gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυριο να μελετησουμε λιγο και μετα να παιξουμε τα απιθανα πιθαναγια αυριο εχετε να προτεινετε τιποτα?
αυριο να μελετησουμε λιγο και μετα να παιξουμε τα απιθανα πιθαναγια αυριο εχετε να προτεινετε τιποτα?
αποελ διπλο τυπεαυριο να μελετησουμε λιγο και μετα να παιξουμε τα απιθανα πιθανα
ναι καταλαβαινω.απλως οταν υπαρχει χασουρα υπαρχει και γκρινια.χιλιαδες χανουν ολοι αλλα δεν κοροιδευεις..καταλαβαινεις πως το λεω κιρονα..
εμανα προσωπικα με εχεις ακουσει να κανω γκρινα?εκτος απο σημερα οχι για τη χασουρα εξαλλου κανενα δεν επιασα απο τα τρια οπως πολλοι αλλοι...ναι καταλαβαινω.απλως οταν υπαρχει χασουρα υπαρχει και γκρινια.
αλλα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.
Ρομα 1
Μπαγερν Χ
Παρι χ
Σπορτνγκ Χ2
Πορτο 1
Μπιλμπαο 2
δεν το βλεπω να πιανει τιποτα , αλλα θα δουμε , γιατι απο γκαντεμια παμε καλα
οχι δε λεω κατι για εσενα.εννοειται.μα και η χασουρα το παιχνιδι ειναι.εμανα προσωπικα με εχεις ακουσει να κανω γκρινα?εκτος απο σημερα οχι για τη χασουρα εξαλλου κανενα δεν επιασα απο τα τρια οπως πολλοι αλλοι...
παιζεις οτι θελεις αλλα οχι στον αλλο αντιπαραθεση το τι παιζει...τρολαρισματα αλλου...
μπράβο σου καλά ξηγηθηκες...Μεγάλος κουβάς σήμερ μάγκες. Τα σημεία που παίξαμε άντζελο τα θεωρούσα λογικά να κάτσουν. Πρεμιέρα και έδρες λογικό να θέλουν να πάρουν το τρίποντο. ΚΑι δυστυχώς δεν έκατσε τίποτα. ΣΚΑΤΆ. Πάλι καλά λίγο πριν ξεκινήσουν μου έρχεται εμπνευση και παίζω με ένα 5ευρω 4 αγγλικές για το μήπως και το 50ευρω αν το έχανα. Ευτυχώςβγήκε αυτό οπότε είχαν ένα κέρδος 50 ευρώ. Αλλά και παλι κρίμα για το μεγάλο μας δελτίο μάγκες.
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Γουότφορντ Μπλάκπουλ - Γουότφορντ
Championship 1.95 16/09, 21:45 Κερδισμένο (0-1)
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Μπρέντφορντ - Νόριτς
Championship 1.90 16/09, 21:45 Κερδισμένο (0-3)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μπρίστολ Σ. Πορτ Βέιλ - Μπρίστολ Σ.
League 1 2.15 16/09, 21:45 Κερδισμένο (0-3)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μπόλτον Μπόλτον - Ρόδεραμ
Championship 2.40 16/09, 22:00 Κερδισμένο (3-2)
αύριο κάτι θα παίξουμε... ;)ρε είχα κολλήσει να βλέπω τον γαύρο και στο ημίχρονο κοίταξα μόνο το στοίχημα που είχα παίξει με το 50ευρω γιατί αυτό δεν το πολύ περίμενα.
Και με είχε πάρει και από κάτω γιατί λέω πάει τα χάσαμε τα λεφτά μας. Πάλι καλά.
Κοιτάζεις για Μπραζίλ τίποτα?
αύριο κάτι θα παίξουμε... ;)
Άντε να δούμε ρε μαέστρο.. Μια καλή μπαζούλα ρε γαμώτο.. Έχω βάλει στόχο και το αμάξι δε ξέρω αν το θυμάσαι..
Άντε να δούμε ρε μαέστρο.. Μια καλή μπαζούλα ρε γαμώτο.. Έχω βάλει στόχο και το αμάξι δε ξέρω αν το θυμάσαι..
τι αμαξι θα χτυπησεις μαν ? εχεις κατι κατα νου ?
Μονο Μπαρτσα βλεπω να περναειΠολλές εκπλήξεις προβλέπω σημερα