ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
είναι αργά...άντζελο διάβασες το μάθημά σου για σήμερα το βράδυ? ;)
είναι αργά...άντζελο διάβασες το μάθημά σου για σήμερα το βράδυ? ;)
ανοπροσαλη ομάδα μπορεί οποιον θέλει να κερδίσει αλλά μπορεί και να χασει απο τη κυρά Μαρία.Τη σάντος πως τη βλέπετε?
δεν μου κανουν κλικ τα βραδυνα.έπαιξα Φλαμένγκο οβερ Ιντερνάσιοναλ οβερ.θα παίξεις κάτι για το βράδυ?
Σκεφτόμουν για
άντερ την παραναένσε
Χ τη σάντος
1 τη ρεσίφε
χαιρετω την καλυτερη παρεα στην γη τους τζογαδορους μπουρδελιαριδες ζητω το μουνι ο τζογος και τα ξυδια με ρεγουλα βασικα και τα 3 με ρεγουλα πρεπει
ta poystaria oi Aγγλοι να δωσουν πισω τα αρχαια μας γλυπτα γαμω τα πρωταθληματα τους που δεν πιανονται ουτε με 3πλη καθαρα και παπαριες η μηγα κερδιζει τον ελεφαντα ελα μαν ελλαδα ειμαι πλακα σας εκανα απλα ειχα πλακωθει στην δουλεια πηπα κωλο εμπλοκη και ειπα να σας κανω λιγο πλακα εδω ειμαι ελλαδα δεν ξερω μερικοι απο εσας μπορει και να το καταλαβαν αφου εβαζα δελτια τις βετ365 που ηταν στα ελληνικα αν ημουν αυστραλια δεν νομιζω να μπορουσα να παιζω με τον κωδικο που εχω στην ελλαδα και να ειναι στα ελληνικα Παντως στο στοιχημα δεν με θελει καθολου σημερα ελεγα να παιξω μονο αποδεκτο κανα 100 ευρω την αυστρια με λεει μια ο ενας ειναι δυσκολο βασικα παιδια πρεπει να ακουμε τον εαυτο μας οσο και να το λεω οσο και να το διαλλαλω δεν το κανω το οτι εχω δυνατοτιτες το ξερω αλλα υποτιμω τον εαυτο μου Τεσπα υγεια να εχουμε το στοιχημα ειναι ενα παθος μια γκαυλα ετσι να το πω δεν το κανω για να γινω πλουσιος αλλα επειδη το γουσταρω αλλοι γουσταρουν να σκοτονουν πουλια και αγριογουρουνα κουνελια οι κυνηγοι εμεις εδω γουσταρουμε το στοιχημα απλα πρεπει να παιζουμε συγκεκριμενα και με ρεγουλαπου εισαι ρε παίκτη? Αυστραλία είσαι ακόμα? Μόνιμα ή προσωρινά εκεί?
αδερφε να αρχισω με το 2 ερωτημα σου οταν ξερεις 1 ανθρωπο δικο σου φιλο σου και σου πει πχ ενω εσυ του πεις το βλεπω ασσο σου πει αυτος ναι αλλα ειναι δυσκολο παιχνιδι οπως και να ειναι επειδη εχουμε και φιλοτιμο (στο στοιχημα δεν θελει φιλοτιμο) καπως κατι γινεται και στο λογικο κοματι το δικο σου το ατομικο σου επειδη δεν ειμαστε ρομποτ καπως κατι επιρεαζεσε γιατι λειτουργεις συναισθηματικα που αυτο δεν πρεπει να ισχυει στο στοιχημα απλα εχει να κανει μαλλον και με την ψυχολογια ιδιοσυγκρασια του ιδιου του ατομου προσωπικα Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι πολυ συγκεκριμενοι πολυ σφιχτοι τσιγκουνιδες να το πω που περα απο τον εαυτο τους δεν ακουν τιποτα αλλο και ομως για το στοιχημα αυτοι ειναι οι πιο κερδισμενοι τεσπα παρασυρομαι ενω δεν πρεπει αφου εχω την γνωμη μου αλλα και απο την αλλη οταν λες στον φιλο σου θα παιξεις 100 ευρω για να το πεις σε αυτον που τον λες και ειναι αυτος φιλος σου εφοσον δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο αρα και αυτος θελει να σε προφυλαξει στους δυσκολους κερους που ζουμε ολοι μας οσο για το 1 σκελος της ερωτησης σου υγεια να εχουμε ο καθενας κανει οτι μπορει για να τα βγαζει περατώρα μου κύνησες την περιέργεια να σε ρωτήσω με τι ασχολείσαι αλλά δε θα το κάνω για ευνόητους λόγους.
Αν και τώρα που τα λέμε γενικότερα καμιά φορά με πιάνει περιέργεια για πολλούς από εδώ μέσα.
Όπως και να έχει ένα είναι το βασικό. Όταν κάποιος ποντάρει δικά του λεφτά, είναι λογικό προτερεότητα να βάζει στις δικές του επιλογές αγώνων. Όπως θα σε επιρεάσει ένας και θα σου πεί τη γνώμη του (όπου είναι και σεβαστή), άλλες φορές θα αποδειχθεί σωτήρια και άλλες καταστροφική. Πάντως ποτέ δεν είναι μόνο το ένα.
αδερφε να αρχισω με το 2 ερωτημα σου οταν ξερεις 1 ανθρωπο δικο σου φιλο σου και σου πει πχ ενω εσυ του πεις το βλεπω ασσο σου πει αυτος ναι αλλα ειναι δυσκολο παιχνιδι οπως και να ειναι επειδη εχουμε και φιλοτιμο (στο στοιχημα δεν θελει φιλοτιμο) καπως κατι γινεται και στο λογικο κοματι το δικο σου το ατομικο σου επειδη δεν ειμαστε ρομποτ καπως κατι επιρεαζεσε γιατι λειτουργεις συναισθηματικα που αυτο δεν πρεπει να ισχυει στο στοιχημα απλα εχει να κανει μαλλον και με την ψυχολογια ιδιοσυγκρασια του ιδιου του ατομου προσωπικα Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι πολυ συγκεκριμενοι πολυ σφιχτοι τσιγκουνιδες να το πω που περα απο τον εαυτο τους δεν ακουν τιποτα αλλο και ομως για το στοιχημα αυτοι ειναι οι πιο κερδισμενοι τεσπα παρασυρομαι ενω δεν πρεπει αφου εχω την γνωμη μου αλλα και απο την αλλη οταν λες στον φιλο σου θα παιξεις 100 ευρω για να το πεις σε αυτον που τον λες και ειναι αυτος φιλος σου εφοσον δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο αρα και αυτος θελει να σε προφυλαξει στους δυσκολους κερους που ζουμε ολοι μας οσο για το 1 σκελος της ερωτησης σου υγεια να εχουμε ο καθενας κανει οτι μπορει για να τα βγαζει περα
δωστης αερα αδελφε και ...καλησπερα δωστε στον λαο να παιξει που ειναι ο ρεντ που ειναι ο αντζελο που ειναι ο γεοπασ που ειναι ο πιπης που ειναι ο νιπλ που ειναι ο νικ που ειναι ο κιρονας που ειστε δωστε και σωστε ο λαος απαιτει προβλεψεις και σημεια καθε στιγμη υπαρχει ενας αγωνας ενας στοχος πρεπει να βγαζουμε λεφτα απο το στοιχημα χριστιδη ο λαος θελει σημεια θελω να δωσω πιπα μια βουλγαρα που μενει στην πολυκατοικια που μενω και εγω Αντε ελλαδαρα αντε παιδια ξεσηκωθητε βγειτε στα μπαλκονια για φραπε ζητω το κιλελερ
αδερφε ποτε θα πιασουμε το τζοκερ να σε παρω ενα skoda fabia δωρο fool extra υγεια πω πω μας εχει φαει ο κουβας με τις μακακιες που παιζω παιζουμε γιατι και αλλοι θα ειναι σαν και εμεναδωστης αερα αδελφε και ...
ποσο δινει χρησταρα;3 εκατομμυρια ευρω στον ασσο της ελλαδα με την βορια ιρλανδια
1,40 ΟΠΑΠ 1,50 ΒΕΤ365 Που το ειχα δει εχθες βασικα αν το παμε τελειως μαθηματικα που ο τριτος βγαινει μπαραζ και το Χ μαθηματικα δεν μας χαλαει δηλαδη πειτε μου εναν λογο να παιξουμε αυτον που εχει 1 βαθμο με αυτον που εχει 6 στο 1,40? ενταξει ασσο το βλεπω γιατι η βορια ιρλανδια ειναι βορια ιρλανδια αλλα..ποσο δινει χρησταρα;
νομιζω έστω οριακά θα κερδίσουμε...1,40 ΟΠΑΠ 1,50 ΒΕΤ365 Που το ειχα δει εχθες βασικα αν το παμε τελειως μαθηματικα που ο τριτος βγαινει μπαραζ και το Χ μαθηματικα δεν μας χαλαει δηλαδη πειτε μου εναν λογο να παιξουμε αυτον που εχει 1 βαθμο με αυτον που εχει 6 στο 1,40? ενταξει ασσο το βλεπω γιατι η βορια ιρλανδια ειναι βορια ιρλανδια αλλα..