Το πάθημα... μάθημα ευτυχώς χωρίς σοβαρές απώλειες..
Πριν 2-3 μέρες είπα να παίξω το μπόνους μονομιάς σε έναν αγώνα μπάσκετ, ούτως ή άλλως το ξαναείπα ότι με μπόνους 50 ευρώ μέχρι να το φτάσω 500 για να κρατήσω εγώ τα χρήματα από την ιντερνετική σελίδα, είναι πολύ δύσκολο και αρχικά ήμουν αρνητικός. Τα έπαιξα, τα έχασα και χέστηκα.
Προχθές λοιπόν βλέπω ένα ματσάκι μπάσκετ, το παίζω σε live betting και διπλασιάζω το αρχικό μου ποντάρισμα. Μικρή χαρά γιατί το κέρδος ήταν 17.5 ευρώ.
Χθές με την ίδια νοοτροπία (επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ live όλα τα ματς και να "διαβάζω" τις ομάδες, σπρώχνω άλλα 20 ευρώ και τα χάνω.
Σε επόμενο ματς σπρώχνω άλλα 25 ευρώ στην αρχή του ματς και βλέπω ότι το σημείο δε θα κάτσει με τίποτα. Αντί να τα παρατήσω κούμπωσα άλλα 20 ευρώ σε ένα άλλο ποντάρισμα για τον ίδιο αγώνα όπου αυτό το κέρδισα καθαρά για να μειώσω τη χασούρα.
Σύνολο χασούρας 10 ευρώ από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω μπασκετάκι.
Αλλά επειδή και κάτι που έχεις κερδίσει, πριν το χάσεις στην ουσία σου ανήκει...τότε η χασούρα μου η χθεσινή είναι 27,60 Ευρώ.
Δεν είναι κάτι αξιόλογο και δε με πονάει το ποσό. Με ενοχλεί από χθές αφάνταστα ο τρόπος που τα έχασα και η ηλιθιότητά μου.
Το στοίχημα σαν στοίχημα πιστεύω πως όλοι όταν το παίζουμε έχουμε την εντύπωση του παίζω κάτι που γνωρίζω. Δεν είναι τζόγος ούτε ρουλέτα κόκκινο μαύρο. Έτσι το βλέπω και εγώ. Άσχετα αν υπάρχουν και "τρίτοι" παράγοντες.
Χθές όταν παρακολουθούσα (από το ποντάρισμα και μετά το τονίζω) τα ματς που έπαιξα είχα ξενερώσει με τον εαυτό μου. Και είχα ξενερώσει γιατί έλεγα μέσα μου, "ρε μαλάκα,τώρα τζογάρεις". Χωρίς να ξέρω πως παίζουν οι ομάδες, χωρίς να ξέρω καν πόσα φάουλ έχει η ομάδα, η πόσα φάουλ έχουν τα αστέρια της ομάδας (γιατί μπορεί να τους είχε στον πάγκο), χωρίς να ξέρω τίποτα κούμπωσα στοιχήματα 20άρια. Που τα θεωρώ αξιοσέβαστα ποσά.
Πάλι καλά που μου έκοψε στο τέλος όταν πια και παρακολουθούσα το παιχνίδι και διάβασα όσο μπορώ την εξέλιξή του, να ποντάρω για να μειώσω τη χασούρα.
Εμπειρία: Καλό το live betting. Αλλά έχει το νόημα να βλέπεις τον αγώνα που ποντάρεις όχι για να έχεις εικόνα του τι ΠΟΝΤΑΡΕΣ, αλλά για να έχεις εικόνα του τι να ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