χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
αντζελο ενας γνωστος μου με εδειξε εισιτηριο Ολυμπιακος-Juventus 75 ευρω
ναι στη 15 θύρα θα είναι...55 στη μεγάλη περιοχή 25 πίσω απο το τέρμα κτλ...αντζελο ενας γνωστος μου με εδειξε εισιτηριο Ολυμπιακος-Juventus 75 ευρω
ναι θυρα 15 εγραφε επάνω δεξια και κατω την τιμη 75 ευρω στα δεξια ενα ασπρο εισιτήριο ηταν αυτος ειναι τρελαμενος γαυρος απο μακεδονια να πηγαινει κατω κτλναι στη 15 θύρα θα είναι...55 στη μεγάλη περιοχή 25 πίσω απο το τέρμα κτλ...
ενε ενταξειΣτο τσου λου τόσο έχουν η τιμες...δε βλέπεις κολοπετινιτσες.
τσοντα σκληρη θα πας να δεις,τζαμπα θες να ναι;ενε ενταξει
αδερφε ΠΑΟΚ ειμαι οχι Ολυμπιακος γνωστος μου ολυμπιακτσης θα παει να δει τον αγωνα Αφου του χρονου θα δω την γιουβεντους που θα παιζει στην τουμπα Με τον ΠΑΟΚ στο τσου λου ΥΓ.. α αντζελο το εισητηριο ειναι και ονομαστικο με αφμ κτλ τι γινεται στην ελλαδα ρΕ γαμωτο ευρωπη γιναμετσοντα σκληρη θα πας να δεις,τζαμπα θες να ναι;
ευρωπαϊκή ένωση εξάλλου...αδερφε ΠΑΟΚ ειμαι οχι Ολυμπιακος γνωστος μου ολυμπιακτσης θα παει να δει τον αγωνα Αφου του χρονου θα δω την γιουβεντους που θα παιζει στην τουμπα Με τον ΠΑΟΚ στο τσου λου ΥΓ.. α αντζελο το εισητηριο ειναι και ονομαστικο με αφμ κτλ τι γινεται στην ελλαδα ρΕ γαμωτο ευρωπη γιναμε
3.45ποσο δινει αποδοση ο ασος του ολυμπιακου ρε τυποι?
ρε θα σε τα εχουμε πει 100 φορες...
Παω να αραξω γιατι ειμαι κουρασμενος απο την δουλεια αδερφε και σε ολα τα καρντασια του θρεντ και οχι μονο γιατι υπαρχουν και καποιοι που μονο βλεπουν και γουσταρουν φραπαλα χαβαλε κτλ η οχι Τεσπα ισως παιξω στον οπαπ 1χ διπλη ευκαιρια την ισλανδια με την ολλανδια κανα 3 ευρω γιατι το 2πλο με την φαση που βρισκεται η ισλανδια και την φαση που βρισκεται η ολλανδια δεν αξιζει με θυμίζει τον αγωνα της πολωνιας με την γερμανια που ηρθε 2-0 Εδω τουλαχιστων εχουμε και πιο εμφανης την φορμα των ομαδων α μπορει να το κολλησω με το 2πλο του βελγιου αυτο θα παιξω για το βραδυ παιδια 1χ διπλη ευκαιρια ισλανδια με την ολλανδια και 2πλο βελγιο δεν εχω δει βαθμολογιες τιποτα μονο απο τι εχω αγωνιστικα τις ομαδες στο μυαλο μου 3 ευρω θα παιξω αυτην την 2αδα ΥΓ.. Μονο αποδεκτο παιχνιδι με 1,50 την ολλανδια με την ισλανδια ο ΟΠΑΠ δεν θα το εδινε ουτε στον υπνο μας αν ηταν να βγει η μεγαλη η ομαδα τεσπα αυτες ειναι θεωριες και οχι επιβεβεωμενες πληροφοριες σιγιου λετερ τουναιτ τουντειευρωπαϊκή ένωση εξάλλου...
ρε θα σε τα εχουμε πει 100 φορες...
απο κατω σου δε βλεπεις ολοκληρη διαφημιση..
απο κατω σου δε βλεπεις ολοκληρη διαφημιση..
τυπε δεν ειναι διαφημιση ειναι προταση με αντικειμενικα κριτηρια