Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Αδελφέ τι έκανε η ομάδα.τριάρα. :o :grin: :rockon:
ναι εχασες :) :) το στοιχημα δεν πηαραζει υγεια :) ειχα δει λιγο το μεσημερι την προιστορια περσι την έριξε μεσα εξω 9-0 στα γκολ ο μπαλοτελι πρεπει να εφερε ψυχολογια στην ομαδα και την ξεπατωσε παλι την τοτεναμ :) ενταξει στοιχηματικα ηταν δυσκολο δεν πηραζει παμε για αλλα :) :) Παω να πιασω θεση στο προποτζηδικο για το Ματς του Πλατανια με τον ΠΑΟΚ αδερφε :) δεν θα τον δω τον αγωνα σαν οπαδος αλλα σαν στοιχηματακια :) Ο λογος ειναι για να δω αν αυτο που σκεφτηκα για νικη του ΠΑΟΚ βγει η οχι :)  Φετος παμε με φιλοσοφια και συνεση τερμα το live h sxedon terma :)  Απο πριν σκεψη βαθια αν εχουμε ορεξη και παμε με λιγα για πολλα η για λιγοτερα το στοιχημα ειναι αποδοση αδερφουλι μπραδερ :)ΥΓ..  Στα μεσα του καλοκαιριου  παιδια  στο προποτζηδικο ηταν ενας ελληνοαμερικανος που στην Αμερικη  κερδισε στο ξυστο των 20 δολαριων 10 εκατομμυρια δολάρια(εκανε συμφωνια να παιρνει τον χρονο 850 χιλιαδες δολαρια αλλιως αν τα επαιρνε μπραφ θα εχανε σχεδον το 50% τεσπα)  Σε  μια δωση αυτος επαιζε κινο 8 νουμερα και 7.  Ξεροντας εγω οτι οι πιθανοτιτες ειναι πολυ δυσκολες να πιασεις 8 στα 8 του ειπα γιατι πεζεις του λεω κινο αφου εισαι τζογαδορος :grin: Και  δεν παιζεις κανα 50  ευρω 2  ομαδες να εχεις μαθηματικα 1 πιθανοτητα στις 9 :) Μου απαντησε χρηστο το στοιχημα δεν εχει αποδοση :) Εκει κατι με εκανε να ξανασκεφτω να αναθεωρήσω :) Οποτε αφου μαρεσει το στοιχημα πρεπει να παιζω για αποδοση αφου και το στοιχημα ειναι αποδοση και αφετερου δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο :) τεσπα παω προποτζηδικο σιγιου λετερ παιδια αντζελο για σου πιπη  :zfuck: τον ΟΠΑΠ :) :) :) ο νιπλ βγαινει τα ξημερωματα τσαρκα :) :) :) :) :) :) :)    

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
η γιουβεντους πηρε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Πέρσι :) σε 38 αγωνες :) εκανε 33 νικες 3 ισοπαλιες και 2 ήττες :) Φετος ξεκινησε παλι σαν 1 φαβορι για το πρωταθλημα :) λεμε φετος να κανουμε μια νικη παραπανω απο περσι :) :) :) :) :) :) αν επαιζες περσι την γιουβεντους στην εδρα της μονο θα ειχες 19 στα 19 19-0-0 ειχε στην εδρα της η καλυτερη εδρα στην ιταλια :) οσο για την μαν γιου εχεις δικιο απαραδεχτη ομαδα μικρη φανελα για τα μπαζα εχει κουβαδιασει την μισή γη και την μέση γη στον αρχοντα των δαχτυλιδιων...
για over 1,5 μιλησε ο άλλος τυπε

