Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.288
Πόντοι
5.006
Τον παοκ εσυ τον χρεωνεσαι δεν βλεπεις πανω τι γραφω. :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
καλημερα παιδες!!!

ανχελο, παλι επαιξες καλη μπαλιτσα με τα βραζυλιανικα  ;) με το βραδυνο παμε για το απολυτο  ;)  :boobies: :boobies:

για να δουμε σημερα τι θα κανουμε....χθες παντως σπασαν πολλα φαβορι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αντε καλη μας τυχη.
Απο την στιγμη που δεν έπαιξα ΠΑΟΚ δεν χρεώνομαι τίποτα :) :) :) :) :) :) :)Εχω την αίσθηση οτι μπορει να κερδίσει   λογο τις ενδεχωμενης ψυχολογιας που πηρε και οτι παει ηρεμος η ηρεμια ειναι δυναμη λενε :) :) Ποιοτικα ειναι καλυτερος :) αλλα ειναι Ποδοσφαιρο :) Μπορεί κάλλιστα   να χάσει γιατι κατα καποιο τροπο το ποδοσφαιρο ειναι και μεταβαλομενη ψυχολογια αφου ειναι ζωντανος οργανισμος οι ομαδες :) :) :) :) :) Πχ μπορει το κορακι να δωσει μια κοκκινη τον ΠΑΟΚ και να τους πεσει η ψυχολογία στο ναδιρ :) :) Μπορει να βγαλουν κομπλεξ κατοτεροτητας στα εκτος εδρας που εβγαζαν ολη την χρονια περσι :) :) Μπορεί πολλα απλα μου βγαζει μια αισθηση οτι πηρε ψυχολογια παιζουμε με καποια δεδομένα στοίχημα τις τελευταίας στιγμής αυτα που αντιβαλανομαστε ας πουμε οτι δεν παιζει ο περειρα μου εκανε καπως αλλα ενταξει εχουμε 1000 δικαιολογιες να παιξουμε ενα παιχνιδι και 1000 να μην παιξουμε :) :) :)ΥΓ..  Υγεια να εχουμε :) :) :) :) μολις γυρισα απο το τσιπουρακι  στο διπλανο χωριο :) :) :) κερασε ο φιλος και μεζε :) :) :) φουσκωσε η κοιλια μου :) :) :) Αργα τΟ Μεσημερη θα φαω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο αν πεινάσω :) :) :) :)  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
καλη περιπτωση το γκολ/γκολ της τοτεναμ που λετε  :rolleyes:...συμφωνω κι επαυξανω...
παρεμπιπτοντως η τοτεναμ παιζει ωραια μπαλιτσα, στα πρωτα επισημα παιχνιδια της παταει πολυ καλα και εντυπωσιαζει....για να τη δουμε και σημερα στα δυσκολα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλη περιπτωση το γκολ/γκολ της τοτεναμ που λετε  :rolleyes:...συμφωνω κι επαυξανω...
παρεμπιπτοντως η τοτεναμ παιζει ωραια μπαλιτσα, στα πρωτα επισημα παιχνιδια της παταει πολυ καλα και εντυπωσιαζει....για να τη δουμε και σημερα στα δυσκολα
Στοιχημα πρεπει να παιζουμε μετα την 5 αγωνιστική ειναι νωρις ακομα :) Αλλα ειμαστε κουμαρτζιδες καλιστα μπορει να ερθει η τοτεναμ 0 εως 1 γκολ ηρθε η μαν γιου λεμε τωρα :) :) Ακομα ειναι νωρις για συμπερασματα σε ολα τα καλα πρωταθληματα :) τουλαχιστον σε αυτα που εχουν 2-3 αγωνιστικές :) δεν ειναι απιθανο το γκολ-γκολ αλλα δεν ειναι και κελεπουρι παιδια :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.288
Πόντοι
5.006
καλημερα παιδες!!!

