Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Kαταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά...aso τα γιαννενα
Τον άσο στον ΠΑΣ τι τον ήθελες γαμώ το φελέκι μου???όποτε μας παίζεις άσο γκελάρουμε...
Kαταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά...aso τα γιαννενα
σπιτι σουΠού είσαι ρε μαλάκα?????
θα παιξει & ο σισιτς ρε βοσκε???Kαταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά...
Τον άσο στον ΠΑΣ τι τον ήθελες γαμώ το φελέκι μου???όποτε μας παίζεις άσο γκελάρουμε...
καλη χρονια και σε σενα!!!με αδικεις την προηγουμενη που σας επαιξα κερδισατε. σημερα το επαιξα μονο και ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισετε περιθωρια δεν υπαρχουν και η ξανθη φετος δεν λεει και πολλα!!καλη επιτυχια!!!Kαταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά...
Ενώ εμείς βγάζουμε φωτιές...μπάχαλο είναι η ομάδα!!!καλη χρονια και σε σενα!!!με αδικεις την προηγουμενη που σας επαιξα κερδισατε. σημερα το επαιξα μονο και ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισετε περιθωρια δεν υπαρχουν και η ξανθη φετος δεν λεει και πολλα!!καλη επιτυχια!!!
Δεν ξέρω,πάντως εκτός αποστολής έμεινε και ο μπακαγιόκο και ο μενδρινός και ο Μαϊστοροβιτς...οπότε έστω και για λίγο θα παίξει!θα παιξει & ο σισιτς ρε βοσκε???
κοιτα δεν λεω οτι βγαζετε φωτιες αλλα με λεβαδειακο και ηρακλη μονοι σας βγαλατε τα ματια σας.αν δεν κερδισετε σημερα θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα ο κομποτης σας εχει μεσα στο Β γυρο και θα πρεπει να παρετε αποτελεσμα.χθες κανανε ομορφιες με τον μακαροΕνώ εμείς βγάζουμε φωτιές...μπάχαλο είναι η ομάδα!!!
Εχουμε και ωραίο τιμ διαιτητικό,θα έχουμε ομορφιές σήμερα,βλέπω στο τέλος να πέφτουν φάπες!!!
Δεν ξέρω,πάντως εκτός αποστολής έμεινε και ο μπακαγιόκο και ο μενδρινός και ο Μαϊστοροβιτς...οπότε έστω και για λίγο θα παίξει!
Γενικά ο Β' γύρος θα έχει πολλέεεες ομορφιές...είδωμεν...κοιτα δεν λεω οτι βγαζετε φωτιες αλλα με λεβαδειακο και ηρακλη μονοι σας βγαλατε τα ματια σας.αν δεν κερδισετε σημερα θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα ο κομποτης σας εχει μεσα στο Β γυρο και θα πρεπει να παρετε αποτελεσμα.χθες κανανε ομορφιες με τον μακαρο
Λες να ανοίξει τόσο?Δεν αποκλείεται...4-6 στο φαληρο!!!
Αν κατεβουν οπως ακουγεται,θα ειναι πολυ ανοιχτο ματς...Λες να ανοίξει τόσο?Δεν αποκλείεται...
Γιατι το χθεσινο Χ2 του μακαρου??Ψιλούποπτη η ανατροπή του Ηρακλέους!
Εγώ είχα φορτώσει το όβερ και πληρώθηκα και το είχα παίξει ζητούμενο Χ αλλά πήρα τα @@ μου λόγω Β' Ιταλίας!Γιατι το χθεσινο Χ2 του μακαρου??
Ουτε εκκλησια να εκλεβα
Ένα ντεμάκι λιγότερο!
Μιουταρανε το ζανκλοντ τα μουνια!!!
αν ειναι ετσι θα μεινουμε οι δυο μας ρε!!!Ένα ντεμάκι λιγότερο!
Κρίμα γιατί έχω την εντύπωση ότι είχε αρχίσει να λογικεύεται ο συγκεκριμένος μέσα από την κουβέντα!
Αν νικήσουν θα τον ξεμιουτάρουν!αν ειναι ετσι θα μεινουμε οι δυο μας ρε!!!
αντε και καμια εκτακτη συμμετοχη ο ντουσαν72..
υ.γ.ο ζανκλοντ ηταν ο μονος που ασχολουταν με τις μαλακιες τους..επειδη τους απανταγε στο ιδιο πνευμα,τον στειλανε!
μαλακια το μιουταρισμα του..
ζιροου κουφαλα
δεν ειναι και απιθανο!Αν νικήσουν θα τον ξεμιουτάρουν!
Δεν τους λέμε τυχαία gayρους!!!!!