τη γιουβε απο το περσινο ματς μεσα στη φιορεντινα και μετα, εχω ορκιστει να μην την ξαναπαιξω. Την κοντραρα και μεσα στη Γαλατα και με πληρωσε κανοντας τον μπουλκουμε στο 85', οποτε οτι και να μου πεις δεν αλλαζω γνωμη. Μονο να την κοντραρεις αξιζει αυτη η ομαδα.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
καταστροφα σημερα οπωεςκαι χτες.δεν υπαρχει αυτη η γκινια.σημερα οι μαλακες οι σερβοι αυτοκτονησανε.πηγαν κ δωσανε τελευταιο σουτ σε 21χρονο αντι να την δωσουν στον παιχταρα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τιποτα η Αρσεναλ... θα παλεψει για την 3η-4η θεση ως συνηθως και θα στειλει στον κουβα πολυ κοσμο ως συνηθως...
Ειχε δικιο ο Μουρινιο για τον Βενγκερ. Βλεπω Τσελσι ανετα να σηκωνει την κουπα στο νησι φετος !!!  :humpleg:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
για over 1,5 μιλησε ο άλλος τυπε

τη γιουβε απο το περσινο ματς μεσα στη φιορεντινα και μετα, εχω ορκιστει να μην την ξαναπαιξω. Την κοντραρα και μεσα στη Γαλατα και με πληρωσε κανοντας τον μπουλκουμε στο 85', οποτε οτι και να μου πεις δεν αλλαζω γνωμη. Μονο να την κοντραρεις αξιζει αυτη η ομαδα.
καλησπερα :)  εκανα μια αναφορα οτι βλεπω καποιους παίχτες οτι παιζουν πχ 2αδα 3αδα αγωνες 1,5 γκολ για ολο τον αγωνα και οτι καποιος πιθανα να επαιζε και την γιουβεντους οχι απο αυτους που εχω δει αλλα για να το κανουν αυτοι που εχω δει θα το κανουν και καποιοι αλλοι :) Τωρα δεν ενδιαφερει τις ομαδες το ευρος τον σκορ αλλα η νικη :)  Η γιουβεντους κερδισε τυπε περσι στο παιχνιδι με την φιορεντινα εκανε μια απο τις 2 ηττες στις σε ολο το πρωταθλημα :) Επειδή την κοντραρες με την γαλατασαραυ και την επιασες δεν παει να πει οτι η ομαδα αυτη ειναι λουζερ απλα δεν ειχε την ενισχυση που θα επρεπε για να παιξει περετερω να προχωρισει στο τσαμπιονς λινγκ ο λογος ειναι οτι η διοίκηση τις ομαδας εχει ενα μακροχρονιο πλανο και το παει λαου λαου :) Μπορεις να πεις οτι θες αλλα η γιουβεντους περσι πληρωσε την μισή γη :) Τεσπα :) :)  Ας πλύνω κανα πιάτο :) 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Τον Βαζελο ακομα στο 1,66 το εχουν παρολο που ειναι 0-0 στο ημιχρονο ... :think: 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
χαιρετω τα μπραδερια Χρησταρα και Αντζελο και ολη την παρεα  :sunglasses:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
καλως το νιπλι....

επειδη δεν βλεπω το παο, παιζει καλα??? σκεφτομαι να τον πονταρω γερα... τι λετε???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
καλως το νιπλι....

επειδη δεν βλεπω το παο, παιζει καλα??? σκεφτομαι να τον πονταρω γερα... τι λετε???

την καλησπερα μου st@rdust, 

ετσι και ετσι ειναι το ματσακι , εγω ελεγα να παιξω φαν μπετ τον Πανιωνιο στο 11 που τον εχει και οτι γινει  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
την καλησπερα μου st@rdust, 

ετσι και ετσι ειναι το ματσακι , εγω ελεγα να παιξω φαν μπετ τον Πανιωνιο στο 11 που τον εχει και οτι γινει  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:
καταλαβα, οποιος το βαλει ειναι...θα το αφησω για την ωρα...ειναι μικρη κ η αποδοση

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
θα το κολλησω με το διπλο της ρεαλ...1.95 επι 1.66... κι οτι γινει

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
νιπλ οι μονοι τζογαδοροι :) που δεν βρίζουν τον ΟΠΑΠ για τις αποδόσεις είναι οι Αεκτζηδες :) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom