Δεν σου ειπα να δοκιμασεις το συστημα μου;
μαστερ το συστημα σου ειναι συστημα σου
Ο καθενας διαμορφωνει τις σκεψεις του και τον τροπο παιχνιδιου του μεσα απο την εμπειρία και τα λαθη του
Πιστευω οτι οποιος απο εμας πιστεψει στον εαυτο του και μεσα στην πιστη του στον εαυτο του βαλει και την συνεση εχω την εντυπωση πως θα πραξει σωστα
Ειχα μαλλον επαιζα επομενα γκολ βαση ροης του αγωνα για το 1 ημιχρονο καταλαβα οτι αυτο το πραγμα αν και πηρα καποια κερδη δεν ειχε ουσια στην συνολικη διαρκεια του παιχνιδιου μου
Και οτι καθε αλλο απο το τελικο αποτελεσμα ενως αγωνα ειναι ανουσιο
Το live για μενα εχει να κανει με τον παρορμυτισμο και την ανυπομονισια οπου αυτο σημαινει κουβας
προσπαθω να θεμελιωσω μεσα μου τις αρχες που πρεπει να εχω για να παιζω στοιχημα και αυτες θα ακολουθησω
Εδω ειμαστε ολοι μαζι να λεμε αν θελουμε τι πεζουμε
ο καθενας μας εχει την αντίληψη βαση του τροπου σκεψης μας να δει αν του τεριαζει ο τροπος μας η οχι αλλα και να δει πως αυτος μπορει να σκεφτει για να παιξει και με εναν δικο του τροπο
Το παν στο στοιχημα ειναι η πιστη στον εαυτο μας ακομα και απο τα γραφωμενα απο εναν που θα παρουμε πρεπει να το πιστεψουμε και οχι να τα παρουμε απλα για να τα παρουμε αρα η νικη η η ηττα ειναι θεμα καθαρο απο τον ιδιο μας τον εαυτο
ΥΓ.. Αν πιασω τα 9 εκατομμυρια ευρω στο τζοκερ θα παρω δωρο στον νιπλ μια μασερατι το τελευταιο μοντελο γιατι η μασερατι ειναι στο γρουπ που εχουν οι ανιελι και επειδη ειναι μουρι