Επισκέπτης
οποιος θελει να κονομησει πολλα ευρω διαβαζει μονο ρεντμανφτο τυπε
οποιος θελει να κονομησει πολλα ευρω διαβαζει μονο ρεντμανφτο τυπε
Ρε συ Rent βρηκες την Ζενιτ (που γαμηθηκε ο Διας και εβαλε γκολ ο Χουλκ, οταν πριν λιγες εβδομαδες τον ηπιανε στην Κυπρο) και εχασες ολα τα αλλα
Ουτε την Ομαδα σου τον Γαυρο δεν επιασες
Τι Πανηγυριζεις και με βαζεις και σε edit ?
Και εγω σου εγραψα χθες οτι η Ατλετικο δεν κερδιζει σημερα οπως εγραψες .. με βλεπεις να σου κανω τον εξυπνο ?
ελα ρε τυπε κουβα πηγαμε και οι δυοΡε συ Red βρηκες την Ζενιτ (που γαμηθηκε ο Διας και εβαλε γκολ ο Χουλκ, οταν πριν λιγες εβδομαδες τον ηπιανε στην Κυπρο) και εχασες ολα τα αλλα !!!
Και εγω σου εγραψα χθες οτι η Ατλετικο δεν κερδιζει σημερα την ομαδα σου, οπως εγραψες .. με βλεπεις να σου κανω τον εξυπνο ?
red αγορι μου τι σημαινει τωρα αυτο που ποσταρεις αυτα που ελεγα τι λεει για δειξε μου να καταλαβω..εισαι στοκος δεν καταλαβαινεις την ποσταρες την μπενφικα την επαιξες 2?αλλη φορα εμενα δεν μου ξανακανεις παραθεση οκ..πριν ενα χρονο μου ελεγες πως θα παιξεις στοιχιμα ποσο κανει η στηλη και πως παιζεται το συστημα 3.4 τα ξεχασες?αλλου τις εξυπναδες σου γκε γκε...... με πμ με ρωταγες......
οχι τις εξυπναδες αλλου οχι σε μενα..δεν καταλαβαινει οτι παιζει ο κοσμος λεφτα...ας παιξει αυτα που λεει αν παιζει κιολας και να μην κρινει τους αλλους...δεν μπορει να με ρωταει πριν 1 χρονο πως παιζεται το στοιχιμα και να κανει τον εξυπνο τωρα...εξαλλου εχει βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του..:o :o :o :o
peace μπραδερι
αυτο νιπλ καταλαβες τα λεει ολα....Ρε συ Red βρηκες την Ζενιτ (που γαμηθηκε ο Διας και εβαλε γκολ ο Χουλκ, οταν πριν λιγες εβδομαδες τον ηπιανε στην Κυπρο) και εχασες ολα τα αλλα !!!
Και εγω σου εγραψα χθες οτι η Ατλετικο δεν κερδιζει σημερα την ομαδα σου, οπως εγραψες .. με βλεπεις να σου κανω τον εξυπνο ?
παιζεις οτι θελεις αλλα οχι στον αλλο αντιπαραθεση το τι παιζει...τρολαρισματα αλλου...
;)Κι εγώ το κανα σήμερα αυτο αλλα ειρωνευόταν τον ολυμπιακο οποτε συγχωρούμαι
Κι εγώ το κανα σήμερα αυτο αλλα ειρωνευόταν τον ολυμπιακο οποτε συγχωρούμαι
αυτο νιπλ καταλαβες τα λεει ολα....
ρισκαδορικοεχω σε δελτιο εμπνευση της τελευταιας στιγμης
χ γαλατα
4-6 ολυμπιακο και ρεαλ
2πλο ζενιτ
νο γκολ μονακο και διπλο ντορτμουντ το μονο που εχασα
συστημα 3 χωρις πολλαπλασιαστη
κοστος 6 ευρω
μεγιστο κερδος 183 και κατι νομιζω....τι παιρνω περιπου;ξερει κανεις;
εχω σε δελτιο εμπνευση της τελευταιας στιγμης
χ γαλατα
4-6 ολυμπιακο και ρεαλ
2πλο ζενιτ
νο γκολ μονακο και διπλο ντορτμουντ το μονο που εχασα
συστημα 3 χωρις πολλαπλασιαστη
κοστος 6 ευρω
μεγιστο κερδος 183 και κατι νομιζω....τι παιρνω περιπου;ξερει κανεις;
εσυ εισαι η τσιρλιντερ μας , θα σε περασουμε ενα χερι ολοι για γουρι και ολα καλα
επιασα 5 απο τα 6 σε συστημα 3 παιρνω τιποτα;κανα 80αρι ευρω;ρισκαδορικο
χιλιαδες χανουν ολοι αλλα δεν κοροιδευεις..καταλαβαινεις πως το λεω κιρονα..ειρηνη αδερφια.
προσωπικα εχασα ενα 500αρικο,αλλα ετσι ειναι ,θα ερθουν καλυτερες ημερες.