ανχελο, παλι επαιξες καλη μπαλιτσα με τα βραζυλιανικα  ;) με το βραδυνο παμε για το απολυτο  ;)  :boobies: :boobies:

για να δουμε σημερα τι θα κανουμε....χθες παντως σπασαν πολλα φαβορι
ναι καλα πηγαμε και σημερα ειμαστε αστακοι. :rockon: :boobies:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Στοιχημα πρεπει να παιζουμε μετα την 5 αγωνιστική ειναι νωρις ακομα :) Αλλα ειμαστε κουμαρτζιδες καλιστα μπορει να ερθει η τοτεναμ 0 εως 1 γκολ ηρθε η μαν γιου λεμε τωρα :) :) Ακομα ειναι νωρις για συμπερασματα σε ολα τα καλα πρωταθληματα :) τουλαχιστον σε αυτα που εχουν 2-3 αγωνιστικές :) δεν ειναι απιθανο το γκολ-γκολ αλλα δεν ειναι και κελεπουρι παιδια :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 
Χρηστο το τσιπουρο με τι μεζε? βλεπω τοτεναν να κερδιζει

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
αν κι ειμαι λιβερπουλ, μου χει κολλησει το 3-1 σκορ
δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο η Λιβερπουλ μεχρι τωρα,ασε που θα μπορουσε να ειχε ηττηθει την προηγουμενη αγωνιστικη στην εδρα της

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο η Λιβερπουλ μεχρι τωρα,ασε που θα μπορουσε να ειχε ηττηθει την προηγουμενη αγωνιστικη στην εδρα της
το 3-1 εννοω οτι θα κερδισει η τοτεναμ.... για να εξηγουμαστε ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Χρηστο το τσιπουρο με τι μεζε? βλεπω τοτεναν να κερδιζει
 2 τσιπουρακια ποτυρακια :) ενα εγω ενα ο φιλος μου :) με μια πιατελα που μεσα είχε    5 φασολια γιγαντες :) 4 πολυ μικρα στρόγγυλα κεφτεδακια τηγανητά :)  4 πολυ μικρα σαρμαδακια με αμπελοφιλο :) λιγο κασερακι :) λιγο σαλαμακι :) λιγο τζατζικι :) λιγο κουνουπιδι :) λιγο βραστο χοιρινο 4-5 κοματακια πολυ μικρα :) λιγο μελιτζανα τηγανιτή :) λιγο σαλατα παντζαρι :) και κατι ακομα που μου διαφευγει φαντασουτα ολα αυτα σε μια πιατελα 20 εκατοστων σε μηκος :) 10 σε πλατος :) σε μικρογραφία και Μισο ψωμι σε καλαθακι :) :) τα 2 τσιπουρακια ηταν απο 50 ml στον καθενα μας :) Πληρωσε ο φιλος για αυτα 3,5 ευρω :)ΥΓ.. Ειναι πιθανο να κερδισει η τοτεναμ :) αλλα και δεν ειναι και απιθανο να μην κερδισει :) :) :)  ΥΓ.. Ειχε και 2 ροδελες τηγανιτό καλαμαρι ο μεζες :) :) :)    

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
διπλό ατρόμητος...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
3 δοκαρια :) :) η γιουβεντους εχθες :) βλεπω κατι παλικαρια που παιζουν οβερ 1,5 για ολο τον αγωνα εχθες αν εχασαν την γιουβε και δεν ειδαν το ματς θα ξαναβριζουν παλι :) 1 φαση εκανε το κιεβο την απεκρουσε ο  :priest: μπουφον :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.288
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο - A Μπε Σε
2η Κατηγορία 1.95 30/08, 22:10 Κερδισμένο
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Παλμέιρας - Ιντερνασιονάλ
Α' Κατηγορία 1.55 31/08, 00:30 Κερδισμένο (0-1)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σεάρα Σεάρα - Λουβερδένσε
2η Κατηγορία 1.57 31/08, 03:00 Κερδισμένο (3-1)  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.288
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ιντερνασιονάλ Παλμέιρας - Ιντερνασιονάλ
Α' Κατηγορία 2.75 31/08, 00:30 Κερδισμένο (0-1)  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom