Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τα πεντακο της αλλοδαπης?  :birdman:
οχι ρε μακακας ειμαι;

λοιπον σε ευχαριστω για χτες,ηρθες σαν οραμα αγιου χτες μπροστα μου την ωρα που ημουν πρακτορειο και εριξα ασο απο ημιχρονο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.026
Πόντοι
2.606
οχι ρε μακακας ειμαι;

λοιπον σε ευχαριστω για χτες,ηρθες σαν οραμα αγιου χτες μπροστα μου την ωρα που ημουν πρακτορειο και εριξα ασο απο ημιχρονο
αι καντ σι δε εριφιον ιν δε σουβλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχει κανεις τιποτα να δωσει σημερα,για χαρτζιλικι μπας κ κανουμε τιποτα?
Τα σεβη μου.
σουκερα το δελτιο του αντζελο θα ακολουθησω κσι γω αλλα τα τρια με την μεγαλυτερη αποδοση

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Η bet365 υποστηρίζει τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό
Εστάλη23/10/2014 12:35ΑναφοράWMS0379517945
Γεια σας Xristos

Ο στοιχηματισμός θα πρέπει να είναι μια απολαυστική δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου. Ως ένας λειτουργός υπεύθυνου στοιχηματισμού, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι παρέχουμε μια γκάμα επιλογών για να βοηθάμε τους πελάτες να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους.

Πληροφορίες για τη Διατήρηση του Ελέγχου
Ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων παίζουν μέσα στα όρια τους, για μερικούς ο στοιχηματισμός μπορεί να γίνει πρόβλημα. Μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο να θυμάστε τα ακόλουθα:

- Ο στοιχηματισμός θα πρέπει να είναι διασκεδαστικός και να μην αντιμετωπίζεται ως τρόπος για να βγάλετε χρήματα.
- Αποφύγετε να προσπαθείτε να ρεφάρετε απώλειες.
- Παίξτε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε.
- Παρακολουθήστε το χρόνο και το ποσό που ξοδεύετε στο στοιχηματισμό.
- Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα από το στοιχηματισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αυτο-Αποκλεισμού.

Όρια Κατάθεσης
Η δυνατότητα Ορίων Κατάθεσης σας επιτρέπει να περιορίσετε το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να καταθέσετε στον bet365 λογαριασμό σας. Το Όριο Κατάθεσής σας μπορεί να καθοριστεί σε βάση 24 ή 168 ωρών (7 ημέρες). Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αναθεωρήσετε το όριο σας προς τα κάτω με άμεση ισχύ, αλλά οποιαδήποτε αύξηση θα χρειάζεται 24 ώρες για να ισχύσει στον λογαριασμό σας.

Για να ορίσετε ή να αλλάξετε το Όριο Κατάθεσής σας, επιλέξτε Λογαριασμός παραπάνω, μετά Τα Στοιχεία Μου, και κάντε κλικ στα Προσωπικά Στοιχεία.

Περαιτέρω Πληροφορίες
Οι παρακάτω επιλογές μπορεί να σας βοηθήσουν επίσης στη διαχείριση του λογαριασμού σας:

- Αυτο-Αποκλεισμός ή Αποχώρηση.
- Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνου Στοιχηματισμού.
- Γονικοί έλεγχοι.

Αν θα θέλατε οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω επιλογές, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον τομέα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα μας ή ελάτε σε Επικοινωνία μαζί μας για να μιλήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας Εξυπηρέτησης Πελατών. Όλο το προσωπικό μας Εξυπηρέτησης Πελατών λαμβάνει εκπαίδευση γνώσης για θέματα προβλήματος τζόγου και είναι διαθέσιμο να συνομιλήσει μαζί σας σχετικά με οποιεσδήποτε ανησυχίες μπορεί να έχετε.

Φιλικά,
Η Ομάδα της bet365
Παιδια αυτο το έστειλαν  και σε άλλους ? η μονο εγω εχω το προβλημα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.282
Πόντοι
5.006
Γεια σας Xristos

Ο στοιχηματισμός θα πρέπει να είναι μια απολαυστική δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου. Ως ένας λειτουργός υπεύθυνου στοιχηματισμού, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι παρέχουμε μια γκάμα επιλογών για να βοηθάμε τους πελάτες να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους.

Ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων παίζουν μέσα στα όρια τους, για μερικούς ο στοιχηματισμός μπορεί να γίνει πρόβλημα. Μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο να θυμάστε τα ακόλουθα:

- Ο στοιχηματισμός θα πρέπει να είναι διασκεδαστικός και να μην αντιμετωπίζεται ως τρόπος για να βγάλετε χρήματα.
- Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα από το στοιχηματισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αυτο-Αποκλεισμού.

Όρια Κατάθεσης
Η δυνατότητα Ορίων Κατάθεσης σας επιτρέπει να περιορίσετε το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να καταθέσετε στον bet365 λογαριασμό σας. Το Όριο Κατάθεσής σας μπορεί να καθοριστεί σε βάση 24 ή 168 ωρών (7 ημέρες). Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αναθεωρήσετε το όριο σας προς τα κάτω με άμεση ισχύ, αλλά οποιαδήποτε αύξηση θα χρειάζεται 24 ώρες για να ισχύσει στον λογαριασμό σας.

Για να ορίσετε ή να αλλάξετε το Όριο Κατάθεσής σας, επιλέξτε Λογαριασμός παραπάνω, μετά Τα Στοιχεία Μου, και κάντε κλικ στα Προσωπικά Στοιχεία.

Περαιτέρω Πληροφορίες
Οι παρακάτω επιλογές μπορεί να σας βοηθήσουν επίσης στη διαχείριση του λογαριασμού σας:

- Γονικοί έλεγχοι.

Αν θα θέλατε οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω επιλογές, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον τομέα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα μας ή ελάτε σε Επικοινωνία μαζί μας για να μιλήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας Εξυπηρέτησης Πελατών. Όλο το προσωπικό μας Εξυπηρέτησης Πελατών λαμβάνει εκπαίδευση γνώσης για θέματα προβλήματος τζόγου και είναι διαθέσιμο να συνομιλήσει μαζί σας σχετικά με οποιεσδήποτε ανησυχίες μπορεί να έχετε.

Φιλικά,
Η Ομάδα της bet365
και σε μένα μόλις έπαιξα τα στοιχιματα αυτά πριν λίγο μου στείλανε και μένα αυτό το mail.. :sunglasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
και σε μένα μόλις έπαιξα τα στοιχιματα αυτά πριν λίγο μου στείλανε και μένα αυτό το mail.. :sunglasses:
για μια δωση κανα δευτερολεπτο λεω απο μεσα μου μπας και βρήκαν  οτι εχω πρόβλημα  :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
To πρωι βλεπω εναν άρρωστο  παναθηναικακια :)  Του λεω ρε συ τι εβγαλε ο ρομπερτο :)  Με λεει ασε δεν κοιμηθικα το βραδυ μια στο κεφαλι του χτυπουσε η μπαλα μια στο χερι μια στον ωμο του μια  στο δοκορι δεν εμπενε η μπαλα με τιποτα μεσα  :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
To πρωι βλεπω εναν άρρωστο   παναθηναικακια :)  Του λεω ρε συ τι εβγαλε ο ρομπερτο :)  Με λεει ασε δεν κοιμηθικα το βραδυ μια στο κεφαλι του χτυπουσε η μπαλα μια στο χερι μια στον ωμο του μια  στο δοκορι δεν εμπενε η μπαλα με τιποτα μεσα  :2funny:
ουτε και σημερα θα κοιμηθει το βραδυ,απο τη στεναχωρια του  :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ουτε και σημερα θα κοιμηθει το βραδυ,απο τη στεναχωρια του  :2funny:
για το μπασκετ λες μαλλον :) Παντως παιδια εχθες στο μπασκετ ο ΠΑΟΚ :) επαιζε με ενα παρταλι τον εδινε για νικη 1,48 χωρις χαντικαπ ενω το πρωι το σκεφτηκα το ειπα στον προποτζι με ειπε αυτος οτι το ειδε μεσα 1,48 με ειπε οτι και το χαντικαπ που ηταν στον ΟΠΑΠ ηταν βατο δηλαδη καλο οτι εμινε ο σουλης μαρκοπουλος στον ΠΑΟΚ κερδισε ο ΠΑΟΚ μεσα στην τουρκια σκεφτηκα να βαλω στον Ασσο ενα ποσο στην βετ365 ολα καλα μεχρι εκει μετα πηγα το μεσημερι για υπνο σπιτι ξυπνησα το απογευμα ειχα ξεχασει τα παντα παω στο προποτζιδικο το βλεπω γεματο μεσα μπασκετικους παοκτσηδες και μερικους ντουμπλεφας :) Και ο ΠΑΟΚ κερδισε με 19 ποντους διαφορα  :)  Τι θελω να πω οταν εχουμε μια αποκρυσταλομενη γνωμη και την αφησουμε να περασει χανουμε και εμεις κατα καποιον τροπο :) Δεν εχει συνέχεια ευκαιριες  :)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για το μπασκετ λες μαλλον :) Παντως παιδια εχθες στο μπασκετ ο ΠΑΟΚ :) επαιζε με ενα παρταλι τον εδινε για νικη 1,48 χωρις χαντικαπ ενω το πρωι το σκεφτηκα το ειπα στον προποτζι με ειπε αυτος οτι το ειδε μεσα 1,48 με ειπε οτι και το χαντικαπ που ηταν στον ΟΠΑΠ ηταν βατο δηλαδη καλο οτι εμινε ο σουλης μαρκοπουλος στον ΠΑΟΚ κερδισε ο ΠΑΟΚ μεσα στην τουρκια σκεφτηκα να βαλω στον Ασσο ενα ποσο στην βετ365 ολα καλα μεχρι εκει μετα πηγα το μεσημερι για υπνο σπιτι ξυπνησα το απογευμα ειχα ξεχασει τα παντα παω στο προποτζιδικο το βλεπω γεματο μεσα μπασκετικους παοκτσηδες και μερικους ντουμπλεφας :) Και ο ΠΑΟΚ κερδισε με 19 ποντους διαφορα  :)  Τι θελω να πω οταν εχουμε μια αποκρυσταλομενη γνωμη και την αφησουμε να περασει χανουμε και εμεις κατα καποιον τροπο :) Δεν εχει συνέχεια ευκαιριες  :)
για το ποδοσφαιρο,λεω που παιζουν στην ολλανδια.
λογικα,θα εχει πολυ δυσκολο βραδυ ο βαζελος.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
για το ποδοσφαιρο,λεω που παιζουν στην ολλανδια.
λογικα,θα εχει πολυ δυσκολο βραδυ ο βαζελος.
Α ναι αυτο δεν το σκεφτηκα  :cheesy: :grin: το μπασκετ σκεφτηκα γιατι ελεγα σε εναν παναθηναικακια το πρωι για καζουρα :cheesy: οτι η μπαγερν θα τους σπασει την λεκανη :cheesy: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Γκινγκάμπ @  2.87
Ντιναμό Κιέβου @  1.83
Διπλά: 5  @ €1 23/10/2014 17:38:53 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - BG7011494720I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  23/10/2014 17:38:53 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γκινγκάμπ Ντιναμό Μινσκ v Γκινγκάμπ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 23/10/2014 Κανένα 2.87 Ανοικτό
2 Ντιναμό Κιέβου ΑαΒ v Ντιναμό Κιέβου
(Τελικό Αποτέλεσμα) 23/10/2014 Κανένα 1.83 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 5 5,00 26,35
Συνολικό στοίχημα: 5,00  :tits2: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
τυπε μην πουλας τρελα στο λαο του μπου  :2funny:
μαν ειναι καποιοι που γουσταρουν να παιζουν μπασκετ στοιχημα  αλλα και να βλεπουν και να παρακολουθουν :) Ας πουμε εγω δεν γουσταρω το μπασκετ :) ουτε να το βλεπω :) ουτε να το παρακολουθω :grin: ουτε να το παιζω :) στο στοιχημα με εξαιρεση κατι σαν αυτον τον αγωνα που ομως ξεχασα να τον παιξω :) Οι μπασκετικοι οπαδοι ειναι υσιχοι οι ντουμπλεφας αυτοι που τα βλεπουν ολα σε σχεση με την ομαδα τους και αυτοι ειναι υσιχοι εμεις οι αμιγούς ποδοσφαιρικοι οπαδοι ειμαστε ανήσυχοι :grin: και στον κουβα :2funny:  

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας Xristos

Όρια Κατάθεσης

Περαιτέρω Πληροφορίες

- Γονικοί έλεγχοι.

Φιλικά,
Η Ομάδα της bet365
lol.και σε εμενα αδερφε.ειχα και εγω την ιδια απορια το πρωι..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
lol.και σε εμενα αδερφε.ειχα και εγω την ιδια απορια το πρωι..
για μερικα δευτερολεπτα εκανα μια σκεψη μπας και το εχω μονο αποδεκτο μετα ειπα οτι θα ειναι σε ολους :) :) :) :)

DM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
1.466
Πόντοι
216
Δε μας τα λεει καλα η Δυναμο Κ...

Stories

Νέο!

Stories