Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Αντζελο το ψαχνω λιγο,βλεπω πως για τα τρια βασικα σημεια του αγωνα,εχει 0 τις εκατο γκανιοτα η στοιχιμαν.
Αλλα δε θα επρεπε αντιστοιχως να εχει και για τα αλλα σημεια?

Εντυπωση μου κανει. :think:
ναι οντως σε αυτο εχεις δικιο.. :think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Αντζελο λεω για Ανζε...
και οβερ η γκολ / γκολ την Κεραταρο του Μυκονιατη "Δόντια"...
Αν το μπουμπουνίσω προς οβερ θα βάλω 2&οβερ μαζι ομως μαλλον

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το τελευταιο δεκαημερο εχω χασει στοιχηματα στο 86,στο 87,στο 88,στο 91,στο 93.Σημερα εχασα το στοιχημα με μπαζερ μπιτερ του Γιουλ.ΤΟ επομενο βημα ειναι να χασω στοιχημα στα χαρτια...
Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω κανα κοκαλακι νυχτεριδας μπας και σωθει η ψυχη μου απο τις αμετρητες βλασφημιες που εχω ριξει?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Αντζελο λεω για Ανζε...
και οβερ η γκολ / γκολ την Κεραταρο του Μυκονιατη "Δόντια"...
Αν το μπουμπουνίσω προς οβερ θα βάλω 2&οβερ μαζι ομως μαλλον
ανζε και εγώ βλέπω μαζί με Μπρεστ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα
Ανζε-Κλερμον=οβερ
Ντε χΑΑΝΓΚ-Ντορντρεχτ=γκολ-γκολ
Λιρς-Μαλιν=γκολ-γκολ
Μποεμνιαν-Ντερι=οβερ
Ντανταλκ-Κορκ=γκολ-γκολ
Σλιγκο Ροβερς-Σεντ Πατρικς=χ2 διπλη ευκαιρια
Σεαρα-Σαντα Κρουζ=1

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ 1,50  ΕΥΡΩ :)
μΕΓΙΣΤΟ Κερδος  43,67 ΕΥΡΩ :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αδερφε σκεφτηκα να το βαλω στην αρχη 20 ευρω :) Αλλα μετα ειπα στατιστικα δεν μου βγαινει :) το παιχνιδι για 2πλο :) Πως θα το βαλω 20 ευρω :) Μου εβγαινε 2πλο μονο οτι η γκροιτερ φιτρ παντα εφτανε στην πηγη και νερο δεν επινε δηλαδη ειχε ευκαιριες να βγει στην Α εθνικη γερμανιας και κατι γινοταν και εχανε δηλαδη η δεν ηθελε να ανεβει η τα εστεινε και δεν ηθελε να ανεβει :cheesy: λεω χρηστο παιξε με λογικη και βαλε 3 ευρω εντομεταξη και στα σαιτ που διαβασα μεσα στο ιντερνετ ασσο το εδιναν :) Ενταξει αν εβαζα 20 ευρω βγαζαμε με 60 ευρω στο κωλομπαρο ενα φουλ εξτρα κτλ :) τεσπα :) Το πηγα στατιστικα αλλα ο κομφουκιος ειπε οτι η γνωση χωρις την εμπειρια ειναι ενα αχρηστο στολιδι αρα το οτι ηξερα οτι η γκροιτερ φιτρ παει στην πηγη και κατι συμβαίνει και δεν πινει νερο ολο τυχαιος τυχαίος :) επρεπε να εβαζα το 20ευρω τεσπα ολα καλα :) 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
αδερφε σκεφτηκα να το βαλω στην αρχη 20 ευρω :) Αλλα μετα ειπα στατιστικα δεν μου βγαινει :) το παιχνιδι για 2πλο :) Πως θα το βαλω 20 ευρω :) Μου εβγαινε 2πλο μονο οτι η γκροιτερ φιτρ παντα εφτανε στην πηγη και νερο δεν επινε δηλαδη ειχε ευκαιριες να βγει στην Α εθνικη γερμανιας και κατι γινοταν και εχανε δηλαδη η δεν ηθελε να ανεβει η τα εστεινε και δεν ηθελε να ανεβει :cheesy: λεω χρηστο παιξε με λογικη και βαλε 3 ευρω εντομεταξη και στα σαιτ που διαβασα μεσα στο ιντερνετ ασσο το εδιναν :) Ενταξει αν εβαζα 20 ευρω βγαζαμε με 60 ευρω στο κωλομπαρο ενα φουλ εξτρα κτλ :) τεσπα :) Το πηγα στατιστικα αλλα ο κομφουκιος ειπε οτι η γνωση χωρις την εμπειρια ειναι ενα αχρηστο στολιδι αρα το οτι ηξερα οτι η γκροιτερ φιτρ παει στην πηγη και κατι συμβαίνει και δεν πινει νερο ολο τυχαιος τυχαίος :) επρεπε να εβαζα το 20ευρω τεσπα ολα καλα :)   
υγεια.. :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
τι ωραια οταν ριχνει καρεκλες απο βροχη ... χαιρομαι το αυτοκινητο  :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom