st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
επαιξες βιλα που ελεγες
Μεγαλος ο ασσος μια χαρουλα ειναι...
επαιξες βιλα που ελεγες
Μεγαλος ο ασσος μια χαρουλα ειναι...
Αρε κουφαλα... ΔωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚι εσύ προληπτικός,ε?
Για σήμερα έχω παίξει Γάνδη 2 , Μάντσεστερ όβερ!
Άντε πήγε ταμείο και ο koko...μπας και σταματήσει να μας κακολογεί!Αρε κουφαλα... Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άντε πήγε ταμείο και ο koko...μπας και σταματήσει να μας κακολογεί!
Άσε την κλαψομουνίαση ρε...αφού το ξέρεις καλά ότι είχε συμβεί το αντίθετο!Για ένα διάστημα όποιο παιχνίδι μου έπιανες στο βρωμόστομα σου,το έκαιγες!ο δεκεμβρης κλεινει ως ο πιο κερδοφορος μηνας στην μεχρι τωρα ενασχοληση μου με το στοιχημα.
αν δεν με γκαντεμιαζες και με την βαλενθια πριν 10 μερες θα ηταν ακομα καλυτερα.
γενικα το 2009 κλεινει με κερδος σχεδον διπλασιο απο το 2008.
απο τις προτασεις που βλεπω εδω πιστευω οτι κ αρκετοι ακομα ειναι με θετικο ταμειο φετος.
καλη τυχη σε ολους μας για το 2010
να κανουμε το κεφι μας κ να βγαζουμε κ κατι.
Σέλτικ όβερ και από εκεί και πέρα Λα Κορούνια 2 (Χ) , Έλτσε 1 . Προσοχή στα πρωταθλήματα που επαναρχίζουν...δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι φάγανε τους περισσότερους κουραμπιέδες!
Θέλεις μεγάλη κάβα για το συγκεκριμένο σύστημα και όντως έχει ρίσκο και θέλει υπομονή!Συμήθως το παίζουνε σε μεγάλες διοργανώσεις όπως Γιούρο ή Μουντιάλ με την λογική ότι κάποια στιγμή θα σκάσει το Χ!Εγώ είμαι υπέρ της πρόβλεψης οπότε δεν μου λέει κάτι!Ρε παιδιά αυτό το σύστημα με τα Χ σε μονούς αγώνες (το οποίο συνήθως δίνει κοντά στο 3 απόδοση), όπου διπλασιάζεις το ποσό στο επόμενο στοίχημα όταν χάνεις και ξεκινάς από το ίδιο ποσό όταν κερδίσεις, το έχει ακολουθήσει κανείς να μας πει αν αξίζει;
Γιατί μαθηματικά ωραία μου το εξήγησαν και μένα, αλλά στην πράξη μου φαίνεται κάπως ρίσκο. Αν για παράδειγμα ξεκινήσω με το ποσό των 50 ευρώ στο πρώτο ποντάρισμα και με πάει κουβά τις τρεις πρώτες φορές (δηλαδή 50, 100, 200) πως θα ποντάρω μετά 400 όταν ήδη έχω χάσει 350 ευρώ; Για μεροκάματο πάμε και παίρνουμε ένα νορμάλ μισθό 1.000 ευρώ (τουλάχιστον εγώ).
Άκυρο...αναβλήθηκε!Αρκετά Χ βλέπω σήμερα στην Β' Ιταλίας λόγω και της κακοκαιρίας...αυτό όμως που γουστάρω πιο πολύ είναι ο αυριανός άσσος της Σίτι!
Θα δωσω μπασκετ αυριο
Δεν λεω τπτ αλλο!!!