας από τα κρέατα ! Και μετά για γαλακτομπούρεκο απέναντι.
Πόσο χρονών είσαι χρηστάρα???
δεν ξερω μαν αυτα ειναι αναλογα με τα κεφια τωρα τελευταία ο καμορας ειναι πολυ στο σοβαρο πρεπει να εχει και ο αλλος κεφι δηλαδη να ειναι στον χαβαλε και ο παραγωγος του ραδιοφωνου ενταξει απο την μερια μου ειμαι μανισιος οπως ο οβελιξ επεσε μικρος στον μαγικο ζωμόΕννοείτε να πάρεις και να δώσεις και χαιρετίσματα. Να πεις και μια ωραία ιστορία, αλλά πρέπει να ανέβει και youtube το τηλεφώνημα.