hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Κλερμόν γκιρου και μουστάρδα...
ποια είναι η γκιρού και η μουστάρδα ρε μάγκες? Που τα βρίσκετε αυτα τα ψευδόνυμα? χαχα
Κλερμόν γκιρου και μουστάρδα...
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γκαζελέκ Γκαζελέκ v Λαβαλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 21/11/2014 Κανένα 2.20 Ανοικτό
2 Κλερμόν Κλερμόν v Αρλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 21/11/2014 Κανένα 2.10 Ανοικτό
3 Κρετέιγ Κρετέιγ v Νιμ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 21/11/2014 Κανένα 1.90 Ανοικτό
δεν έβγαζα άκρη.. αυτά από μένα και θα ακολουθήσει ένα συστηματάκι φαν μπετ
Φιλαράκι ωραία έμπνευση είχες !!! Τα έπαιξα κι εγώ και τώρα απολαμβάνω τα κέρδη !!! Σε ευχαριστώ πολύ και να 'σαι καλά για την έμπνευση ! Τα έστειλα ένα 50αρικο οπότε κάνε τον πολλαπλασιασμό και δες τι κέρδισα εξαιτίας σου! Μπράβο και πάλι !!!!
καλημερα αν δω κατι θα δωσω τωρα κοιταζω λιγο χονγκ κονγκ εξήγησα απο πανω καπως την κατασταση αν δεν πονταρω κατι σε αυτον τον αγωνα βγαινω για καφεδακι μαλλον για ζεστο κακαοκαλημερα σε ολο το team.βλεπω πηγατε ταμειο ετσι στρατηγε?μπραβο.αντε να δουμε τι θα κανουμε αυτο το σκ.δεν ειμαστε για αλλη κατραπακια οποτε πρεπει να παιξουμε εξυπνα.χρησταρα αυστραλια δεν εδωσες σημερα?
υ.γ. γκιρου=οσερ
Καλημερα υπαρχει ενα παιχνιδι τωρα για το πρωταθλημα του χονγκ κονγκ . Ειναι παιχνιδι που κανεις του δεν θελει να χασει η να το πω καλυτερα το φαβορι θελει να κερδισει το αουτσαιντερ θελει να παρει ισοπαλια η αν μπορει να κερδισει Τι εχουμε τωρα εδω ειναι ο πρωτος με τον τελευταιο Ναι αλλα προιστορια φενεται οτι εχουν 2 ισοπαλιες με γκολ αφου εχει προηγηθεί το φαβορι Το φαβορι που ειναι πρωτο ειναι και ανετο ο δευτερος εχει 9 βαθμους αν και 3 αγωνες λιγοτερους Που αν τους παρει φτανει τον πρωτο δηλαδη το φαβορι του δικου μας παιχνδιου Αλλα αυτο δεν ειναι και σιγουρο ετσι δεν ειναι Οποτε το φαβορι γιατι να αγχωθει Λοιπον εχουμε και λεμε Βρισκω αξια σε αυτο το παιχνιδι για επομενο μισο γκολ οβερ Μονο αν προηγηθει το φαβορι αλλα και αυτο οχι τοσο πολυ Ο λογος ειναι οτι ειναι πολυ ανετο ο 2 λογος ειναι οτι 2 φορες για το κυπελλο του χονγκ κονγκ κερδισε με 1 -0 και 0-1 αντιστιχα οποτε γιατι να παιξουμε επομενο μισο γκολ οβερ Μπορει να κατσει πίσω άμυνα Τεσπα η λογικη ειναι πλατια σε αυτο το παιχνιδι ο καθενας να πραξει αν θελει κατι απο τα γραφόμενα μου ειμαι και εγω προβλιματισμενος παιδια
καλημερα σε ολο το team.βλεπω πηγατε ταμειο ετσι στρατηγε?μπραβο.αντε να δουμε τι θα κανουμε αυτο το σκ.δεν ειμαστε για αλλη κατραπακια οποτε πρεπει να παιξουμε εξυπνα.χρησταρα αυστραλια δεν εδωσες σημερα?
υ.γ. γκιρου=οσερ
ναι αυτο το φαβορι το δειχνει το ποσοστο αμαν ρε χιτμαν κανεις κατι ερωτησεις καμια φορα λες να δινουν τον τελευταιο με τον πρωτο φαβορι σε πειράζω καλα κανεις και ρωταςΧρηστάρα το Γόφου Τάι - Πήγασος λες? Το φαβορί ποιο είναι ?
χιτμαν εχεις χεστει στο 5ληρο
ναι αυτο το φαβορι το δειχνει το ποσοστο αμαν ρε χιτμαν κανεις κατι ερωτησεις καμια φορα λες να δινουν τον τελευταιο με τον πρωτο φαβορι σε πειράζω καλα κανεις και ρωτας
ντιζονχαχαχαχα ευχαριστώ ρε φίλε.
ααα και η μουστάρδα?
Πρωτα ο θεος αλλα οχι τοσο το φαβορι ενταξει αν διαβασες τα γραφωμενα μου πραξε αναλογα με το σκεπτικο σου μπορει και να ληξει ισοπαλια πρεπει να εχεις λιγο υπομονη μην σε παρασυρω τα εγραψα ακριβως οπως τα σκεφτηκα απο εκει και περα υπομονη Παιξε η μην παιζεις αναλογα με το τι θελειςφαβορί με το όνομα Πήγασος??? λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά μαλακία. Άλλωστε ανάλογα και το πως πάει το ματς οι αποδόσεις αλλάζουν. Τι λες λοιπόν θα μπουμπουνίσουμε μια ζαμπονοτυρόπιτα με σάλτσα ή όχι?
εγω στρατηγε παιζω ομαδες που τις ξερω.πηγα πχ χτες ο μαλακας και επαιξα σασαρι στο μπασκετ και κοπανησα και 150 ευρω ΕΓΚΛΗΜΑΑπό εκεί που είχα μπεί και μέσα, τα έλεγα με τον κόμπρα και ξέρει, τώρα ευτυχώς αυτές τις μέρες έβγαλα τη ζημιά, και ένα ωραίο κεφαλαιάκι για να παίζω άνετα πάλι.
Απλά τέρμα οι μαλακίες. Δε με κόβω να ξαναπαίζω πρωταθλήματα τις πούτσας !
Τα πιο σταθερά κατά τη γνώμη σας ποια είναι?
ντιζον
μιλανε με συνθηματικα οι αδερφουληδες.
περαστικα στον αντζελο
εγω στρατηγε παιζω ομαδες που τις ξερω.πηγα πχ χτες ο μαλακας και επαιξα σασαρι στο μπασκετ και κοπανησα και 150 ευρω ΕΓΚΛΗΜΑ
παντα να παιζεις ομαδες που γνωριζεις.σταθερο πρωταθλημα δεν νομιζω οτι υπαρχει.σταθερες ομαδες υπαρχουν αλλα δινουν ψιχουλα(ολυμπιακος,ρεαλ,μπαγερν,τσελσι ...)
σοσιεδαδ διπλο
εβερτον ασσος
αντε πας και παμε σε κανα στουντιο
οπαπ ναι,εχει καλη ομαδα τυπε η εβερτονσε ΟΠΑΠ παίζεις εσύ ρεντ? επιμένεις πάντως με την έβερτον. Την παρακολουθείς?