realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε κοψε το στοιχημα... φιλικα δεν το χειςη Ατλετικο....μαλακιζονται με τους ξυλοκοπους
φιλε κοψε το στοιχημα... φιλικα δεν το χειςη Ατλετικο....μαλακιζονται με τους ξυλοκοπους
φιλε κοψε το στοιχημα... φιλικα δεν το χεις
εγω δεν επαιξα, αλλα δεν αποτελει αχαστο ματς η αθλετικο στο χαλι που ειναι φετος.
δεν διαβαζονται σωστα με αυτο το σκεπτικο τα ματς
Μας εβαλε τα γυαλια σημερα ο Μποτια αλανθαστος..Καλα για τον Ρομπερτο τι να πει κανεις αν πουληθηκε το μοσχαρικαλα νταξ αποψε μεχρι και ο Μποτια επαθε νεκρανασταση ημαρτον
το ενα μπουρδελο εχασε χτες με 7 απο την Μπαγερν
το αλλο μπουρδελο σημερα απο τον Ολυμπιακο....
διπλο απο ημιχρονο ειναι η γιουβε παιδες....εγω θα παιξω το σπιτι μου,το αμαξι,το εξοχικο και την στανη με τα προβατα ολα αφοβα
Μας εβαλε τα γυαλια σημερα ο Μποτια αλανθαστος..Καλα για τον Ρομπερτο τι να πει κανεις αν πουληθηκε το μοσχαρι
που στραβομουτσουνιασε στην αλλαγη του 15 εκ ποσα να πουληθει αυτος ο ανθρωπος..9 γκολ εβγαλε απιστευτος.
θα ξεπουλησει την συλλογη με τις τσοντες του για να φαει αυτος
Και η Γιουβετσι για γελια παντως...ουτε μια ατομικη ενεργεια δεν μπορουσανε να κανουν και παιρνουν το ΑΕΠ της κυπρου σε λεφτα ο καθενας...
Αυτη η Γιουβε αν επαιζε χθες με τη Μπαγερν θα ειχε φαει μια 5αρα στο πρωτο δεκαλεπτο
Ο γκρεγορ είπε να τον Ελληνοποιήσουμε να παίξει στη Εθνική,η γνώμη σου?Δεν ειναι μονο απο τους κορυφαιους τερμανατζηδες στην ευρωπη αλλα μαντης.Δεν το παιζαμε να κονομησουμε.
Εχει παιξει ρε με την ελπιδων της ισπανιας δεν νομιζω να γινεται.Μακαρι να γινοταν βεβαια γιατι τερματοφυλακας δεν υπαρχει στην εθνικη.Ο γκρεγορ είπε να τον Ελληνοποιήσουμε να παίξει στη Εθνική,η γνώμη σου?
Εχει παιξει ρε με την ελπιδων της ισπανιας δεν νομιζω να γινεται.Μακαρι να γινοταν βεβαια γιατι τερματοφυλακας δεν υπαρχει στην εθνικη.
:boobies :ναι γιατι στις υπολοιπες θεσεις ειναι μαζεμενοι ολοι οι γητευτες της μπαλας τυπε