Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
τι δλδ;γκολ γκολ να σκοραρουν και οι δυο

για φαγητο προτεινω τηγανια χοιρινη με φετα και πρασο σβησμενη με λευκο κρασι συνοδευμενη με ρυζοτο αγριομανιταριων,φρεσκια πατατα τηγανητη σαλατα ροκα σε καλαθακι παρμεζανας,κρουτον ,βαλσαμικο,ροδι και αισμπεργκ ,ταλαγανι σχαρας με μαρμελαδα φραουλα και για επιδορπιο σουφλε σοκολατας με παγωτο καιμακι και φρουτα εποχης

εγω αυτα τρωω επειδη τρωω ελαφρα το βραδυ τελευταια γιατι κανω διαιτα

εχουν και μπολικα ω3 απο αυτα ξερει ο χρησταρας
Πολλά δεν είναι για βράδυ; Εγώ για κανα γιαουρτάκι με μέλι έλεγα... Θα περιμένω και τον Χρίστο και μετά θα δω....  :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Θα παίξω την κρουζέιρο με τη φιλαδέλφια
basketball-028.gif

:sunglasses:
Thanks για την κρουζέιρο αδερφέ!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Πολλά δεν είναι για βράδυ; Εγώ για κανα γιαουρτάκι με μέλι έλεγα... Θα περιμένω και τον Χρίστο και μετά θα δω....  :dancing:
καλησπερα :)  Την ωρα που θα πεινάσεις ασε την σκεψη σου να σου πει τι θες να φας :)  Το θεμα ειναι οχι τι θα φας :) αλλα να φας οταν θα πεινασεις :) και να σταματησεις οταν  χορτασεις :) Και στα 2 αυτα χρειαζεται η σκεψη :) :) η αναγκη τις πείνας    θα σε κανει να σκεφτεις πως πεινάς(θα το καταλαβεις οτι πεινας χωρις την σκεψη αλλα η σκεψη θα το επιβεβαιώσει θα πεις πεινάω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: )  :) και τι μπορεις να φας :) Το οταν χορτασεις η σκεψη θα σου πει οτι χορτασες και οτι πρεπει να σταματησεις :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.584
Πόντοι
5.006
Τι κανεις φιλε; Πως πανε τα bookia? :s&m_1:
Τελειωσανε οι αδειες αλλαξαμε δουλειες χρονος μπλεξαμε
ρωταγα το νιπλ που είναι ο Νικ που είναι ο Νικ :grin:.όσο για τα στοιχήματα είμαστε αυτή τη περίοδο σε καλη κατασταση.Βραζιλία και τέτοια. :grin: :cheesy: :boobies:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.164
Πόντοι
2.456
ρωταγα το νιπλ που είναι ο Νικ που είναι ο Νικ :grin:.όσο για τα στοιχήματα είμαστε αυτή τη περίοδο σε καλη κατασταση.Βραζιλία και τέτοια. :grin: :cheesy: :boobies:
Εγω προθερμαινομαι Βου και Φουρειρα Λιγκ  :grin:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καλησπερα ...εριξα γερα ..τον ασσο της φενερ με 2.80....

απλα ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλησπερα :) :) :) :) :) σε ολα τα παιδια και στον νικ :grin: :grin: :grin: :grin: :) :)  Εχω  μια πεινα... :)  θα φαω ενα ροδάκινο :) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom