χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
Ξεκινάνε πχ κάπου στο 1.86 και τα δύο (όβερ/άντερ), όποιο πάρει μεγαλύτερο ποντάρισμα αρχίζει και πέφτει και αντίστοιχα αυξάνεται το άλλο 1.80 & 1.90, μετά 1.76 & 1.95 και κάπου εκεί, αν συνεχίζεται αυτό το βιολί, αλλάζει το χάντικαπ πχ πάει στο -9 ή -9,5 μπας και πάρει ποσά και από την άλλη. Ρίξε και μια ματιά στα εναλλακτικά χάντικαπ και θα δεις ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία διαφορών που αντί να αλλάζει η απόδοση πχ 0,07 για κάθε μισό πόντο που αγοράζεις σε αυτά μπορεί να φτάνει και 0,14 ή παραπάνωρε παιδιά μια ερώτηση γιατί μπλόκαρα με τα χάντικαπ στο μπάσκετ.
Λέει για τη μία ομάδα πχ -8.5 πόντους στο 1.80 και λέει για την άλλη +8.5 πόντους με απόδοση 1.90.
Αφού το ίδιο πράγμα δεν είναι? Τι δίνει + 8.5 στην πιο αδύνατη ομάδα, τι δίνει -8.5 στους πιο δυνατούς το θέμα είναι ίδιο.
Οι αποδόσεις όμως γιατί αλλάζουν?
αργεντινη διπλο
αγγλια ασσος
πηγες ταμειακι τυπε ;;;
πηγες ταμειακι τυπε ;;;
εγω για τον born το εγραψα δικε μου!Oχι τυπε μου..αφου δεν εκατσε να φαει την κοκκινη...ειναι νομοταγης τυπος !! ;)
εγω για τον born το εγραψα δικε μου!
Δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε ;)Μπερδευτηκε με τον κλωνο του μη το κανεις θεμα ;)
καλησπερα στον αδερφο αρχοντα νιπλ Αδερφε οτι γουσταρεις εσυ μετραειΗ ισπανια θα κερδισει σημερα μαγκες τι λετε ?
καλησπερα στον αδερφο αρχοντα νιπλ Αδερφε οτι γουσταρεις εσυ μετραει
Η ισπανια θα κερδισει σημερα μαγκες τι λετε ?
καλησπερα στον αδερφο αρχοντα νιπλ Αδερφε οτι γουσταρεις εσυ μετραει
Επιλογές
olos κοσμος ειναι καλοςχαιρετω τα δυο καλυτερα παιδια ....